Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Vallahii 4 yasinda cocuk hala zor yiyor canim. Bide tatli yemez hayatta seker vermedim hic. Muz bile yemiyor tatli diye

Vallahii 4 yasinda cocuk hala zor yiyor canim. Bide tatli yemez hayatta seker vermedim hic. Muz bile yemiyor tatli diye
Ben de hiç şeker vermedim. Meyvelerden alıyor sadece şekeri. Muz yemeyen çocuğu ilk defa duyuyorum yalnız. Çocukların en sevdiği meyvedir. 5yaşına kadar şeker girmezse hayatına yetişkinken de tatlı düşkünlüğü olmaz. Beslenme uzmanım söylemişti bunu. 5yaşına kadar beslenme alışkanlığı oturuyormuş kalıcı olarak.

Vallahi ben de ilk defa gördüm kendi oğlum da inşallah girmez 1senemiz kaldi o zaman

Vallahi ben de ilk defa gördüm kendi oğlum da inşallah girmez 1senemiz kaldi o zaman
Çoğu gitmiş azı kalmış. İnşallah biz de başarırız 5yaşına kadar şekerden uzak tutmayı. Ben bebekken tadellelerle beslendiğim için tatlıya çok düşkünün Bu arada ultrasona girmeden yarım saat önce tadelle yiyin kızlar. Diğer çikolatalardan daha etkiliymiş niyeyse. Kuzenimin dru söylemiş.

La havleeeeeee,biz de eskiden eşimle kendi isimlerimizi verelim mi acaba diye saçmaladık yalan yok ama çok şükür sevgiliyken belirlediğimiz isimlerden hala şaşmadık. Nasip olsun inşallah
Onu bizde yapmistik canim sonuc ilk oglum esimin amcasinin adi Ali'ydi han ekledim Alihan oldu simdi ki de babasinin adi bekir ama alp ekledim Allah kucağıma almami nasip ederse Bekir Alp olcak buda

Çoğu gitmiş azı kalmış. İnşallah biz de başarırız 5yaşına kadar şekerden uzak tutmayı. Ben bebekken tadellelerle beslendiğim için tatlıya çok düşkünün Bu arada ultrasona girmeden yarım saat önce tadelle yiyin kızlar. Diğer çikolatalardan daha etkiliymiş. Kuzenimin dru söylemiş.

Arkadaşım benim de 11.4 ve 11’in altına doktorun ilaç yazdığını görmüştüm burada. İstersen pekmez vs doğal demir takviyelerine yönel, olmadı ilaç kullanırsın. Kullanıyor musun kan ilacı.

Iyi ki soyledin bebegim ayrintiliya gircem bol bol aliyim da yiyim dicem ama bi tane yesem ne mutlu bana cunku cikolatadan tiksindim ama yemeye caliscam

Iyi ki soyledin bebegim ayrintiliya gircem bol bol aliyim da yiyim dicem ama bi tane yesem ne mutlu bana cunku cikolatadan tiksindim ama yemeye caliscam
1 tane yesen yeter zaten muhtemelen. Ama bi 20-30 dk önce ye ki kanına karışsın. Ben tatlıdan tiksinmedim ama düşkünlüğüm azaldı niyeyse. Yine de şunu görmek iştahımı kabartmaya yetiyor.

Eklentiler

• 574671AF-3E36-484D-B443-0EEAC79AC0D6.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 35
Onu bizde yapmistik canim sonuc ilk oglum esimin amcasinin adi Ali'ydi han ekledim Alihan oldu simdi ki de babasinin adi bekir ama alp ekledim Allah kucağıma almami nasip ederse Bekir Alp olcak buda

Nerde giriyosun ayrıntılıya? Burda benim bildiğim sadece mr_ca girdi 20inci haftada,o seni aydınlatabilir. Ben 22 inci haftada giricem ya 2 hafta sonra

Nerde giriyosun ayrıntılıya? Burda benim bildiğim sadece mr_ca girdi 20inci haftada,o seni aydınlatabilir. Ben 22 inci haftada giricem ya 2 hafta sonra
ben geçen cuma girdim ama kendi doktorumdu kalbinde parlaklık var demişti 2 hafta sonra gircem bende alikahyada perinatoloğa aldım randevu

Hem de ne enerjik. Aşka poposu yer görmez. Sabahın köründe mesaiye başlar. Tek oturduğu yer araba koltuğu Geçen gün kesi evinin tepesinde yakalayıp indirdim
O kdr yemeğe biz bile enerjik oluruz kız
Allah sağlık sıhhat versin de bol bol yesin istahli çocuk iyidir

Ben yiyemiyorum onu bayiyor çok aceyip sekerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…