Merhaba, doktor muayenemde bebekte kalp anomalisi olm olasılığı yüksek dedi doktorum pzt detaylıya giricem bu durumla karşılaşan biri var mı çok üzgünüm.
İçini ferah tut allah büyük ayrıntılı da herşey tertemiz çıkar allahın izniyle . Kötü birşey bile olsa önceden bilmek iyi doğumda ona göre dr hazır bulunur kalp vs teknoloji çok ilerledi kendini sakın üzme
Merhaba, doktor muayenemde bebekte kalp anomalisi olm olasılığı yüksek dedi doktorum pzt detaylıya giricem bu durumla karşılaşan biri var mı çok üzgünüm.
İçini ferah tut allah büyük ayrıntılı da herşey tertemiz çıkar allahın izniyle . Kötü birşey bile olsa önceden bilmek iyi doğumda ona göre dr hazır bulunur kalp vs teknoloji çok ilerledi kendini sakın üzme
İnşaAllah öyle olur nette okuduklarım yaşananlar hiç iç açıcı olmuyor ama olanda hayır vardır demekten başka bişey gelmiyor elimizden Güzel dilekleriniz için teşekkürler
ya öyle bir konumdayız ki artık buradan ayrılsam iş bulmam inanılmaz zor, bu durumumu da gayet iyi biliyor. egosunu tatmin ediyor birazda anlatacak o kadar şey var ki dava açılacak isyan edilecek. mesela işi ben yapıyorum takibi ben yapıyorum. ama resmiyette işin takibini yapanı kızı olarak gösterdi ve ek ücreti kızı alıyor. bende bunu tesadüfen öğrendim. vs vs böyle birsürü mevzu
Kız ne bileyim belki özel bi kıyafet atlet bişi vardır değmesin diye düşündüm. Yoksa bu hastahane çıkışları neden bu kadar pahalı ve önemli bir sebebi olmalı
Önden açılan üstler göbek düşene kadar rahat oluyor sadece. Onun dışında 10lu 20li takımların bir esprisi yok. Bebeği ilk doğduğunda giydirip bir de battaniyeye sarıyorlar ya, güzel gözüksün, üstüyle battaniyesi takım olsun diye
ya içindeki önlük eldiven vs olması beni cezbediyor urfada öyle pazarda güzel kaliteli şeyler yok lcw den almıştım bi kaç takım 5 li filan ama bulamadım şimdi tekrar
ilk çıkışı yeni olsun dediler eski giymesin aman ne bilim valla biri benide aydınlatsa fena olmaz
Kızlar bende kontrolde bebeğin kafasında çift taraflı koroid pleksus kist olduğunu öğrendim 19+2 olduk her cihazda görünmüyormuş bu doktor bize 20. Haftada kendiliğinden kaybolucak bebegin herhangi bir organında problem yoksa bu bizim için sorun yaratmıyor önemli olan tek başına olması meslek hayatimda geçmeyeni hic gitmedim dedi bu yüzden 20.hafta detaylı ultrasona giricem ikili tarama testimiz çok şükür temiz çıktı o zamana kadar dualarinizi bekliyorum...
Gunaydinlar canlarimbenim ufakligin atesi vardi bugun gece uyumadim diyebilirim.bu domuz gribinin jormal gripten farki ne yakalanan arkadaslar bilgi verir mi
Geçmiş olsun, olay belli olana kadar gereksiz stres yapmamaya çalışın. Bir de bence ayrıntılı ultrason için bir perinatoloğa gidin onların aletleri daha iyi oluyor bir de daha detaylı bakıyorlar.
Günaydın kızlar bugün üniversite hastanesinde detaylıya giricem inşallah “detaylı!” Bakarlar malum son zamanlarda perinatologlar 5 dakika da bakar oldu inşallah sıkıntı yok rabbim bebeklerimizi korusun
Kızlar merhaba son adet tarihime gore 24 haftalık hamileyim ama ultrasonda doktor 27 haftalık bebek 3 hafta önde seker yükleme testi önerdi ama yaptırmak istemiyorum seker testlerim falan hepsi yapıldı gayet iyi çıktı bebegin kilosuda çok iyi 900 gr boyle bir sorunla karşılaşan var mi ??