Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim de bebeğim bir hafta önde çıkıyor en az. Kafası bazen iki hafta önde falan çıkıyor peki bu durumun erken veya geç döllenmeyle alakası var mı bi bilginiz var mı kızlar

Tamamen katılıyorum

Ben de yaptiricam bir sonraki kontrolumde 24arti 1 oluyorum o zaman

Cooooook doğru

Gunaydinlar canlarimbenim ufakligin atesi vardi bugun gece uyumadim diyebilirim.bu domuz gribinin jormal gripten farki ne yakalanan arkadaslar bilgi verir mi

Benim kızda dün hastaydı ateşi vardı. Bu gece iyiydi şükür. Benim de kafamda hep domuz gribi çok korkuyorum valla. Çocuklar hasta olmasın. Karnımızda çocuk varken biz de hasta olmayalım

evet ama birer gün arayla gittiğim iki doktordan biri 2 hafta önde diğeri 3 hafta önde dedi bir günde bebegin 1 hafta öne geçmesi imkansız artik kime inanacagimizi şaşırdık bizde

2 hafta da olsa 3 hafta da olsa biraz fazla gibi. Bence de şeker yüklemesi yaptırın.

Ben de 5li olanları seviyorum. 5lilerden 2-3 tane alacağım sanırım.

Ben yaptırmadım ilkinde ama sizde ailenizde şeker tansiyon falan varsa önden gidiyor bebiş kilolu ona göre bir diyet falan verirler ilkinde az doz veriyolar zaten korkma yaptır
ailede 3.derecede bile kimsede seker yok bizimde kafamıza takılan bebek iri yada kilolu değil kilosu falan iyi görünüyo hafta olarak doğum önce olunabilir yani doktorlar söylüyorsa illaki bildiği birsey var seker testini yapıcaz ama birgün gittiğimizde 26 haftalık diğer gün gittiğimizde de 27 haftalık olması kafamızı karıştırdı şeker olsa bile bir günde bu kadar ilerleyeceğini sanmıyoruz

Kizlar dun aksamdan beri bebegm cok hareketli surekli kipirdiyor gece 3 ü buldu uyumam sabah uyandm hala ayni kipir kipir smdi bir elma yedm oturdgm yerdn karnimi izliyorm oylece disardan fiti fiti oynadigi görülüyor fazla hareketli olmasi sikinti degil dimiii

O zaman bütün bu ölçümleri hem profesör hem perinatolog olan birine yaptırın. Sonuçta her doktor hata yapabilir 2. bir gözün görüp teyit etmesi önemli diye düşünüyorum.

Benim de bebeğim bir hafta önde çıkıyor en az. Kafası bazen iki hafta önde falan çıkıyor peki bu durumun erken veya geç döllenmeyle alakası var mı bi bilginiz var mı kızlar
Doktorun bana söylediği büyüklüğü anormal bir boyutta olmadığı için gelişim olarak genetik ilerlediği, çünkü eşim de ben de 180 üstüyüz. Ama başta adetlerin düzenli mi, son adet tarihinden emin misin diye sormuştu. Eğer döngün 28 günden uzunsa yumurtlama ve döllenmeyi etkiler o yüzden birkaç günlük farklar çıkar demişti.

Benim de tam tersi döngüm 25-26 gündü zaten aşılama bebeği olduğu için döngümün 10. Gününde aşılama yapıldı erken döllenme olduğunu düşünüyorum son adet tarihime göre

Benim de tam tersi döngüm 25-26 gündü zaten aşılama bebeği olduğu için döngümün 10. Gününde aşılama yapıldı erken döllenme olduğunu düşünüyorum son adet tarihime göre
Evet bu şekilde düşününce erken döllenme olması ve ilerde çıkması çok mantıklı. Bence doktor endişelenecek bir durum görseydi ileri bir tetkik isterdi. Bir de ölçümler çok hassas mm'lik bir fark bile o günleri değiştirebiliyor.

Evet katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…