Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var doktorum benden detaylı ultrason istedi. Yalniz Prenetal prinatoloji doktoru çekecek dedi. İçinizde yaptıran var mı ve hangi hastanede yaptırdınız yardımcı olur musunuz
Bi dk yaaa buradaa isim söylememekle suçlanan benmiyim yoksa biz BettyRuble
senle beraber diğer arkadaşa mı latife yaptık bu mr_ca
senin beni kastettiğini söylüyürrrrrr ben miyimmmm oooo
Perinatolog demek istemiş olmalı, birçok üniversite hastahanelerinde ya da özel hastahanelerde var, kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama erkenden randevu alman gerek.
Perinatolog demek istemiş olmalı, birçok üniversite hastahanelerinde ya da özel hastahanelerde var, kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama erkenden randevu alman gerek.
Kız ismi bulmak çok zor bencede. Erkek olsa hazır 3-5 tane seçenek vardı. Çok koyulan isim koymak istemiyorum (Defne,alya vs) klasikte istemiyorum eskide istemiyorum. Eşim benim begendiklerimi begenmiyo ben de onunkileri. Ne koycam ben ya
Ben de istanbuldayım Murat Yayla ya gidiyorum. Perinatolog. Biraz riskli bir gebeliğim olduğu için baştan beri ondayım ben ve detaylı ultrasona aslında her ay girmiş oluyorum. Memnunum doktorumdan tavsiye ederim internetten de yorum okuyabilirsiniz kendisi acıbademde aslında ama nişantaşında muayenehanesine gidiyorum orada biraz daha uygun fiyatı.