Benide goren yuzun ne kadar cokmus diyor yuzum cok zayifladi hakketen kiz bebekte anne cirkinlesiyor diyorlardi ne alakasi var diyordum sanirim oyle sizde nasil kizlar
Bugun bebegimi defalarca cok net hissettim ama yicemmm cok tatlı pıt bunlar.
Bugun fıkır fıkır minikkuşum suan bile
ilk defa bukadar net ve çok hissettim.
Bende yumurtlamadan önce(regl tarihine 14 gun sayiliyor yumurtlama hesabinda) iliski olursa kız sonraysa erkek diye okumustum duymustum.
Nekadar doğru bilgim yok dicem ama benim yumurtlamadan once idi kız demisti doktor yarin net belli olcak gerci kız mı
Sanmıyorum cinsiyeti erkek belirler ama mesela şöyle birşey var x y den daha kısa yaşıyor ve daha yavaş hareket ediyor y ise daha uzun süre yaşıyor ve rahimde üç gün yaşayabiliyor bu yüzden yumurtalama gününde yapılırsa kız ihtimali yüksek diyorlar öncesi veya sonrası yapılırsa da erkek
bidaha tekrardan bakalım dedi zaten kendi doktorum kalp üzerine bi doktor değil öylesine ayrıntıya baktı ama ben bile doktor demeden dedim bubdada kalbinde var parlaklık diye doktorda evet var dedi kızımdayken çok ağlamıştım çok şükür sonradan kötü durum olmadı kalbinde üfürümü var sadece bundada inşallah kötü bişey yoktur
Sanmıyorum cinsiyeti erkek belirler ama mesela şöyle birşey var x y den daha kısa yaşıyor ve daha yavaş hareket ediyor y ise daha uzun süre yaşıyor ve rahimde üç gün yaşayabiliyor bu yüzden yumurtalama gününde yapılırsa kız ihtimali yüksek diyorlar öncesi veya sonrası yapılırsa da erkek