Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba, doktor muayenemde bebekte kalp anomalisi olm olasılığı yüksek dedi doktorum pzt detaylıya giricem bu durumla karşılaşan biri var mı çok üzgünüm.
İçini ferah tut allah büyük ayrıntılı da herşey tertemiz çıkar allahın izniyle . Kötü birşey bile olsa önceden bilmek iyi doğumda ona göre dr hazır bulunur kalp vs teknoloji çok ilerledi kendini sakın üzme

Merhaba, doktor muayenemde bebekte kalp anomalisi olm olasılığı yüksek dedi doktorum pzt detaylıya giricem bu durumla karşılaşan biri var mı çok üzgünüm.
Insallah olmaz öyle bir olasılık cnm.detayli ultrasonda cikar varsada dogumdan sonra hemen önlem alirlar cnm uzme kendini.

Insallah olmaz öyle bir olasılık cnm.detayli ultrasonda cikar varsada dogumdan sonra hemen önlem alirlar cnm uzme kendini.
İnşaAllah öyle olur nette okuduklarım yaşananlar hiç iç açıcı olmuyor ama olanda hayır vardır demekten başka bişey gelmiyor elimizden Güzel dilekleriniz için teşekkürler

Uzuldum... Allah yardimciniz olsun. Ama cokta sessiz kalmayin derim. Bebeğiniz Yazik gerilmesin

Kız ne bileyim belki özel bi kıyafet atlet bişi vardır değmesin diye düşündüm. Yoksa bu hastahane çıkışları neden bu kadar pahalı ve önemli bir sebebi olmalı

Önden açılan üstler göbek düşene kadar rahat oluyor sadece. Onun dışında 10lu 20li takımların bir esprisi yok. Bebeği ilk doğduğunda giydirip bir de battaniyeye sarıyorlar ya, güzel gözüksün, üstüyle battaniyesi takım olsun diye

İlk doğduğund eldiven şart gerçekten. Bebenin elleri üşüyor kıyamam onlara.
Takım almasanız bile ayrı eldiven ve şapka alın kızlar muhakkak

bizde de ayni durum var fetal dna yaptirmis oldugum icin doktor sorun degil dedi ama insan merak ediyor. Kuculdu mu kistler acaba?

Gunaydinlar canlarimbenim ufakligin atesi vardi bugun gece uyumadim diyebilirim.bu domuz gribinin jormal gripten farki ne yakalanan arkadaslar bilgi verir mi

Geçmiş olsun, olay belli olana kadar gereksiz stres yapmamaya çalışın. Bir de bence ayrıntılı ultrason için bir perinatoloğa gidin onların aletleri daha iyi oluyor bir de daha detaylı bakıyorlar.

Kızlar merhaba son adet tarihime gore 24 haftalık hamileyim ama ultrasonda doktor 27 haftalık bebek 3 hafta önde seker yükleme testi önerdi ama yaptırmak istemiyorum seker testlerim falan hepsi yapıldı gayet iyi çıktı bebegin kilosuda çok iyi 900 gr boyle bir sorunla karşılaşan var mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…