bidaha tekrardan bakalım dedi zaten kendi doktorum kalp üzerine bi doktor değil öylesine ayrıntıya baktı ama ben bile doktor demeden dedim bubdada kalbinde var parlaklık diye doktorda evet var dedi kızımdayken çok ağlamıştım çok şükür sonradan kötü durum olmadı kalbinde üfürümü var sadece bundada inşallah kötü bişey yoktur
Bende kanama sancı yok canım ama ayakta biraz fazla kalınca bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ve alt taraf kasık bölgesi gibi ağrılar olmaya başlıyor. Dinlenince geçiyor genellikle. Ben de işten çıkar çıkmaz eve gelip yatıyorum
Çok geçmiş olsun canım aynen gelir gelmez dinlen bol bol ağrın olursa hemen git 15 mm ile 34 ü gören gebelerim var dedi doktorum takip edeceğiz artık dedi inşallah atlatacağız İnşallah kanama ağrın olmaz senin de böyle geçer gider günler su gibi
Merhaba benim oğluşum olcak inşAllah daha dün gösterdi kendini paşa 4.5 aylık çok nazlı yada annesi gibi inatçı 22 yaşımdayım bende ilk bebeğim biraz zor oldu ama oldu sonunda çok şükür
Merhaba ☺ benim oğluşum olcak inşAllah daha dün gösterdi kendini paşa 4.5 aylık çok nazlı yada annesi gibi inatçı 22 yaşımdayım bende ilk bebeğim biraz zor oldu ama oldu sonunda çok şükür ❤
Hoşgeldin canım☺ Ne güzel aralarında tam 1 yaş olacak. Süper bence. Başta zor olacak tabii. Ama sonra çok rahat edeceksin. Nerdeyse hepimiz öğrendik cinsiyetleri. Senin bebişin cinsiyeti ne?
Hoşbuldum ben çok korkuyorum iki bebeğe bakabilecek miyim oğlum çok zor bir bebek şu ara diş dönemi ben yorgun mide bulantılı zorlanıyorum yatmak istiyorum ama neerde. İkincisi kız dedi doktor bakalım bende kız istiyorum
Hoşbuldum ben çok korkuyorum iki bebeğe bakabilecek miyim oğlum çok zor bir bebek şu ara diş dönemi ben yorgun mide bulantılı zorlanıyorum yatmak istiyorum ama neerde. İkincisi kız dedi doktor bakalım bende kız istiyorum
Göstermiyordu canım 13 haftalıkken gitmiştim %99 erkek demişti sonra doktor değiştirmek sorunda kaldım 15 ve 17 haftalarda 2 farklı doktor da göremedi tam 4.5 aylıkken gösterdi net olarak