bidaha tekrardan bakalım dedi zaten kendi doktorum kalp üzerine bi doktor değil öylesine ayrıntıya baktı ama ben bile doktor demeden dedim bubdada kalbinde var parlaklık diye doktorda evet var dedi kızımdayken çok ağlamıştım çok şükür sonradan kötü durum olmadı kalbinde üfürümü var sadece bundada inşallah kötü bişey yoktur
Ben de bekliyorum ve iple çekiyorum o günleri yaaa... akşamları onun mis kokusu eşliğinde ona bakarak uyuduğumu iki dk sonra uyanıp emzirdiğimi falan hayal ediyorum ne zaman gelecek o günler beklemek ne zormuş 9 ay ne uzunmuş
Çok geçmiş olsun canım aynen gelir gelmez dinlen bol bol ağrın olursa hemen git 15 mm ile 34 ü gören gebelerim var dedi doktorum takip edeceğiz artık dedi inşallah atlatacağız ❤ İnşallah kanama ağrın olmaz senin de böyle geçer gider günler su gibi
Bende yumurtlamadan önce(regl tarihine 14 gun sayiliyor yumurtlama hesabinda) iliski olursa kız sonraysa erkek diye okumustum duymustum.
Nekadar doğru bilgim yok dicem ama benim yumurtlamadan once idi kız demisti doktor yarin net belli olcak gerci kız mı
Ben de tipsizleştim hani erkek bebek güzelleştirirdi. Bb krem sürmeden mümkün değil çıkamıyorum. Bu arada aklıma gelmişken kızlar Hametan kullanmak gebelikte zararlı mıdır bilen var mı.
Ben 62 ile başladım. Şimdi 65im. Beni yakalayıp geçmişsin. İlk hamilelikte ben de 58le başlamıştım. Anan dikkat et canım. Nerdeyse 2 sene 72 kiloyla gezdim. Kilolar zor verilebiliyor bazen.
bugun doktoro bende batmalar oluyor, rahimde igne gibi dedim pregestoron yazdi akintim var sut seklinde dedim fitil verdi ben hepsini normal diye okumustum dedim akinti sefaf olursa normal dedi birde yogunsa fitil kullanman lazim dedi ne diyorsunuz bu ise
bugun doktoro bende batmalar oluyor, rahimde igne gibi dedim pregestoron yazdi akintim var sut seklinde dedim fitil verdi ben hepsini normal diye okumustum dedim akinti sefaf olursa normal dedi birde yogunsa fitil kullanman lazim dedi ne diyorsunuz bu ise
Evet batma tarzı ağrılar çok normal değil veriyoruz gebelere bi zararı yok için rahat olsun kullan bu arada hemsireyim ben kadın doğum servisinde kızlar sormak istediğiniz olursa yazabilirsiniz bana