Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cnm geciyor genelde eskidende forumda duyuyorduk gecen duzelen cok bebek var.

Bu grupta ne zaman aaaaaaa bebeğim uyumuyorrrr,aaaayyyy gazııııı varrrrr diye diye gezicez biz yaaaa?
Ben de bekliyorum ve iple çekiyorum o günleri yaaa... akşamları onun mis kokusu eşliğinde ona bakarak uyuduğumu iki dk sonra uyanıp emzirdiğimi falan hayal ediyorum ne zaman gelecek o günler beklemek ne zormuş 9 ay ne uzunmuş
İnşallah canım hepimizin Sana da geçmiş olsun. 15i duymak rahatlattı ne yalan söyleyim sağolasın

Ben yumurtlamadan ertesi günü 1x ilişki oldu?
Cuma belli olacak bakalım

Bnde beyaz tenliym hamilelikte extra bir solgunluk geldi resmen casper gbi dolanıyorm ortalikta
Ben de tipsizleştim hani erkek bebek güzelleştirirdi. Bb krem sürmeden mümkün değil çıkamıyorum.
Bu arada aklıma gelmişken kızlar Hametan kullanmak gebelikte zararlı mıdır bilen var mı.

57 ile basladim suan 66 yı gectim
Ben 62 ile başladım. Şimdi 65im. Beni yakalayıp geçmişsin. İlk hamilelikte ben de 58le başlamıştım. Anan dikkat et canım. Nerdeyse 2 sene 72 kiloyla gezdim. Kilolar zor verilebiliyor bazen.

bugun doktoro bende batmalar oluyor, rahimde igne gibi dedim pregestoron yazdi akintim var sut seklinde dedim fitil verdi ben hepsini normal diye okumustum dedim akinti sefaf olursa normal dedi birde yogunsa fitil kullanman lazim dedi ne diyorsunuz bu ise

Evet batma tarzı ağrılar çok normal değil veriyoruz gebelere bi zararı yok için rahat olsun kullan bu arada hemsireyim ben kadın doğum servisinde kızlar sormak istediğiniz olursa yazabilirsiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…