Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Size de çok geçmiş olsun canım. Bizim dr negatif çıksa bile olabilir. Bazen testte çıkmayabiliyor demişti. Öyle bir durum mu acaba. Her şekilde dikkatli olmak lazım. Çok büyük salgın var.
Çok sağol canım. Antalya kırılıyor resmen influenzadan. Okulda acil durum ilan edildi ama ateşli çocuğu okula gönderen anneler yüzünden olan bizim çocuklara oldu.

kuzum çok geçmiş olsun inşallah doğum zamanına kadar bidaha yaşamazsın neden olmuşki böyle bişey dedimi doktor
Zaten en bastan beri doktorum erken doğum riskimin olduğunu söylüyordu canım serviks uzunluğum biraz kısa.. ama kasılmaları bu tetikler mi bilmiyorum.
çok geçmiş olsun, doğum vakti gelene kadar Allah bidaha yaşatmasın bu korkuyu
Aminnnnn hiçkimseye yaşatmasın Rabbim
merhaba cnm gecmis olsun ayni saatlerde yasamisiz ayni durumu benimde cati kasik agrisiyla kasilma artti aksam 8 den sabah 5 kadar dogumhanede mudele ettiler eve dondum sukur ama cok korktum suan sadece tuvalete kalkiyorum....
Ayyyy çok geçmiş olsun cnm biz de hastanedeydik aksam şu an nasılsın? Kasılma oluyor mu hala?
ya benimde akşam 3 saat kadar karnım sertleşti asla gevşemedi. nefes dahi alamadım. bende günlerdir uykusuzluk yorgunluk diye düşünmüştüm. doktora mesaj attım oda şimdi bi gel muayene edelim seni dedi
Ne yaptın cnm gittin mi doktora? Şimdi nasılsın?

26. Haftadan sonra hareket takibi isticektir doktorlarımız. Bugün sabahtan beri ilk kez biraz önce hissettim mesela ben. Endişe etmene gerek yok annesi iyidir miniğin
Cnm cok saol ne bileyim yani diger gunler azda olsa hissettiriyodu ama bugun hic yok bu arada sen hissedince nerde hissediyosun ben cok aşagılarda nerdeyse kasiklarda oluyo hareketleri

Anladim cnm cok saol cvbin icin bu arada hareketleri nerde hissediyosun ben cok asagida kasiklarda hissediyorum bazilarin gonek deliginin etrafindaymis orasi cok yukarida

Canım sıra alırken mutlaka söyle 8 nolu odayı istemiyorum diye. Sonuçta hekim seçme hakkımız yok mu.
Ben kayıt olurken bir kadın ben başka birini istiyorum dedi,meğerse namını duymuş olmalı onlarda tekrardan gün almanız lazım diyordu bileydim ah bileydim...

Canım dualarımız seninle bir şikayetin var mıydı nerden çıktı ki
Ya akiam 3 saat kadar karnım sertleşmişti yani kasılmıştı. Sabah dr a sordum oda muayeneye gel hemen dedi

Geçmiş olsun mommis. İstirahatle o risk azalıyor korkma. Bol su içmeyi de unutma. Kasılma önleyici ilaç verdi mi doktorun ? O kasılmalar azaldıkça risk de azalıyor.
Yok herhangi bir ilaç vermedi, dinlenmemi söyledi ve 1 hafta boyunca sabah akşam tansiyonu ölçtür dedi. 1 hafta sonra tekrar gidecekmişim

Ne yaptın cnm gittin mi doktora? Şimdi nasılsın?
[/QUOTE]
Evet gittim canım plasentanın erken ayrılma riski var dedi. Tansiyon takibi yapıcam 1 hafta

Çok geçmiş olsun canım.
Bir an önce toparlr inşallah
Çok salgın var ya

Cnm cok saol ne bileyim yani diger gunler azda olsa hissettiriyodu ama bugun hic yok bu arada sen hissedince nerde hissediyosun ben cok aşagılarda nerdeyse kasiklarda oluyo hareketleri
Değişiyor canım benim valla hissettiğim yerler. Bazen kaburga kemiklerimin altında, bazen kasıklarımda, bazen göbek deliğimin hizasında geziyor benim kız karnımın içinde. Bu söylediklerim endişelendirmesin ama seni gebelik haftam senden biraz ileride sende bir kaç hafta sonra dediğim yerlerde hissedersin

Yok herhangi bir ilaç vermedi, dinlenmemi söyledi ve 1 hafta boyunca sabah akşam tansiyonu ölçtür dedi. 1 hafta sonra tekrar gidecekmişim
İnşallah iyi haberler alcaksın 1 hafta sonra sen dikkat et tuzu azalt suyu artır Allahın izniyle bir şey olmaz

Canım çok geçmiş olsun
İhmal etme.aman tansiyonunu ölçmeyi
Çok gerekli olmadıkça kalkma
Yanına gelebilecek birileri varsa çağır ve olumlu düşünmeyi ihmal etme

İnsallah senin kac haftalik

Herkese selamlar yarın annemler geliyor izmir den ,çocuklarım karne alacaklar güzel bir gün olacak inşallah:))
hasta olanlar varmış hem kuzular hem annelerine acil şifalar diliyorum. Benim ufaklıkta bugün biraz ateş vardı biraz balgam ama şuan iyi yarın dr götüreceğim yinede hafta sonu tatili girmeden.tam hastalık havası var etraf kötü salgın var nasıl koruyacağız kendimizi kuzularımızı bilmiyorum vitamin vs versek kar etmiyor malesef .

tek tek okuyamadım mesajları ama hastane odası süsleme banada gereksiz geliyor ben sadece hastanadeki beşiği süslerim birde bebek çikolatası yaptırırım kolanya yeter. bir gece kalınıyor .gereksiz para gibi geliyor .ama aslında geceliğim tacım kızımla uyum içinde olsa güzel olur bir gecelik var çok beğendim ama fiyatı 450 tl fazla gibi geldi fiyatı.

kızıma isim bulamıyorum bu ara inci hoşuma gidiyor. söylemesi kibar anlamı güzel tek kız olunca kıymetli anacım erkeklere şimdiye çoktan koymuştukkkk.

allah korusun cnm seni ve kuzunu bu forumdaki bebekler ve anneleri çok güçlüler herşey güzel olacak yavrun zamanında gelecek . kötü düşünmek yok. hergün ölç tansiyonunu omronun tansiyon aletleri çok güzel cnm tavsiye ederim, koldan ölcen en iyi sonucu verir. rabbim zamanında gelmesini nasip etsin yavrunun.tüm anneler meleklerine zamanında kavuşsun.bebişler acele etmeyin anne karnı gibisi yok ekmek elden su gölden.

tabloda birkaç hatun kişi kalmış:)) cinsiyeti belli olmayan onların ki belliyse bana özelden yazın kuzuları yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…