Ben de yatıyorum canım ümitsiz olmayalım napalımBana da ayrıntılıda çıkar dedi ama çıkacakmış gibi ümidim kalmadı sürekli bi ağrı lekelenme yatıyorum artık kalkmaya niyetim yok
Çok haklısıniz malesef o kanamalar oluyormuş,ama geçecektir hiç kalkmayıp istirahat edin inşallah hemen düzelir durumunuzSakin olacağım da sürekli bi akıntı hali kahverengi kahverengi geçmek bilmedi bu 4.gün bakalım kaç gün sürecek.kanama leke insanın adabını bozuyor gerçekten
Kanama lekelenme ağrı oluyor mu sende canım?Allahım sağ salim 30ları bir görsek yarabbimmmBen de yatıyorum canım ümitsiz olmayalım napalımburda birbirimize destekle geçireceğiz günlerimizi inşallah gününde sağlıkla alacağız kucağımıza bebeklerimizi
Evet kanamalar bu previalıların asabını bozan bir durum.inşallah bir an önce geçsinÇok haklısıniz malesef o kanamalar oluyormuş,ama geçecektir hiç kalkmayıp istirahat edin inşallah hemen düzelir durumunuz
İnan seni anlıyorum ben 11. Haftada su gibi kanama yaşadım bildiğin 1 lt suyu bacaklarımdan dökmüşler gibi oldum. Kahverengi kanama 20 24 gün sürdü her gittiğimde tuvalete ağlayacak gibi oluyordum. Benim sebep bile bulamadılar. Hala bi daha olur mu diyorum. 1.5 aydır yok ama işte o psikoloji çok kötüSakin olacağım da sürekli bi akıntı hali kahverengi kahverengi geçmek bilmedi bu 4.gün bakalım kaç gün sürecek.kanama leke insanın adabını bozuyor gerçekten
En belirgin özelliği yüksek ve düşünülemeyen ateş canım. Gözlerde kırmızılık da yapıyor ama hep değil sanırım. Biz ilk hastaneye gittiğimizde kırmızıydı gözleri. Gerçi baya da ağlamıştı. Ama sonra kızarmadı bir daha öyle.Gunaydinlar canlarimbenim ufakligin atesi vardi bugun gece uyumadim diyebilirim.bu domuz gribinin jormal gripten farki ne yakalanan arkadaslar bilgi verir mi
En belirgin özelliği yüksek ve düşürülemeyen ateş canım. Gözlerde kırmızılık da yapıyor ama hep değil sanırım. Biz ilk hastaneye gittiğimizde kırmızıydı gözleri. Gerçi baya da ağlamıştı. Ama sonra kızarmadı bir daha öyle.Gunaydinlar canlarimbenim ufakligin atesi vardi bugun gece uyumadim diyebilirim.bu domuz gribinin jormal gripten farki ne yakalanan arkadaslar bilgi verir mi
18.haftada plesenta previa deyip kanaman olabilir dediler 19.hafta özele gittim oda rahim ağzına çok yakın plesantası uzun dedi ayrıntılı da iyice incelesinler 24.haftadan sonra belli olur bebek yukarı çıkınca yeri değişebiliyormuşBenim plasentam da ayrıntılı ultrasonda marjinal plasenta previa olarak görüldü rapora da öyle yazdı doktor. Ucu rahim ağzına biraz yakın ama önemli değil yukarı çıkar dedi. Böyle olmasının sebebi bebek de aşağıda olduğu için mi acaba yoksa bebek yukarı çıksa da plasenta yerinde kalıyor mu. Hani genelde ağrı hissedenlerinki aşağıda sanırım okuduklarımdan öyle çıkardım
Hic bulasmamKavga çıksa ortada yoksun,neyseki çocukların yanındaymışsın affettim.. aromalı veriyolar zaten, sen onu şifa niyetine gömersin
Kanama hiç yaşamadım canım rabbim de göstermesn inşallah. Ama ağrı var malesef daha bugün evin içinde bile çok gezince kasıklarıma baskı oluyor e kasılmalarım da ara ara var.. ah aynen şurda iki-3 ay daha dursalar içerdeKanama lekelenme ağrı oluyor mu sende canım?Allahım sağ salim 30ları bir görsek yarabbimmm
Şişedemii, hazir icecek mi veriyorlar?? Ben yillar once gormustum hamile kadin pet sisenin icinde suyla sekeri karistrmis iciyoduKız aromalı tadı rahatsız etmiyor sanki gazoz içiyormussun gibi ufacık şisede
Amin inşallah. Bu zamanlar hamileliğin balayı derler ama ben daha kötü bir döneme girdim 16. Haftaya kadar baş ağrım halsizliğim vardı ama Genel olarak daha iyiydim ağrılarım yoktu18.haftada plesenta previa deyip kanaman olabilir dediler 19.hafta özele gittim oda rahim ağzına çok yakın plesantası uzun dedi ayrıntılı da iyice incelesinler 24.haftadan sonra belli olur bebek yukarı çıkınca yeri değişebiliyormuş
