Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ne kadar dogru bilmiyorum ama iliskide erkek once bosalirsa erkek olurmus.kiz da kadin once bosalirsa kiz olurmus diye duymustum arti 18 oldu gibi.
Bende yumurtlamadan önce(regl tarihine 14 gun sayiliyor yumurtlama hesabinda) iliski olursa kız sonraysa erkek diye okumustum duymustum.
Nekadar doğru bilgim yok dicem ama benim yumurtlamadan once idi kız demisti doktor yarin net belli olcak gerci kız mı

Ne kadar dogru bilmiyorum ama iliskide erkek once bosalirsa erkek olurmus.kiz da kadin once bosalirsa kiz olurmus diye duymustum arti 18 oldu gibi.
Sanmıyorum cinsiyeti erkek belirler ama mesela şöyle birşey var x y den daha kısa yaşıyor ve daha yavaş hareket ediyor y ise daha uzun süre yaşıyor ve rahimde üç gün yaşayabiliyor bu yüzden yumurtalama gününde yapılırsa kız ihtimali yüksek diyorlar öncesi veya sonrası yapılırsa da erkek

benim kizimda dogduugunda kalbinda delik vardi buyudukce kapanir dediler olede oldu insallah sizinde korkulacak birsey olmaz gecmis olsun

bilmem artik herkes bisi diyor ama benimki gec dollenme bebegimis dr dedi gec dollenmede genelde kiz olur dedi.benim.yumurtlma sonu olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…