Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Burayı bi gün okumasam yarim saat içinde bitiyo da nisan annelerini de takip ediyorum onlarinda maşallah hızına yetişilmiyor 40-50 sf oku oku bitmiyo şimdiden bebek arabası
odasi vs alışverişi doğum şeklini tartışmaya başlamışlar

Herkese günaydın
Ben şu su gibi bacaklardan boşalan kanamaya rağmen güçlü ve sağlıklı olan Arya Eva'nın annesiyim.
Kötü günleri atlattım artık lekelenmem bile yok. Çok şükür.
Ama sizi birşey soracağım 17. Haftaya girdim hala göbeğim yemeği çok kaçırmış mercimek çorbası gaz yapmış gibi gömlek falan giyersem anlaşılmıyor bile. Zayıf da değilim. 63.7 ile hamile kaldım 62 falanım şu an boyum da 1.60 ama göbüş yok.
Sizin ilk göbeğiniz ne zaman çıkmıştı ?

Benim 15inci haftada cikti gobegim. Simdi kocaman önde gidiyo benden... sevgiler

midemin şişkinliği ve ağrısıyla öğrendim gebeliğimi, ilk öğrendiğim günden beri yüksek bel kotlarım sıkıyordu, o kadar çok gaz problemi yaşadım ki gaz şişkinliğinin yerini ne zaman hamilelik göbeği aldı anlamadım

Çin 'de çocuk olana kadar cinsiyeti söylemiyorlarmış. Merdivenaltı kürtaj olmasın diye

Baştan beri hep sıkıntılı kanamalı hamilelik geçirdim 18 hafta olduk yatıyom hala şöyle bir heveslenip daha ne kıyafetine ne beşiğine bakabildim bazen temkinli olmak adına asıl heyecanları ikinci plana atmak zorunda bırakıyor işte hayat o yüzden sıkıntısız olan tüm hamişler doldurun poşetleri yaşayın heyecanınızı

Benim ilk hamileliğimde 6.aya kadar hiç göbeğim yoktu kimse hamile olduğumu anlamıyordu. İkinci hamilelikte 5.aydan itibaren göbek çıkmıştı. Bunda ise nerdeyse 1 aydır göbek var galiba vücut esnemeye alıştığı için kendini salıverdi

17. Haftaya girdim hala göbeğim yemeği çok kaçırmış mercimek çorbası gaz yapmış gibi gömlek falan giyersem anlaşılmıyor bile. Zayıf da değilim. 63.7 ile hamile kaldım 62 falanım şu an boyum da 1.60 ama göbüş yok.
Sizin ilk göbeğiniz ne zaman çıkmıştı ?
[/QUOTE]
Aynen bende 58 kilo 1.68 boy ama hic hamile gbi gorunmuorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…