Aynen öyle, pakette şerbet var,ben de çikolata lokum yaptırıcam, ramazana denk gelicek doğum muhtemelen ve çevremin çoğu oruçlu olur çeyrekler gelsin, çikolata yer giderler. Ailemi ikna etsem,kimmmmseelere söylemeden doğurur gelirim ama sanırım ikna edemeyeceğim
Ay gerçekten hastaneyi bastıklarında bende sinir olurum gibi geliyor. Benim kv komşularını bile çağırır. Çıldıracağım kesin. Bizim taraf daha anlayışlı kuzenimin 8 yşaındaki kızı bile biz bebek doğunca hastaneye gelebilir miyiz teyze çünkü çok minik ya belki hasta olur diye izin istiyor evlendiğimden beri evime hep tanımadığım insanlar gelmek istiyor zaten. Allah'tan eşim ters benim de o durduruyor
Teşekkür ederim canım. Benim de tanıdığım bir çok kişinin çocuğuna geçmişti domuz gribi. Ama bizi de bulacağı hiç aklıma gelmedi nedense. Pazar günü bir avmde trene binmişti. Bir sürü çocuk vardı. Sanırım orda kaptı virüsü. Aman sizler dikkat edin. AVM’ler tam mikrop yuvası. esomesom
Çok geçmiş olsun,salgın var ne yazıkki benim oğlumda 40 dereceydi gece hiç uyumadık öksürük grip yara oldu ağzı burnu, hemen geçsin inşallah çocuklar hiç hasta olmasa keşke
Sizin de mi domuz gribi canım? Test yaptırmadıysan mutlaka yaptır. Hastaneler domuz gribi olmuş çocuklarla dolu. Yüksel ateş ve gözlerinin kırmızı olmasından şüphelenip test yaptı dr. Öyle bir şey varsa sakın ihmal etme.
Allah şifa versn geçmiş olsun domuz gribine yakalananlara Herkes kendine dikkat etsin bol bol c vitamini pekmez ıhlamur vs tüketin kızlar evde biri hastaysa yakalanmamak imkansız oluyor
Kızlar yeni geldim doktordan, plasentanın erken ayrılma riski varmış. Hastaneye yatış vermedi ama evde istirahat verdi. Birde sabah akşam tansiyon ölçülecek dedi yükselmesi olayı tetikler dedi dualarınızı istiyorum
Kızlar yeni geldim doktordan, plasentanın erken ayrılma riski varmış. Hastaneye yatış vermedi ama evde istirahat verdi. Birde sabah akşam tansiyon ölçülecek dedi yükselmesi olayı tetikler dedi dualarınızı istiyorum
Sizin de mi domuz gribi canım? Test yaptırmadıysan mutlaka yaptır. Hastaneler domuz gribi olmuş çocuklarla dolu. Yüksel ateş ve gözlerinin kırmızı olmasından şüphelenip test yaptı dr. Öyle bir şey varsa sakın ihmal etme.
Dün götürdüm hasteneye öksürük grip için bugün çoğaldı hastalık gece başlarya çocuklarda soyduk suya tuttuk şurup falan sabah biraz iyiydi eşim gelsinde tekrar göster cem,ama göz kızarması yok bol akıntı,kuru öksürük,halsizlik
İnşallah canım. Çok sağol. Dr bana maske tak sana da geçmesin dedi. Ama oğlum hastayken ben maskeyle gezersem ona kim sarılıp teselli edecek. Öyle muhtaç ki kuzum bana. Maskeyle olacak iş değil bu kadar iç içeyken. Hem sonra korkar da yavrum. Kendime dikkat etmekten başka çarem yok. Bol bol su ve vitamin.
Çok geçmiş olsun. Benim kızda fena pazar gününden beri. İnfluenza testi negatif çıktı ama belirtiler influenza dedi doktor işin kötüsü bana da bulaştı resmen sürünüyorum. Dikkat et kendine. Kuzucuğa da acil şifalar.
Geçmiş olsun mommis. İstirahatle o risk azalıyor korkma. Bol su içmeyi de unutma. Kasılma önleyici ilaç verdi mi doktorun ? O kasılmalar azaldıkça risk de azalıyor.
Benim hergun cok hareket ediyo dun hic etmedi cok korktum acile gittim. Doktor guldü bana suan zaten erken bazen 3 gun ust uste bile hissetmeyebilirsin normal dedi. 26. Haftadan sonra hareketleri saymak onemli dedi. Korkma canim kisiden kisiye degisiyo. Arkadasimla ayniyiz o hissetmiyo daha mesela ama gayet iyi bebisi.
Gardaşlarım merhaba benim iki gundur midem tarafına çok içten bi basınç var sanki nefesim tikancakmis gibi dolgunluk hissi oluyor oluyor mu acaba sizdede
Dün götürdüm hasteneye öksürük grip için bugün çoğaldı hastalık gece başlarya çocuklarda soyduk suya tuttuk şurup falan sabah biraz iyiydi eşim gelsinde tekrar göster cem,ama göz kızarması yok bol akıntı,kuru öksürük,halsizlik
26. Haftadan sonra hareket takibi isticektir doktorlarımız. Bugün sabahtan beri ilk kez biraz önce hissettim mesela ben. Endişe etmene gerek yok annesi iyidir miniğin
Çok geçmiş olsun. Benim kızda fena pazar gününden beri. İnfluenza testi negatif çıktı ama belirtiler influenza dedi doktor işin kötüsü bana da bulaştı resmen sürünüyorum. Dikkat et kendine. Kuzucuğa da acil şifalar.
Size de çok geçmiş olsun canım. Bizim dr negatif çıksa bile olabilir. Bazen testte çıkmayabiliyor demişti. Öyle bir durum mu acaba. Her şekilde dikkatli olmak lazım. Çok büyük salgın var.