Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Ama hangi şehirdesiniz? Sakin olun bu hepimizden istendi.

Bi dk yaaa buradaa isim söylememekle suçlanan benmiyim yoksa biz BettyRuble senle beraber diğer arkadaşa mı latife yaptık bu mr_ca senin beni kastettiğini söylüyürrrrrr ben miyimmmm oooo
Ve jeton tıngırdayarak düşer
Valla senden başka herkes kartlarını açtı yavrularının isimlerini söyledi

Ve jeton tıngırdayarak düşer
Valla senden başka herkes kartlarını açtı yavrularının isimlerini söyledi

Anaaaaa benmişim ya laaa mr_ca

Ama çok pis günahımı aldın zira ben çok önceleri kızımın adı Bahar olacak diye buraya yazmıştım erkek olsaydı Başar olacaktı.

Gel öp beni şimdi günahını aldım sana sitiiikkkhauussss ısmarlıcam de çabuk

İstanbul. Çekimi yapması gereken doktoru bulamadım o yüzden telaş yaptım Prenetal prinatoloji lazımmış

Perinatolog demek istemiş olmalı, birçok üniversite hastahanelerinde ya da özel hastahanelerde var, kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama erkenden randevu alman gerek.

Bahar mııı sanırım hatırladım söylemiştin
Bahar ikincisi de kız olursa Nehar

Ben de aynı durumdayım yaa isim begenme sorunum var. Suan asya elçin evrim gibi isimlerdeyim eşim de ezgi belki diyor kararsızız

İstanbul. Çekimi yapması gereken doktoru bulamadım o yüzden telaş yaptım Prenetal prinatoloji lazımmış
Ben de istanbuldayım Murat Yayla ya gidiyorum. Perinatolog. Biraz riskli bir gebeliğim olduğu için baştan beri ondayım ben ve detaylı ultrasona aslında her ay girmiş oluyorum. Memnunum doktorumdan tavsiye ederim internetten de yorum okuyabilirsiniz kendisi acıbademde aslında ama nişantaşında muayenehanesine gidiyorum orada biraz daha uygun fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…