Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Nasılsınız annişler ve bebişleri bugün kontrolüm vardı 12 ve 13. haftada doktor kıza benziyor demişti ve kesinleşti bir oğlum var bir de kızım olacak hayırlısıyla. Haftasına göre uyumluymuş ayrıntılıdan sonra görüşelim dedi doktor zaman geçmek bilmez artık. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi   moon83 ekler misin canım kızım olacak inşallah sağlıkla

Sağlıkla gelsin prenses:)))

Aynı ben. Kanamam biteli 1 hafta oldu benim de. Doktorlar sebep de bulamadı. Bebekle ilgili bir sorun yoktu hala yok. Ama o anki psikoloji bambaşka ben Instagram'da bebek giyim sayfaları takip etmiştim hepsini takipten çıktım. Hala bir çöp almadım. Sadece bir çift kırmızı ayakkabımız var onu da eşim nişanlı iken almıştı kızımız olsun istiyorum demişti çok şükür şimdi kız bebişe hamileyim. Ondan mutlusu yok.

Herkese.selamlar melegimi gordum teyzeleri gayet iyiydi surekli.esnedi uykusu vardi sanirim iki hafta ayrintili olacak 550 tl fiyat verdiler ocak ilk.haftasi olacagim insallah boy 21 cm kilo 310 gram normal dedi .bizden bu kadar simdilik istanbula gidiyorum bende opuyorum sizi

Benim hastanede detayli ultrason 350tl yapiliyormus.
Fiyatlar genelde nasil? Henuz baska yere sormadim.
Bir de yapan her doktor ayni islemi yapiyor sanirim dimi?
Yani en iyisini mi bulmak lazim yapilan yontem ayniysa arastirmasamda olur mu direk hastanemde mi yaptirsam.
Kafalar yine bi dünya

Tahmini 300 500 arasi cnm

Makarnakofte canım doktoruma şu vajinada şişme konusunu sordum da benimki mantardan dolayıymış tenim çok hassaslaşmış bir de üstüne kuruluk olunca bu şekilde oluyormuş. Travazol krem ve fitil verdi kullanmam için.

Gözün aydın canım çok sevindim iyi olmasına

Sağlıkla gelsin inşallah minik kız

Benim gittigim hastane de 360tl yaptirdim mecbur doktorun israriyla. Kocaeli de umuttepe arastirma hastanesi var burda ozel muayene olarak 188tl istemisti. Uzak diye esim istemedi.

Oyy masallahh canimm

Masallah cnm gelsin prenses pc ye gecince eklicwm kuzuyu

Travazol kremi bana da vermişti ama fitil vermedi krem bitti kaşıntı bitti şişlik gecmedi salı günü bende söyleyeyim doktora o zaman

Az önce alışverişten döndüm, markette biraz yoruldum sağ tarafa kramp girdi, eve gelip yatağa direkt uzandım ve karnımda dikey uzunca bir yaratık gördüm daha pıt pıt hareketleri karnımda göremezken bu şekilde bir manzara eşimi ve beni epey korkuttu. Bu normal bir şey mi acaba tecrübeli anneler?

Aaaa harika
Bende 21. haftadayım. Bugün hissettim
Aaaaa bugün hissedemedim noldu ki acaba modundayım
Vallahi şahane bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…