Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaslar merhaba, aksamustu uyuya kalmisim hic yapmam aslinda, uyandim tuvalete gittim afedersiniz yarida keskin bi agri girdi sol kasigimdan sonrasinda da 20 30 dakika gecmedi batmami agrimi anlayamadim. Nedendir ki. Aksilik o ki sehir disindayim bide. Simdi tekrr eve donuyorum. Bu tarz seyler normal mi acaba ilk defa yasiyorum

Aynı sor
Aynı sorun bende de 1 haftadır basladı sag ust kaburgada el kadar bi yer egilip dogrulurken yatarken sagima soluma donerken batıyor nefesim kesiliyor ne yapsam gecmedi. Sıcak torba masaj vs. Insallah gecer ya
Anlik geciyo cok rahatliyorum sonra yone basliyo doktorunuza sordunuzmu hic

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle 20+2 başlarda hep ekşi tuzlu yedim 4 hafta midem bulandı 14cü haftada bitti mide bulantım sivilcelendim ama şu an hiç sivilce kalmadı azamandan beri tatlı yiyiyorum canım hep tatlıistiyor erkek hissediyorum ama bazen kız geçiyor siz kız anneleri erkek anneleri neler başlardan buyana yaşadınız rica etsem yazarmısınız

Hicbir ilaç vs kullanmıyorum daha çok doğal beslenmeye çalışıyorum ama halsizlik çok var ve geçmeyen bir bulanti

Aynennnnn bide karşılık verince dilin pabuç kadar dio
Vala karısının ağzının içine bakan sözünden çikmayan değer veren ne erkekler var
Benimkide taa cehennemin dibindeki hastaneye kendin gitsene oturuon aksama kdar dio bulduk kaybetmessek

Maşallah darısı benimkilere

Ay valla bana da dua edin varolan çocuklarım ve karnimdaki yavrum biraz iştahlı olsunlar da beni de yormasinlar kendilerini de fix şeylerden başka bisey yemez özellikle kızım muz harici meyvenin tadını bilmez

Normalde yokta öyle bişeymidir diye tahmin yürüttüm hic bir bilgim yok fıtığı biliyomusunuz anlatyigim seylere benziyomu oda
Iş yerinden bi arkadaş öyle belimin alt tarafı bıçak hissi var diyordu topalliyordu hatta onun fıtığı tetiklenmis ama sizde de aynısı mi bilmiyorum

Ay valla bana da dua edin varolan çocuklarım ve karnimdaki yavrum biraz iştahlı olsunlar da beni de yormasinlar kendilerini de fix şeylerden başka bisey yemez özellikle kızım muz harici meyvenin tadını bilmez
Yaa ama bak ne oldu. Bizim pofidiğin bugün 2 yaş kontrolü vardı. Son kontrolden bu yana 1 kilo almış ve iyice poğaça olmuş. Dr meyveye sınır getirmemi ve bir şeyler yemek isteyip durduğunda eline haşlanmış ya da çiğ sebze vermemi söyledi. Yani bizim sıpayı diyete soktu. Sabahları mutfak kapısında baya zor zamanlar yaşıycam bundan sonra

Senin oğlanın iştahını kızıma versek mi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…