- 19 Kasım 2019
- 392
- 431
- 33
Genelde devlet hast. Geç söyler cinsiyetini diye duymuştum..içine sinmiyorsa başka doktora görün bir hafta sonra ..bende değişecem ignelrirm bitmesini bekliyorum Allah iyilerle karşılaştırsin biziMerhaba kizlar
Bugun kontrolüm vardı gittim. Hersey cok iyi dedi.
Cinsiyeti söylemedi gene. Ben ne yapacam ya.
Gicik bi doktora çattım. Benim doktorun tayini çıkmış gitti.
Ben israr edince bi bakım cinsiyete dedi, masustan 15 saniye "annesi göstermiyo dedi", benim anlamadigim.
Bebegim kizda ondanmi söylemiyor? Aldiracaklar diyemi anlamadim ben gerçekten.
Yurt dışında dogum yaptim diger ikisini boyle bisey yasamadim.
18 haftalık oldum hala cinsiyeti öğrenemiyorum.
Durumu bilen arkadaşlar özelede gidemiyorum.
Ne yapacam bana bi akıl verin.
Tekrar randevi alimmi başka doktordan bidami gidim kontrole. Bi sefer cinsyet içinmi geldim diyim.
Şaştım kaldım, çocuğu doğunda ogrenecez herhalde cinsiyetino bu gidişle
Ben de vajinal kullanıyorum canım ve sarımtırak krem eengi akıntım epey oluyor. Doktorum normal dedi endişeye gerek yokgüzel hamileler beni aydınlatın
Progesteronı vajinal kullanıpta su gibi sarı akıntısı olan varmı ya ilaç gibi kokuyor bi enfeksiyon belirtisimi yoksa ilaçtan dolayımı oluyor bir türlü ayırt edemiyorum kontrolüm yarın ama ters giden bişey olurda zamanında müdahale edemezsem diye ödüm kopuyor
Sen onu bi de doğunca görYahu bi ben mi varım bu kadar erken ve çok net hissedenresmen dönmelerini ayrı hissediyorum tekmelerini ayrı. Tek tarafta toplanıyor bazen canımı yakıyor. Hatta dün karnımı açıp dışarıdan izledim ve bariz kıvranışı belli oluyor karnım seyriyor dışarıdan gözle görülüyor. Geçen haftadan beri tekmeleri çok net yani 18den beri☺ Yoksa benimki mi çok yaramaz
Çiğ et bakteri üretir bağırsakta gerçi onu isot ile pişiriyor yoğuran ama sen bilirsin. Sakatat da yasak.Buarada arkdaslar normalde bizim burda hemen hemen herhafta çiğ köfte yaparız ama doktor bana dedi doğuma kadar yasak ..yumurtalı felan yiyorumda ama çiğ yani etli köfte yemiyorum ..acaba 6.aydan sonra yesek sorun olurmu dier çocukların da doktor uyarmazdı uyarınca korktum açıkçası
Dün Bi forumda Artık devlette cinsiyet söylenmeyecek diye duymuştum kadının birine öyle demiş doktoru bana 16 haftalıkken söylediler devlette bilemiyorum yeni yasa mı çıktı nolduMerhaba kizlar
Bugun kontrolüm vardı gittim. Hersey cok iyi dedi.
Cinsiyeti söylemedi gene. Ben ne yapacam ya.
Gicik bi doktora çattım. Benim doktorun tayini çıkmış gitti.
Ben israr edince bi bakım cinsiyete dedi, masustan 15 saniye "annesi göstermiyo dedi", benim anlamadigim.
Bebegim kizda ondanmi söylemiyor? Aldiracaklar diyemi anlamadim ben gerçekten.
Yurt dışında dogum yaptim diger ikisini boyle bisey yasamadim.
18 haftalık oldum hala cinsiyeti öğrenemiyorum.
Durumu bilen arkadaşlar özelede gidemiyorum.
Ne yapacam bana bi akıl verin.
Tekrar randevi alimmi başka doktordan bidami gidim kontrole. Bi sefer cinsyet içinmi geldim diyim.
