Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Amiiinn canımm inşallaaahhh ben bazı bazı sağlıksız besleniyorumda ondanda korku girdi galiba

Af dileyerek yazıyorum
Kızlar idrar yolu iltihabında idrar deliğinden akıntı olur mu ?az bir şey akintim var ama idrar deliğinin olduğu yerde idrarda yanma filan yok ama idrar deliğinin çevresinde hassasiyet var ..
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur bende de vardı 6.haftamda. Doktorunuza söyleyin. İdrar kültürü yapılıyor sonucunda üreme varsa antibiyotik tedavisi yapılıyor

Çok iyi anlıyorum bakmayın o kdr rahat yazdığıma evhamlıyımdır aşırı
Ama güzel düşünmek lazım fazla yıpratıyoruz kendimizi Elimizde olmadan hiç strese girmeyin. Herşey normaldir
İnşallaaj birde bugün işe giderken karnıma bir ağrı girdiii öldüm sancıdan eyvah dedim gitti bişeyler benden 15 dakika sonra geçti bir dahada olmadı

Nerde yasiyosunuz doguda falan doktorlar kız oldugunda korkup soylemiyolarmış. Ayrintili ultrasonda kesin ogrenirsiniz. Allah saglık sihhat versin

Bende dev gidiyorum ve ilkini 13.hafta ikinci 12.haftada öğrendim göstermişlerdi erkek netti.Bir dr. kız bebekleri aldırmaya uğraşanlar oluyomuş o yüzden söylemiyorlarmış öyle demişti,nasıl oluyo anlamadım,ama düşünenler yapanlar varmış demekki olasılığı daha yüksek göstermeyeler kız olması

18 hafta da ne aldırması
Ben neler cektim aldırmamak için. Bi bilse doktor
Ne olursa olsun sağlık önce

18 hafta da ne aldırması
Ben neler cektim aldırmamak için. Bi bilse doktor
Ne olursa olsun sağlık önce
Bende anlam veremedim ki, kızım olmasını çok isterdim,kızmışımdır böyle düşünenleri duyunca Rabbim sağlıkla nasip etsin hayırlısı neyse o olsun,

Merhaba kızlar, bugün doktora gittim haftamla uyumluymus bebiş 17-18. Hafta civarındayız. Bebiş yan dönüktü cinsiyetini göremedik kafa ölçümü yaptı ne dedi hatırlamıyorum. Boyu 14-15cm iyi dedi. Kendini göstermeyince tekrar gidicem. Fakat doktor 4lüyü yaptırmanı önerrim dedi 2liyi istememiştim.4lü yaptırmam gerek mi

Ben 3 gün önce oldum kolum hala acıyor üstüne yatamıyorum hemşire 1 hafta sürebilir dedi. 1 ay sonra yine var

Gaz sancısı gibi bi ağrım vardı bu akşam biraz zorlayınca geçti gibi. son 1 saat içinde belki 10kez WC ye gitmişimdir. Çok kastım sanırım kendimi bi garibim. Bebek mi hareket ediyo gaz mı yoksa kalbim mi böyle çarpıyp çözemedim. Çok korkuyorum artık panik olmadan biraz rahat geçsin istiyorum

T TTKA Bende 17.haftamda hissetmeye başladım kelebek gibi. Sonra bigun birden damar atıyomuş gibi biseyler oldu ondan sonra net olarak hissetmeye başladım bazı günler hafif bazı günler kuvvetli vuruyor. Bi gun yakaladım gobegimi dışardan gördüm hareketini hatta 2-3 kez eşimde hissetti

Kızlar çatı ağrısından bahsedilmiş bende de oluyo arada hatta dün ve bu akşam çuvaldız batırmışlar gibi oldu aniden. 3 gün sonra doppler var dr sorucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…