Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sen niye bukadar gec öğrendin canim cinsiyeti, erkek oldugu halde?
Ya hicbir fikrim yok bu konuda 17.haftada gittigimde bile %80 kiz demisti sonra gittigimde kordon bacaklarinin arasindaydi goremedi en son detayliya gidince perinatolog kesin erkek dedi ve oyle uzamis oldu ama 17.haftada bile kiz demesi bana da ilginc geldi cunku erkeklerin daha erken belli oluyor diyorlar hep
Ne guzel hersey yolunda cikmis:) Benim de 23. Hafta icindeyken bebegim 570 gr ve 28cm cikti perinatolog haftasıyla uyumlu dedi ama doktorum bebek biraz buyuk mu sanki dedi sana boyle bi yorum yapti mi doktorun?

Hayirli cumalar kizlar guzel bir haftasonu diliyorum herkesee, hastalara acil sifalar aminn.. kendinize dikkat edin ben de gecen hafta cok hastaydim ates halsizlik vs oksurugum hala devam ediyor ama ona da raziyim bugun arkadaslarimla gorusme planim vardi ama gecen haftaki hastaligimdan sonra galiba iptal edicem cunku disari cikmaya korkuyorum salgindan dolayi bir de gorusme yerimiz avm olunca hepten tirstim Allah korusun doktorum da tekrar ateslenmemen gerek dedi evde dizimi kirip oturmak en iyisi galiba

Öyle düşünme biz de hergün işe gidip gelmek için sokakardayız. Bir sürü insanla muhatabız. Git ve keyfine bak, ama mümkün olduğunca ıslak mendil kullan bence

Evet bebek 23 küsür haftayla uyumlu, önden gidiyor dedi. Yani benimle aynı haftada olan anneler bebekleri küçük sanmasınlar. Bazen yumurta daha erken dölleniyor ve bebeğin büyümesi önden gidiyor.

Burda birçok kişinin söylemek istediği şeyi ben bir kez daha tekrarlamak istiyorum son kez. İki doktora gitmişsiniz biri 2 hafta biri 3 hafta önde gidiyor demiş.
* Neden böyle diye soruyorsunuz. Şeker olsa bile çocuk bi günde nasıl büyüyecek diyorsunuz. Olasılıklar şunlar:
- Doktorlardan biri yanlış ölçtü, ölçtüğü alet düzgün değil diyelim. Bu durumda yanlış ölçen hangisi olursa olsun 2 hafta yada 3 hafta farketmez bu boyut biraz fazla. Bir haftaya kadar sorun yok ama, daha üzerinde şeker için inceleme yapılması gerekir diye düşünüyorum.
-İkinci olasılık doktorlardan ikisinin de yanlış ölçmüş olması. Ki bunun çok düşük bir olasılık olduğunu düşünüyorum. İki doktorun birden bu kadar büyük ölçmesi tesadüf olamaz bence.

Bunun için bence yanlış yere takılıyorsunuz. Neden biri 2 hafta biri 3 hafta ölçtü değil, bence şuan asıl odaklanmanız gereken şey bebek neden bu kadar ilerde.
2 doktora birden güvenmiyorsanız, bir perinatoloğa gitmeyi düşünebilirsiniz.

Bayan hem soruyor hem önerileri ve yorumları beğenmiyor ne güzel de uzun uzun yazmışsın oysaki. Sen bana olan aşkını yaz

burda da bir doktor olduğunu bilmiyordum 2 hafta ölçen doktorum seker yükleme testi yaptırmak istemiyorsan yapmayabilirsin hemoglobina1c ve açlık kan şekeriniz normal dedi risk 3 hafta önde olmasından sonra başlıyor bilmiyorsanız size bir bilgi vermiş oldum yetmiyorsa kendiniz nete girip araştırma yapabilirisiniz ayrıca ben sorumun sonunda boyle bir sorunla karşılaşan oldumu diyorum eğer böyle bir sorununuz yoksa cevap vermenizi gerektirecek bir durum yok bilginiz sizde kalabilir ama bilgi de vermek istiyorsanız araştırıp öyle gelin

