Ay çok tesekkur ederim kendilerince iyi niyetle cevap verdiklerini sanıyorlar ama sadece konuşuyorlar sanki biz birsey bilmiyoruz boyle bir sorunla karşılaşan oldumu dışında herkes gereksiz yorumu yaptıBöyle bir sorunla karşilaşan var mi diye soruyo hemen ustune gidiyosunuz
Burda birbirimize saçmada olsa her turlu soruyu soruyoruz var yada yok
kendilerince iyi niyetle cevap verdiklerini sanıyorlar ama konuşuyorlar sadece sanki niz birsey bilmiyoruz bence yaptır doktor ne demişse o bunları bizde biliyoruz boyle bir sorunla karşılaşan var mi sorusuna cevap verecekler dışında herkes gereksiz yorumlarını yaptı sizin dışında niyetiniz için tesekkur ederim :)Böyle bir sorunla karşilaşan var mi diye soruyo hemen ustune gidiyosunuz
Tamamdr tesekkur ederimm3 saat falan sürüyor işlem canımcım sbah erken git aç karnına işlem olacagı için benim gibi öğlen gidersen açlıktan miden bulanır
Dur kuzum dur sakinnnn. Normal zaten artık bu haftalardan sonra bunların olması. Rahim büyüdükçe hazırlanıyormuş doğuma. Ama çok sıklaşması ve çok şiddetli olması hayra alamet değil diyor doktorumAynen karnım sertleşiyor gün içinde
Araya giricem kızlar malum benimde riskli gebeliğe döndü 20. Haftada kanama ve kasılmadan ötürü. Düzenli olmasından da korkmak gerek diyor doktorum. Düzensizse, hareket edince anında geçiyorsa korkmayalım.Dur kuzum dur sakinnnn. Normal zaten artık bu haftalardan sonra bunların olması. Rahim büyüdükçe hazırlanıyormuş doğuma. Ama çok sıklaşması ve çok şiddetli olması hayra alamet değil diyor doktorum ☺
gecmis olsun cnm benimde erken dogum riskim var devamli yatiyorum nicardi bende kullaniyorum sen gunde kactane aliyorsun birde baska kullandigin ilac varmi bana yatis yapmadilat evde yatiyorum kac gundur hastanedesin kusura bakma cok sordum hep paniktem 22 haftaligim sen kacinci haftadasin cnm ...Kızlar benim de plasenta yukarı çıkmamış ki 3gün önce kanama ile anladım.aynı zamanda ağrı da eşlik ediyordu.doktora koştum hemen tabi.plasentadan dolayı kanama var sancın da var dedi ultrasonda bakınca.beni yatırdılar serumla pre par ilaca başladılar kasılma önleyici.24saatte 6kere nst ye bağlandık.neyseki 17-20aralığında çıktı sancım.erken doğum tehlikem varmış yatıyorum.doğuma kadar nidicard isimli ilaca başladık.
Yardımcı olmak istedik biz,burda soru da soruyoruz,destek olmaya çalışıyoruz birbirimize bu kadar sert yapmanıza gerek yoktuAy çok tesekkur ederim kendilerince iyi niyetle cevap verdiklerini sanıyorlar ama sadece konuşuyorlar sanki biz birsey bilmiyoruz boyle bir sorunla karşılaşan oldumu dışında herkes gereksiz yorumu yaptı
kendilerince iyi niyetle cevap verdiklerini sanıyorlar ama konuşuyorlar sadece sanki niz birsey bilmiyoruz bence yaptır doktor ne demişse o bunları bizde biliyoruz boyle bir sorunla karşılaşan var mi sorusuna cevap verecekler dışında herkes gereksiz yorumlarını yaptı sizin dışında niyetiniz için tesekkur ederim :)
Evet canım haklısın sıklık diye bahsetmek istediğim Biraz da oydu. Allah yardımcımız olsun az daha sıkalım dişimizi az daha kalsınlar içerde sıpalar. Sonra erken doğsalar da razıyım ama daha minicikler. Birazcık daha inşallahAraya giricem kızlar malum benimde riskli gebeliğe döndü 20. Haftada kanama ve kasılmadan ötürü. Düzenli olmasından da korkmak gerek diyor doktorum. Düzensizse, hareket edince anında geçiyorsa korkmayalım.
