Böyle bir sorunla karşilaşan var mi diye soruyo hemen ustune gidiyosunuzKızlar merhaba son adet tarihime gore 24 haftalık hamileyim ama ultrasonda doktor 27 haftalık bebek 3 hafta önde seker yükleme testi önerdi ama yaptırmak istemiyorum seker testlerim falan hepsi yapıldı gayet iyi çıktı bebegin kilosuda çok iyi 900 gr boyle bir sorunla karşılaşan var mi ??
Buralar alev yeri galiba
Bende dün gittim kontrole 2 hafta sonra şeker yüklemesi yaptir saglik ocaginda dedi. 2.hafta sonra sa gel dedi. Bi önceki doktoruma 2 hafta da bi gdiiyodum bu 3 haftada gel demisti simdi 4 haftaya cikardi
Oğlanin yuzunu gordummm findik burun ve kocaman bir dudak esnedi gozleri kasidi
kiz asla yuzunu gostermiyor. Her gittiimzde hemen sirtini donuyor.oglanin cok guzel fotograflari var kizin hep totoosu
Oglan 539 gram 27 cm kiz 475 gram 26 cm. İkiside baş gelismis. Bende 58 ciktim. Kilo icin bisey demedi. Sanirim iyi,yemege devammm
Bu şeker yüklemesinde ben oyle sekerli su icemem heralde ya netcem bilmiyorummmm
Benim kafası gününde bacakları 2 gün ileride kilosu 5 gün geride çıkıyorBenim bebeğin bacaklari 10 gün önde gidiyor. Normal bence cunku ben 178cm ve babasida öyle. Doktorda bisey demedi.
Herkese iyi hafta sonlari dilerim. Hastalara acil şifalar
Geçmiş olsun canım. Olsun yat dinlen. Az kaldı zaten. Hem artık erken doğsa da büyüyor. Hiç üzülme dikkat et sadeceKızlar benim de plasenta yukarı çıkmamış ki 3gün önce kanama ile anladım.aynı zamanda ağrı da eşlik ediyordu.doktora koştum hemen tabi.plasentadan dolayı kanama var sancın da var dedi ultrasonda bakınca.beni yatırdılar serumla pre par ilaca başladılar kasılma önleyici.24saatte 6kere nst ye bağlandık.neyseki 17-20aralığında çıktı sancım.erken doğum tehlikem varmış yatıyorum.doğuma kadar nidicard isimli ilaca başladık.
Merhaba Mayıs anneleri bende Haziran annesi olucam inşallah Allah izin verirse bugün Dr gittim ve bebeğimin beyninde çift taraflı kist var dedi Haziran anneleri de arkadaşım Mayıs grubunda birinde de var di dedi merak ediyorum Dr ne dedi bı tedavi bı öneri var mı kontrolleri nasıl yaptırıyor perinatolog a mi gidiyor diye yardımcı olursanız sevinirim
Benim kafası gününde bacakları 2 gün ileride kilosu 5 gün geride çıkıyormanken yapcam ben kızı uzun bacaklarla
Kızlar benim de plasenta yukarı çıkmamış ki 3gün önce kanama ile anladım.aynı zamanda ağrı da eşlik ediyordu.doktora koştum hemen tabi.plasentadan dolayı kanama var sancın da var dedi ultrasonda bakınca.beni yatırdılar serumla pre par ilaca başladılar kasılma önleyici.24saatte 6kere nst ye bağlandık.neyseki 17-20aralığında çıktı sancım.erken doğum tehlikem varmış yatıyorum.doğuma kadar nidicard isimli ilaca başladık.
Maşallah prenseseBenim kafası gününde bacakları 2 gün ileride kilosu 5 gün geride çıkıyormanken yapcam ben kızı uzun bacaklarla
Pazartesi prof randevu aldım zaten ama işte o güne kadar içimi biraz rahatlatmak adına benim gibi olan biri varsa onun ağzından dinlemek için sormusdum . Çok teşekkür ederim .Geçmiş olsun, burada böyle problemi olan birine rastlamadım aslında ama bebekler ufakken doktorlar çoğu şeyin görüntülemesinde yanılıyor. Başka bir doktor görüşü daha almak belki sizi rahatlatırdı. Allah bebeğinizi sağlıkla size kavuştursun inşallah. Lütfen içinizi ferah tutun.
