Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Olleyy foto yukleyebildim telden sevgili tecrubeli anneler, bebek bakim cantasi olarak sirt degilde bu tarz olanlar kullanis olarak nasil? Daha mi zor ya da avantajlari var mi? Tipi hosuma gidiyor ama tasimasi daha zordur heralde karar veremedimm

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-18-12-37-28-363_com.instagram.android.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 23
Olleyy foto yukleyebildim telden sevgili tecrubeli anneler, bebek bakim cantasi olarak sirt degilde bu tarz olanlar kullanis olarak nasil? Daha mi zor ya da avantajlari var mi? Tipi hosuma gidiyor ama tasimasi daha zordur heralde karar veremedimm
Kola tam takılabiliyomuş bu bende çok baktım gittim geldim ama sanki içi dolunca rahat olmaz gibi geliyo bana

Kizlar herkese hayirli günler. Iki uç gündur sırtimdaki agrı koluma vuruyor gece uyutmuyor cok kotu ya. Sizde de oluyor mu? Pazartesi randevum var bakalim

Kizlar herkese hayirli günler. Iki uç gündur sırtimdaki agrı koluma vuruyor gece uyutmuyor cok kotu ya. Sizde de oluyor mu? Pazartesi randevum var bakalim
Benim bir haftadir sirt agrim var ayakta durunca oturunca hemen basliyor doktora da gitmedim bunun icin gecer diye bekliyorum bakalim.. dun kiz kardesim bardak vurdu suan icin ise yaradi diyemem ama beklemedeyim

Benim bir haftadir sirt agrim var ayakta durunca oturunca hemen basliyor doktora da gitmedim bunun icin gecer diye bekliyorum bakalim.. dun kiz kardesim bardak vurdu suan icin ise yaradi diyemem ama beklemedeyim
Insallah gecer canim cok zor oluyo ayakta da olmuyo yatarak da rahat vermiyo insana bu ağrilar

Kızlar ben bebişin hareketlerini çok net hissediyorum hiç durmuyo sanki eşim acaba nezaman elini koyup hisseder hergun hevesleniyo ama hissedemiyo

Sırt çantasından daha kullanışlısını görmedim şu ana kadar. Çocuğu taşırken elinde çantayla zor oluyor gerçekten. Ne alırsan al sırt çantası al derim.

Kızlar selam benim bebekte böbrek genişlemesi çıktı,önemli bir şey değil ama takip edilmesi gerekiyor,ayrintiliya girdiğim halde tekrar bir perinatologa yönlendirdi doktor. Var mı bunu yaşayan?
canım merhaba
ilk bebeğimde benimde böbrek büyümesi vardı sağ böbreği daha büyüktü
ben ne ayrıntılı çektirdim ne perinatoloğa gittim
doğumdan sonra idrarını yaptıkça küçüldü
ama doğum sonrası bebeğe ultrason çektirdim çok şükür dediğim gibi küçülmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…