32. Haftayı görsek bir ohh çekicem valla canım ben. Kasılma önleyici ilaç alıyor musun bilmiyorum ama o da yormaya başladı artık beni sürekli bir tansiyon düşmesi, hızlı nabız, ayy bayılcam modundayımEvet canım haklısın sıklık diye bahsetmek istediğim Biraz da oydu. Allah yardımcımız olsun az daha sıkalım dişimizi az daha kalsınlar içerde sıpalar. Sonra erken doğsalar da razıyım ama daha minicikler. Birazcık daha inşallah
Kötü niyetli olsaydık mesajınızı görmezden gelirdik bize böyle tepeden bakacaksanız parantez içinde bilgisi olmayan boş konusmasın diye yazsaydınız kimsenin canı sıkılmazdıAy çok tesekkur ederim kendilerince iyi niyetle cevap verdiklerini sanıyorlar ama sadece konuşuyorlar sanki biz birsey bilmiyoruz boyle bir sorunla karşılaşan oldumu dışında herkes gereksiz yorumu yaptı
kendilerince iyi niyetle cevap verdiklerini sanıyorlar ama konuşuyorlar sadece sanki niz birsey bilmiyoruz bence yaptır doktor ne demişse o bunları bizde biliyoruz boyle bir sorunla karşılaşan var mi sorusuna cevap verecekler dışında herkes gereksiz yorumlarını yaptı sizin dışında niyetiniz için tesekkur ederim :)
Bayan hem soruyor hem önerileri ve yorumları beğenmiyorne güzel de uzun uzun yazmışsın oysaki. Sen bana olan aşkını yaz
sen ne kadar tatlısın yaaaa... grubun neşe kaynağı
burda da bir doktor olduğunu bilmiyordum 2 hafta ölçen doktorum seker yükleme testi yaptırmak istemiyorsan yapmayabilirsin hemoglobina1c ve açlık kan şekeriniz normal dedi risk 3 hafta önde olmasından sonra başlıyor bilmiyorsanız size bir bilgi vermiş oldum yetmiyorsa kendiniz nete girip araştırma yapabilirisiniz ayrıca ben sorumun sonunda boyle bir sorunla karşılaşan oldumu diyorum eğer böyle bir sorununuz yoksa cevap vermenizi gerektirecek bir durum yok bilginiz sizde kalabilir ama bilgi de vermek istiyorsanız araştırıp öyle gelin
Burada tam 3-4 kişi size iyi niyetle cevaplar verdi yorumlar yaptı. 1 kişiye bile teşekkür etmek kenarda dursun, neredeyse bizi döveceksin! Pardon da, buranın girişinde Mayıs Anneleri yazıyor, Perinatologlar yazmıyor! Rica ediyorum bizim ahengimizi bozma, biz belli ki cevaplarımız size uymadı. Lütfen uzatmayın ve buradaki hiçbir arkadaşımı da strese sokmayın.
Yazdığınız ilk entryden beri okuyorum, arkadaşlarım çok güzel açıkladı yol gösterdi. Ama siz duymak istediğiniz cevabı duymadınız ve agresifleşmeye başladınız sanki artık. Öncelikle bir sakinleşseniz bi acaba? Gittiğiniz doktorlara güvenmediniz tamam bizim görüşlere de güvenmediniz ona da tamam en iyisi siz bir tane daha doktora gidin. O da şeker yüklemesi yaptırın derse ona söyleyin hemoglobia testini araştırın diye. Sonuçta bizler de doktor değiliz(!)
Boşver esomesomcuğum bulaşma hiç strese sokma kendinianlamak istemiyor ne desek anlamıcak ta boşver.
Üstüne kim gitti pardon. Böyle bir sorunla karşılaşan tam olarak benim mesela. Kızım 4kilo doğdu. Sadece bir hafta önde olmasına rağmen şuanki hamileliğimde bile şeker şüphelisiyim. Doktor kız bebek 4 kilo doğmaz diyor şekerdendir diyor. Haklıdır veya değildir bunu diyen bir doktor. Ve sadece 1 hafta öndeydi. Ne ben ne burdan başka biri arkadaşın üstüne gitmedi. Hangi mesajda üstüne gitme gördün çok merak ettim?Böyle bir sorunla karşilaşan var mi diye soruyo hemen ustune gidiyosunuz
Üstüne kim gitti pardon. Böyle bir sorunla karşılaşan tam olarak benim mesela. Kızım 4kilo doğdu. Sadece bir hafta önde olmasına rağmen şuanki hamileliğimde bile şeker şüphelisiyim. Doktor kız bebek 4 kilo doğmaz diyor şekerdendir diyor. Haklıdır veya değildir bunu diyen bir doktor. Ve sadece 1 hafta öndeydi. Ne ben ne burdan başka biri arkadaşın üstüne gitmedi. Hangi mesajda üstüne gitme gördün çok merak ettim?
Dualarınıza talibim o zamanAy hepsini okuyamadım vallahi şiştimbiz çok tatlıydık oysaki neler olmuş yahu. Hepinizden nefret ediyorum yalnız da canım sıkılıyor modu gibi geldi bu biraz bana
Neysseeeee artık
Suwen indirimini bildiren arkadaşımı kocaman kocaman öpüyorum ve bolca dua ediyorum. Tombiş bir hamile olan bana bile oldu bedenler haber vereyim dedim tek takım fiyatına da 3 takım aldımhemde hem kumaşları hem modelleri bir Harika bir eksiğe daha attım bir cizikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?