Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
BettyRuble bugun tekrar gittim doktora cinsiyet hala belirsiz 13+1 de kız denildi hala belirsiz hem özel e hem devlete gittim isim o yüzden cesaret edip yazamadım

Bana 17’de erkek dediler ama bence hep belirsiz doğunca bakıcam o kadar çok süprizle karşılaşan oluyor ki.
valla ben ayrıntılıda öğrenecem bu gidişle ne yapsam olmuyor özelede gittim devlete de gittim beyaz zıbınlar çıtçıtlılar çoğaldı belirsizlikten

Aynı sor Aynı sorun bende de 1 haftadır basladı sag ust kaburgada el kadar bi yer egilip dogrulurken yatarken sagima soluma donerken batıyor nefesim kesiliyor ne yapsam gecmedi. Sıcak torba masaj vs. Insallah gecer ya

valla ben ayrıntılıda öğrenecem bu gidişle ne yapsam olmuyor özelede gittim devlete de gittim beyaz zıbınlar çıtçıtlılar çoğaldı belirsizlikten
ah kuzum bayada büyümüş, niye kendini saklıyor çok terbiyeli seninki

Kizlar merhaba ne muhabbetler donmus ben yokken cok feci agiz kurulugu olan varmi bide kalbi agzindaymis gbi olan yanliz olmadigimi soyleyin lutfen bulantilar bitti bunlar basladi

Kızlar detaylinin randevusunu aldim 15 ocakta
Bu şehir hastanesi ne sinir bozucu biyer ya o kdar buyuk ki parça parça cok yurumeli biyer soruoz dilinin ucuyla cvp veriolar en son arabayi bulamadik yarim saat sogukta bide eşimle kwqa ettik insanin sinirini bozuyo ne boktan bi hastane deli gibi yuruduk

Ya ben dolmuşla gidiyorum kapısında iniyorum, bütün işlerimi de tek binada hallediyorum. Bence doğum haricinde özel araçla gitmemeli

Kesinlikle katılıyorum ben endokrin için de orda takipteyim bidaha pek sorunu yaşamıyım diye arabayı almıyorum aynı gün kadın Doğuma geçeceksem tam bir kabus. Ringlere binmek için bi ton yürü sıra bekle bide binince gençlerde biniyo seslerini
Duya duya ilerle tam bir kabus neyseki artık gitmiyorum oradaki kadın Doğuma tek bina da hallet çık yoksa ölüm ölüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…