Şaştım kaldım, çocuğu doğunda ogrenecez herhalde cinsiyetino bu gidişle
Az önce resmen tekme yedim, oğlum minik çerezlikten fıstık yiyordu göbeğimde çerezliğe vurdu 4-5 kez yaramaz kızYahu bi ben mi varım bu kadar erken ve çok net hissedenresmen dönmelerini ayrı hissediyorum tekmelerini ayrı. Tek tarafta toplanıyor bazen canımı yakıyor. Hatta dün karnımı açıp dışarıdan izledim ve bariz kıvranışı belli oluyor karnım seyriyor dışarıdan gözle görülüyor. Geçen haftadan beri tekmeleri çok net yani 18den beri☺ Yoksa benimki mi çok yaramaz
Bende birkaç gündür çok çok hissediyorumYahu bi ben mi varım bu kadar erken ve çok net hissedenresmen dönmelerini ayrı hissediyorum tekmelerini ayrı. Tek tarafta toplanıyor bazen canımı yakıyor. Hatta dün karnımı açıp dışarıdan izledim ve bariz kıvranışı belli oluyor karnım seyriyor dışarıdan gözle görülüyor. Geçen haftadan beri tekmeleri çok net yani 18den beri☺ Yoksa benimki mi çok yaramaz
Ah bu yaramaz minikler doğana kadar bizi pimpirikten öldüreceklerBen de vajinal kullanıyorum canım ve sarımtırak krem eengi akıntım epey oluyor. Doktorum normal dedi endişeye gerek yok
Sanırım zayıfsınYahu bi ben mi varım bu kadar erken ve çok net hissedenresmen dönmelerini ayrı hissediyorum tekmelerini ayrı. Tek tarafta toplanıyor bazen canımı yakıyor. Hatta dün karnımı açıp dışarıdan izledim ve bariz kıvranışı belli oluyor karnım seyriyor dışarıdan gözle görülüyor. Geçen haftadan beri tekmeleri çok net yani 18den beri☺ Yoksa benimki mi çok yaramaz
Bende hissediyorum ama disardan belli olmuyor bazen sirtini mi geriyor ne yapiyorsa gobek deligimi acitiyor geriyor:Bende birkaç gündür çok çok hissediyorumtabi ben karnımdaki ponçik yağlardan dışardan göremiyorum ama hareket ettiğini falan baya baya hissediyorum. Tekme falan net bi
Şekilde yok ama dahaelimi koyunca minim pıtpıtlar var
50,4 oldum 3 kilo aldım kilolu sayılmam.Sanırım zayıfsın
70 kilodaslarim.nerelerdesiniz ?ben 50 li kiloları en son ortaokulda görmüştüm50,4 oldum 3 kilo aldım kilolu sayılmam.
Akıntıda koku idrardan sonra yanma kasıklarında ağrı varsa enfeksiyondur. Kız ben doğru düzgün eğilip taharetlenemiyom bile sen teee idrar deliğini nasıl gördünAf dileyerek yazıyorum
Kızlar idrar yolu iltihabında idrar deliğinden akıntı olur mu ?az bir şey akintim var ama idrar deliğinin olduğu yerdeidrarda yanma filan yok ama idrar deliğinin çevresinde hassasiyet var ..
Gormedim kiAkıntıda koku idrardan sonra yanma kasıklarında ağrı varsa enfeksiyondur. Kız ben doğru düzgün eğilip taharetlenemiyom bile sen teee idrar deliğini nasıl gördün
Burdayim70 kilodaslarim.nerelerdesiniz ?ben 50 li kiloları en son ortaokulda görmüştüm ☺☺
Organları geliştimi ne durumda aay bunları düşünmekten stres kaygıHiç endişe etmeyin ben girdim o uzun süren dakikaların tadını çıkarın izlemek şahane☺
Tamamdır kuzumm doğru diyosunSelam arkadaşım hayırlı olsun. Bak dünya üzerindeki mayıs annelerini topla aralarında en rahatı benimdir ama ayrıntılı ultrason beni de hafiften tedirgin ediyor illaki. Ama ben hemen iyi düşünmeye odaklıyorum kendimi nick altı yazımda da yazdığı üzere iyi düşün iyi olsun
Olumsuz düşünmek kaygı endişe bunlar bize hiçbir şey kazandırmıyor dile getirdiğimiz şeylerin de olumlu ifadeler olmasına özellikle dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?