Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bana elmalı verdiler güzeldi damaryoludur duyduğun, sürekli kan almak için açıyolar.
Hii neyse 2 hafta var daha sakinl
Yok canım eczaneden alıyorsun 26 TL bisi ufacık şise kanı da içmeden veriyorsun içtikten sonra da 1 er saat arayla tekrar veriyorsun bana damar yolu açılmadı
Aaa saatlerce beklicekmiyim yani saglik ocaginda

Sağlik ocaginda yapiliyor mu gebelikdeki seker testi? bunu bilmiyordum bak.
Bi de haftasina bakim dr. bisi demedi bu hafta.

Benim doktor cok tatlis ya gerek gordugunu istiyor yoksa es geciyor bende hic niye nicin diye sebep aramiyorum.
Bir de hep lellicim diye konusuyor hep ismimecim ekliyor balli lokma tatlisi valla
Oraya gidince babyide gorunce dogurtun benide alim gidim ben diyesim geliyor
Allah korusun tabi daha erken vaktinde saglikla gelsin minnos

Kızlar selam benim bebekte böbrek genişlemesi çıktı,önemli bir şey değil ama takip edilmesi gerekiyor,ayrintiliya girdiğim halde tekrar bir perinatologa yönlendirdi doktor. Var mı bunu yaşayan?

Ahhhh kuzuummmmm çok geçmiş olsun aynı haftalarda aynı şeyleri yaşamak zorunda mıyız seninle Bana da aynı ilacı verdi doktorum kasılmalarım çok sıklaştığı için. Sürekli kullanmıyorum günde 3ten fazla şiddetli şekilde kasılman olursa yada bir saat içinde ard arda kasılman olursa kullanıcaz dedi. Bende de erken doğum riski yüksekmiş. Hatta doktor o gün doğurcam diye çok korktu Allah korusun bebelerimizi en azından bir iki ay daha tutabilsek inşallah karnımızda

Kaderimiz aynı gibi resmen kuzum,bu arada bu kasılma olayını anlayamıyorum ben karnın sertleşmesi mi bilen arkadaşlar bir bilgilendirsin bizi

Kızlar selam benim bebekte böbrek genişlemesi çıktı,önemli bir şey değil ama takip edilmesi gerekiyor,ayrintiliya girdiğim halde tekrar bir perinatologa yönlendirdi doktor. Var mı bunu yaşayan?
Canım kuzenimin eşi de hamile ve ona da aynı şeyi söylediler. Perinatolog da aynı şeyi söyledi çapada heyete girmesini istediler. Heyet değerlendirdi ve sorun çıkmadı. Heyet kararına göre bebek doğar doğmaz böbrek ameliyatı olabilir demişlerdi. Ama sonra heyet bu kararı da vermedi. Bildiğim kadarıyla sadece takip altında olacak. Sıkma canını ama perinatoloğa yönlendirdilerse de mutlaka git gözük bence

Kaderimiz aynı gibi resmen kuzum,bu arada bu kasılma olayını anlayamıyorum ben karnın sertleşmesi mi bilen arkadaşlar bir bilgilendirsin bizi
Aynen canım karnın sertleşmesi gibi. Bacağına kramp girer ve kaslarının kasılı kaldığını hissedersin ya sanki aynısını karnında hissediyorsun...

Ben canım,geçen hafta özele gittiğim dr iki böbrektede genişleme olduğunu söyledi gösterdi,ama zamanla geçebilir dedi,geçmezse dedim doğunca sünnet ettirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…