20.hafta ayrıntılıya gittim yalandan bakınca problemi ben söyledim daha bakiyrm dedi ki bence söylemesem demiyecekti evet uzun bir plesanta var ve aşağıda dedi kanaman oluyomu dedi Allah Sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah
Hic bulasmam
Aromaya bağlı, gercii midem cop torbasi gibi oldu ne gonderirsen aliyo valladamardan veriliyomuymus oyle biseyler okudum mu duydummu bilmiyom da. Ya da baklava diyolar ya yanimizda baklava gotursek orda yiyiversek oluyomu
Bende migren var ve baş ağrım hep oluyor,uyku hali,halsizlik b.annem 5.Aya girdin hala mı uykun gelir diyoAmin inşallah. Bu zamanlar hamileliğin balayı derler ama ben daha kötü bir döneme girdim 16. Haftaya kadar baş ağrım halsizliğim vardı ama Genel olarak daha iyiydim ağrılarım yoktu
Yok canım eczaneden alıyorsun 26 TL bisi ufacık şiseŞişedemii, hazir icecek mi veriyorlar?? Ben yillar once gormustum hamile kadin pet sisenin icinde suyla sekeri karistrmis iciyoduoyle yapilmickmi yani
Ne güzel yorumlamissin ..Burda birçok kişinin söylemek istediği şeyi ben bir kez daha tekrarlamak istiyorum son kez. İki doktora gitmişsiniz biri 2 hafta biri 3 hafta önde gidiyor demiş.
* Neden böyle diye soruyorsunuz. Şeker olsa bile çocuk bi günde nasıl büyüyecek diyorsunuz. Olasılıklar şunlar:
- Doktorlardan biri yanlış ölçtü, ölçtüğü alet düzgün değil diyelim. Bu durumda yanlış ölçen hangisi olursa olsun 2 hafta yada 3 hafta farketmez bu boyut biraz fazla. Bir haftaya kadar sorun yok ama, daha üzerinde şeker için inceleme yapılması gerekir diye düşünüyorum.
-İkinci olasılık doktorlardan ikisinin de yanlış ölçmüş olması. Ki bunun çok düşük bir olasılık olduğunu düşünüyorum. İki doktorun birden bu kadar büyük ölçmesi tesadüf olamaz bence.
Bunun için bence yanlış yere takılıyorsunuz. Neden biri 2 hafta biri 3 hafta ölçtü değil, bence şuan asıl odaklanmanız gereken şey bebek neden bu kadar ilerde.
2 doktora birden güvenmiyorsanız, bir perinatoloğa gitmeyi düşünebilirsiniz.
Aynen ayağa kalkınca bel kasık ağrısı oluyor bende de sanki birazdan kanama olacakmış gibi allah korusun.Kanama hiç yaşamadım canım rabbim de göstermesn inşallah. Ama ağrı var malesef daha bugün evin içinde bile çok gezince kasıklarıma baskı oluyor e kasılmalarım da ara ara var.. ah aynen şurda iki-3 ay daha dursalar içerde
Burda herkes iyi niyetle,bebeğinizi düşünerek,yardımcı olmaya çalışırken yanlış şeylere odaklaniyorsunuz..ay sonda yapmış olduğunuz espiriden daha soğuk değildir havalar bence maşallah herkeste bi bilgi fışkırması sormayın gitsin sizinle daha fazla tartisamiycam ayni şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz çünkü vermiş olduğu bilgiler eksik ve yanlış bende bunları biliyorum doğrusunu bilen başına gelen var mi diye soruyu sordum zaten sizin vermiş olduğunuz bir bilgi yok ama ortalığı 'da iyi karistiyorsunuz konunun muhattabı siz değilsiniz hanımefendi neyse germeyin kendinizi daha fazla yaptığınız yorumlar için tesekkur ederim iyi günler...
Allahım korusun bir daha olmasın inşallah.o boyutta şiddetli olmadı hiç 16.haftada az kahve 19 da az kahve bu haftamda ilkkez idrarımı bulayacak şekilde kırmızı oldu kesildi kahveye döndü.o kahve de 4gündür devam ediyor asabım bozulduİnan seni anlıyorum ben 11. Haftada su gibi kanama yaşadım bildiğin 1 lt suyu bacaklarımdan dökmüşler gibi oldum. Kahverengi kanama 20 24 gün sürdü her gittiğimde tuvalete ağlayacak gibi oluyordum. Benim sebep bile bulamadılar. Hala bi daha olur mu diyorum. 1.5 aydır yok ama işte o psikoloji çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?