Kız aromalı tadı rahatsız etmiyor sanki gazoz içiyormussun gibi ufacık şisedeBuralar alev yeri galiba
Bende dün gittim kontrole 2 hafta sonra şeker yüklemesi yaptir saglik ocaginda dedi. 2.hafta sonra sa gel dedi. Bi önceki doktoruma 2 hafta da bi gdiiyodum bu 3 haftada gel demisti simdi 4 haftaya cikardi
Oğlanin yuzunu gordummm findik burun ve kocaman bir dudak esnedi gozleri kasidi
kiz asla yuzunu gostermiyor. Her gittiimzde hemen sirtini donuyor.oglanin cok guzel fotograflari var kizin hep totoosu
Oglan 539 gram 27 cm kiz 475 gram 26 cm. İkiside baş gelismis. Bende 58 ciktim. Kilo icin bisey demedi. Sanirim iyi,yemege devammm
Bu şeker yüklemesinde ben oyle sekerli su icemem heralde ya netcem bilmiyorummmm
Çok stres yapmamaya çalış arkadaşım dinlen,olumlu düşün gelmesini engelliyorlar,önleminde alınmış bak ne güzel,yorum yapıyorum aynı şeyi yaşamadım ama arkadaşımdan biliyorum,benimkide aşağıda sürekli kanaman oluyo mu diye soruyorlar,geçmiş olsunKızlar benim de plasenta yukarı çıkmamış ki 3gün önce kanama ile anladım.aynı zamanda ağrı da eşlik ediyordu.doktora koştum hemen tabi.plasentadan dolayı kanama var sancın da var dedi ultrasonda bakınca.beni yatırdılar serumla pre par ilaca başladılar kasılma önleyici.24saatte 6kere nst ye bağlandık.neyseki 17-20aralığında çıktı sancım.erken doğum tehlikem varmış yatıyorum.doğuma kadar nidicard isimli ilaca başladık.
Benim oğlanın bel kısmı 2 haftadan geriden di ne ağlamıştım,heyecanlı ben,bez bağlarken anladım ki biraz ince sonradan hepsi aynı pranı yakalıyor bunlara hiç takılmayınBenim kafası gününde bacakları 2 gün ileride kilosu 5 gün geride çıkıyormanken yapcam ben kızı uzun bacaklarla
Benim plasentam da ayrıntılı ultrasonda marjinal plasenta previa olarak görüldü rapora da öyle yazdı doktor. Ucu rahim ağzına biraz yakın ama önemli değil yukarı çıkar dedi. Böyle olmasının sebebi bebek de aşağıda olduğu için mi acaba yoksa bebek yukarı çıksa da plasenta yerinde kalıyor mu. Hani genelde ağrı hissedenlerinki aşağıda sanırım okuduklarımdan öyle çıkardımÇok stres yapmamaya çalış arkadaşım dinlen,olumlu düşün gelmesini engelliyorlar,önleminde alınmış bak ne güzel,yorum yapıyorum aynı şeyi yaşamadım ama arkadaşımdan biliyorum,benimkide aşağıda sürekli kanaman oluyo mu diye soruyorlar,geçmiş olsun
Sakin olacağım da sürekli bi akıntı hali kahverengi kahverengi geçmek bilmedi bu 4.gün bakalım kaç gün sürecek.kanama leke insanın adabını bozuyor gerçektenÇok stres yapmamaya çalış arkadaşım dinlen,olumlu düşün gelmesini engelliyorlar,önleminde alınmış bak ne güzel,yorum yapıyorum aynı şeyi yaşamadım ama arkadaşımdan biliyorum,benimkide aşağıda sürekli kanaman oluyo mu diye soruyorlar,geçmiş olsun
Bana da ayrıntılıda çıkar dedi ama çıkacakmış gibi ümidim kalmadı sürekli bi ağrı lekelenme yatıyorum artık kalkmaya niyetim yokBenim plasentam da ayrıntılı ultrasonda marjinal plasenta previa olarak görüldü rapora da öyle yazdı doktor. Ucu rahim ağzına biraz yakın ama önemli değil yukarı çıkar dedi. Böyle olmasının sebebi bebek de aşağıda olduğu için mi acaba yoksa bebek yukarı çıksa da plasenta yerinde kalıyor mu. Hani genelde ağrı hissedenlerinki aşağıda sanırım okuduklarımdan öyle çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?