Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
canim uzulme insallah gecicek bir durumdur dr ne diyor
bidaha tekrardan bakalım dedi zaten kendi doktorum kalp üzerine bi doktor değil öylesine ayrıntıya baktı ama ben bile doktor demeden dedim bubdada kalbinde var parlaklık diye doktorda evet var dedi kızımdayken çok ağlamıştım çok şükür sonradan kötü durum olmadı kalbinde üfürümü var sadece bundada inşallah kötü bişey yoktur

Çok geçmiş olsun canım aynen gelir gelmez dinlen bol bol ağrın olursa hemen git 15 mm ile 34 ü gören gebelerim var dedi doktorum takip edeceğiz artık dedi inşallah atlatacağız İnşallah kanama ağrın olmaz senin de böyle geçer gider günler su gibi

çok güzel genç anne olacaksın :)

Hoşgeldin canım☺ Ne güzel aralarında tam 1 yaş olacak. Süper bence. Başta zor olacak tabii. Ama sonra çok rahat edeceksin. Nerdeyse hepimiz öğrendik cinsiyetleri. Senin bebişin cinsiyeti ne?
Hoşbuldum ben çok korkuyorum iki bebeğe bakabilecek miyim oğlum çok zor bir bebek şu ara diş dönemi ben yorgun mide bulantılı zorlanıyorum yatmak istiyorum ama neerde. İkincisi kız dedi doktor bakalım bende kız istiyorum

Şimdi zor dönemleri ama giderek daha kolay olacak merak etme. Benim ikincisi de oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…