Öyle düşünme biz de hergün işe gidip gelmek için sokakardayız. Bir sürü insanla muhatabız. Git ve keyfine bak, ama mümkün olduğunca ıslak mendil kullan bence
Tabii sakinan goze cop batar derler ama biraz daha bunyem toplayana kadar ben kendimi fanusa koycam
Evet bebek 23 küsür haftayla uyumlu, önden gidiyor dedi. Yani benimle aynı haftada olan anneler bebekleri küçük sanmasınlar. Bazen yumurta daha erken dölleniyor ve bebeğin büyümesi önden gidiyor.
Benim de bir hafta kadar ilerde cikmis doktorun dedigine gore ama perinatolog da normal dedi

Burada tam 3-4 kişi size iyi niyetle cevaplar verdi yorumlar yaptı. 1 kişiye bile teşekkür etmek kenarda dursun, neredeyse bizi döveceksin! Pardon da, buranın girişinde Mayıs Anneleri yazıyor, Perinatologlar yazmıyor! Rica ediyorum bizim ahengimizi bozma, biz belli ki cevaplarımız size uymadı. Lütfen uzatmayın ve buradaki hiçbir arkadaşımı da strese sokmayın.

Yazdığınız ilk entryden beri okuyorum, arkadaşlarım çok güzel açıkladı yol gösterdi. Ama siz duymak istediğiniz cevabı duymadınız ve agresifleşmeye başladınız sanki artık. Öncelikle bir sakinleşseniz bi acaba? Gittiğiniz doktorlara güvenmediniz tamam bizim görüşlere de güvenmediniz ona da tamam en iyisi siz bir tane daha doktora gidin. O da şeker yüklemesi yaptırın derse ona söyleyin hemoglobia testini araştırın diye. Sonuçta bizler de doktor değiliz(!)

kimseyi rencide edecek sekilde konuştuğumu düşünmüyorum yazilarimi bastan okuduysanız emir kipiyle daha yazım yoktur yorum yazan bazı arkadaşlar sadece kendileri çocuklarını düşünüyormuş gibi üstten bakma yazıları hoş bir durum değil bizde kendi bebegimizi düşünüyoruz ben boyle bir sorun ile karsilan var mi diye soruyorum fikir almiyorum üstelik karsimdaki kişinin çok biliyormusta biz birsey bilmiyormuşuz gibi davranıp madde madde sıralaması ayrı birsey

Emir kipiyle konuşmanıza kimse müsaade etmez zaten o ayrı, baştan beri de okuyorum hem yazdıklarınızı hem yazılanları. Sorunla karşılaşan da karşılaşmayan da size yardımcı olmak adına fikir verdi,akıl değil! Hayatta bizi yerimizde sqydıran,ya da ileriye götüren tek şey bakış açısıdır bana göre. littlebee nin alt alta yazmasını ukalalık olarak algılamak ta bir bakış açısı; arkadaşım helal et nasıl da özenle yazmışsın demekte bir bakış açısı. Sizin kafanıza takılanlar için fikir yürütmeye çalıştık, beceremediysek affola sevgili arkadaşım. Umarım evladın için hayırlı haberler alır,feraha çıkarsın. He bir de Çıkarken kapıyı güzel kapatırsan sevinirim, malum hava soğuk.

ay sonda yapmış olduğunuz espiriden daha soğuk değildir havalar bence maşallah herkeste bi bilgi fışkırması sormayın gitsin sizinle daha fazla tartisamiycam ayni şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz çünkü vermiş olduğu bilgiler eksik ve yanlış bende bunları biliyorum doğrusunu bilen başına gelen var mi diye soruyu sordum zaten sizin vermiş olduğunuz bir bilgi yok ama ortalığı 'da iyi karistiyorsunuz konunun muhattabı siz değilsiniz hanımefendi neyse germeyin kendinizi daha fazla yaptığınız yorumlar için tesekkur ederim iyi günler...

Sana da kuzum. Selametle kal. Çok öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…