Bu gün çok üzüldüm bir habere 16 yaşında kızcağız pencereye çıkmış intahar edercek annesi bağırıyor neyi ni eksik ettik seni özel okullarda okuttuk vs bizi rezil ettin. diyor. ama kızın hali içler acısı çok üzüldüm kıza . kız atlıyor aşağı allahtan itfaiye ekibi kurtarıyor ama neler yaşadılır bilemedim ama ne olursa olsun böyle olmamalı. rabbim yavrularımızı şaşırtmasın hep sevgimizi gösterelim onlara bizden vazgecmesinler bizde onlardan.
Valla belli degil. Bunlar söylemediklerine göre kız doye düşünüyorum artık. Banada makineler eski net gozukmuyor diyor doktorlar.
3 ayri doktora gittim, 16 haftamdan beri, yok anneciğim söylemez oldular. kizimi bile simdiye kadar coktan öğrenmiştim.
23unde gidecem insalah bu seferr söyler.
Sali günü ayrintiliya girdim, birak cinsiyeti hersey yolunda bile demedi gıcık şey.
Ayrintilidan ciktim kizlar çok şükür hersey yolundaymis. Bebiş 570gr ve 28cm cikti. Cinsiyeti kesinlesti erkek şimdilik ismi Pipi Bey bundan sonra ben de hazirliklara basliyorum insaallah
Valla belli degil. Bunlar söylemediklerine göre kız doye düşünüyorum artık. Banada makineler eski net gozukmuyor diyor doktorlar.
3 ayri doktora gittim, 16 haftamdan beri, yok anneciğim söylemez oldular. kizimi bile simdiye kadar coktan öğrenmiştim.
23unde gidecem insalah bu seferr söyler.
Sali günü ayrintiliya girdim, birak cinsiyeti hersey yolunda bile demedi gıcık şey.
Dün aynı zamanda kontrole gitmiştik. Doğum yapacağım tarih belli oldu. 11 Mayıs günü. Ama tabii belli olmaz bu işler. Belki daha önce gelmek ister. Kilosu 560gr, boyu da 29 cm çıktı. Ben de 5haftada 4 kilo almayı başarmışım. Toplamda 6,8 kilo almışım. Gerçekte en fazla almam gereken kilo ise 3,5 kilo imiş. Dr pes etmiş olmalı ki kilo konusunda yorum yapmadı başka. Drda kilom 62,3 başlamış. Dün ise 69,1 idi. Hedefim 72 ile doğuma girmekti. Tabii tabii...
Öbürleri pek mi iyide benim erkek doktordu sekreteriyle 3ü birarada zararliymiş onu konusuolar baktigida 5 dakka bide 2li 3lu nasildi die soruo kendine ön hazirlik yapiyo
Öbürleri pek mi iyide benim erkek doktordu sekreteriyle 3ü birarada zararliymiş onu konusuolar baktigida 5 dakka bide 2li 3lu nasildi die soruo kendine ön hazirlik yapiyo
Merhaba, doktor muayenemde bebekte kalp anomalisi olm olasılığı yüksek dedi doktorum pzt detaylıya giricem bu durumla karşılaşan biri var mı çok üzgünüm.