Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Böyle bir sorunla karşilaşan var mi diye soruyo hemen ustune gidiyosunuz
Burda birbirimize saçmada olsa her turlu soruyu soruyoruz var yada yok
Ay çok tesekkur ederim kendilerince iyi niyetle cevap verdiklerini sanıyorlar ama sadece konuşuyorlar sanki biz birsey bilmiyoruz boyle bir sorunla karşılaşan oldumu dışında herkes gereksiz yorumu yaptı
kendilerince iyi niyetle cevap verdiklerini sanıyorlar ama konuşuyorlar sadece sanki niz birsey bilmiyoruz bence yaptır doktor ne demişse o bunları bizde biliyoruz boyle bir sorunla karşılaşan var mi sorusuna cevap verecekler dışında herkes gereksiz yorumlarını yaptı sizin dışında niyetiniz için tesekkur ederim :)

Ay hepsini okuyamadım vallahi şiştim biz çok tatlıydık oysaki neler olmuş yahu. Hepinizden nefret ediyorum yalnız da canım sıkılıyor modu gibi geldi bu biraz bana
Neysseeeee artık
Suwen indirimini bildiren arkadaşımı kocaman kocaman öpüyorum ve bolca dua ediyorum. Tombiş bir hamile olan bana bile oldu bedenler haber vereyim dedim tek takım fiyatına da 3 takım aldım hemde hem kumaşları hem modelleri bir Harika bir eksiğe daha attım bir cizikkkk

Aynen karnım sertleşiyor gün içinde
Dur kuzum dur sakinnnn. Normal zaten artık bu haftalardan sonra bunların olması. Rahim büyüdükçe hazırlanıyormuş doğuma. Ama çok sıklaşması ve çok şiddetli olması hayra alamet değil diyor doktorum

Araya giricem kızlar malum benimde riskli gebeliğe döndü 20. Haftada kanama ve kasılmadan ötürü. Düzenli olmasından da korkmak gerek diyor doktorum. Düzensizse, hareket edince anında geçiyorsa korkmayalım.

gecmis olsun cnm benimde erken dogum riskim var devamli yatiyorum nicardi bende kullaniyorum sen gunde kactane aliyorsun birde baska kullandigin ilac varmi bana yatis yapmadilat evde yatiyorum kac gundur hastanedesin kusura bakma cok sordum hep paniktem 22 haftaligim sen kacinci haftadasin cnm ...

Yardımcı olmak istedik biz,burda soru da soruyoruz,destek olmaya çalışıyoruz birbirimize bu kadar sert yapmanıza gerek yoktu

Araya giricem kızlar malum benimde riskli gebeliğe döndü 20. Haftada kanama ve kasılmadan ötürü. Düzenli olmasından da korkmak gerek diyor doktorum. Düzensizse, hareket edince anında geçiyorsa korkmayalım.
Evet canım haklısın sıklık diye bahsetmek istediğim Biraz da oydu. Allah yardımcımız olsun az daha sıkalım dişimizi az daha kalsınlar içerde sıpalar. Sonra erken doğsalar da razıyım ama daha minicikler. Birazcık daha inşallah

32. Haftayı görsek bir ohh çekicem valla canım ben. Kasılma önleyici ilaç alıyor musun bilmiyorum ama o da yormaya başladı artık beni sürekli bir tansiyon düşmesi, hızlı nabız, ayy bayılcam modundayım Son 8 hafta inşallah şu riskli dönem için

Kötü niyetli olsaydık mesajınızı görmezden gelirdik bize böyle tepeden bakacaksanız parantez içinde bilgisi olmayan boş konusmasın diye yazsaydınız kimsenin canı sıkılmazdı

Valla gülsem mi yoksa size acısam mı ikisi arasında gidip geliyorum. Allah ıslah etsin. Mümkünse bişey sormayın bu ruh haliyle kimseye.

Boşver esomesomcuğum bulaşma hiç strese sokma kendini anlamak istemiyor ne desek anlamıcak ta boşver.

işte benim sevgili grubum. Valla helal olsun

Boşver esomesomcuğum bulaşma hiç strese sokma kendini anlamak istemiyor ne desek anlamıcak ta boşver.

heralde ya, bir de cidden bazı insanların negatifliği aslında attığı mesajlardan bile anlaşılıyor ama biz farkına varmıyoruz. Bundan sonra yeni gelen/gördüğüm insanlara,samimi gelmiyorlarsa cevap vermicem.

Üstüne kim gitti pardon. Böyle bir sorunla karşılaşan tam olarak benim mesela. Kızım 4kilo doğdu. Sadece bir hafta önde olmasına rağmen şuanki hamileliğimde bile şeker şüphelisiyim. Doktor kız bebek 4 kilo doğmaz diyor şekerdendir diyor. Haklıdır veya değildir bunu diyen bir doktor. Ve sadece 1 hafta öndeydi. Ne ben ne burdan başka biri arkadaşın üstüne gitmedi. Hangi mesajda üstüne gitme gördün çok merak ettim?

allah biliyor ya ben de en çok sblsbl06 nın yorumuna şaşırdım, resmen fikir hatta cesaret verip azar işittik, ama o bize üstüne gittiniz demiş Halbuki teşekkürü geçtik,“ne çok bilen varmış”“doktor varmış” dedi burda yahu. Neyyyyyyse, en azından doğruyu gören kesim çoğunlukta. Sıkıntı yokk

Dualarınıza talibim o zaman yarın kontrolüm var sonra ayrıntılıya gireceğim önümüzdeki hafta dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…