Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende saglik ocagina gideyim bari kan ilaci yazdiricam.moralim bozuk ya bugun buyuk oglani n okuluna gittik kardesini yazdirmak icin bir ton para istediler.burdaki devlet okulu yetersiz sade oyun oynatiyorlar bilmiyorum ne yapacagim seneye anaokuluna gidecek...bu yil oylansin biseyler ogrensin diye devlete yolladim ama hic aktivite yok sade resim yapiyorlar.

Kızlar her ay her hafta bi sorun cikiyo resmen 1 haftadır yukarı sol arka kaburgami desem sırtmı desem orda şiddetli bi ağrı oluyo sanki kıcgın bişey batiriyolar tek bir nokta agrisi sinir bozucu ve geçmiyo başına gelen varmi acaba ne olabilir fıtıkmıdır nedir bilmiyorum ağrıdan ağlıyorum resmen doktora gitsem rötgen çekemicem ondan ağrilarimla baş başayim

bende isim düşündüm kayınvalidemin ismini koyacam+1 isim daha ama 2. isim olarak 3 tane aklımda var isimleri yazıp oğluma kura çektircem bu gidişle

Fitiginiz var miydi ?bazen hamilelik fıtığı tetikliyor.

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var doktorum benden detaylı ultrason istedi. Yalniz Prenetal prinatoloji doktoru çekecek dedi. İçinizde yaptıran var mı ve hangi hastanede yaptırdınız yardımcı olur musunuz

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var doktorum benden detaylı ultrason istedi. Yalniz Prenetal prinatoloji doktoru çekecek dedi. İçinizde yaptıran var mı ve hangi hastanede yaptırdınız yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…