- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Bahar bu kilo durumu ne ya Allah’ını seversen iki çocuk annesi daha 7 aylık bebesi olan bi kadınsın 53 te neBu gece nöbetteyiz demekki
Köfte yaptım dondurucuda çıkarıyorum sebzelerle birlikte pişirip veriyorum.dün organik tavuk pişirdim onu didikledim yedirdim. Onceki gün hamsi vardı ondan yedi 4 hamsi yedirdim. Kemik suyu hazırlarken etli haşlamıştım. Onun etinden yiyor yemeklerine koyuyorum. Öyle işte sağlık olsun bebeklerimize inşallahMaşallahEt yemeği ne yapıyorsun mesela
Yok almıyım böyle iyi. Kilo az olunca daha hareketli oluyorum, ben o kiloları vermek için zorlandım, ay birdaha olmasın. 2 çocuk pes pese olunca kendimi hep kilolu hissettim, sanki hep kiloluymusum gibi. İnan bana kilo yakışmıyor. Zayıf daha iyiyim. Boyum 1.68 öyle uzun değilim.Bahar bu kilo durumu ne ya Allah’ını seversen iki çocuk annesi daha 7 aylık bebesi olan bi kadınsın 53 te nebravo sana her gördükçe 53 ü tekrar tekrar bakıyorum sarıya dayanmış ibre. Az kilo al
İlk foto favorim ya çok gülüyorum ona Tşkr ederiz sizin ufaklıkta pek yakışıklıSonsuzUmut Maşşallah ya o gözler neeeee hele ilk foto çok tatlı karadenizli misiniz canım siz?
Jadesi çok güzelsiniz ana kız tüüü size Maşşallah
Ayyy evet ya bende ağlamıştım duygulanıpMaşallah bütün kuzulara , nasıl büyüdüler
N Nehir8077 duru yu görünce duygulandım . Grupta ilk doğan bebeklerden biriydi . Nasıl da güzeldi , hala güzel . İlk gördüğümde maşallah dudaklara bak yapma bebek gibi demiştim ve çok duygulanıp ağlamıştım . Tabi biz o zamanlar hamileyiz , bir çok şeyi doruklarda yaşıyoruzçabuk geçti zaman , kocaman oldular bile
İlk doğanlardan bir de Asya kuzucuk vardı , onlar nerelerde acaba @SuRMeLi , nasılsınız ?
Ahhh boyumuz aynıymış ama ben kilomu hiç demiyorum hamilelikte 8 kg civarı alıp doğumla daha fazlasını verip ama 6 ay içinde hamilelikten daha kilolu hale geldimYok almıyım böyle iyi. Kilo az olunca daha hareketli oluyorum, ben o kiloları vermek için zorlandım, ay birdaha olmasın. 2 çocuk pes pese olunca kendimi hep kilolu hissettim, sanki hep kiloluymusum gibi. İnan bana kilo yakışmıyor. Zayıf daha iyiyim. Boyum 1.68 öyle uzun değilim.
Nasıl uzun değilsin ya 166 da benim bence uzun yaniYok almıyım böyle iyi. Kilo az olunca daha hareketli oluyorum, ben o kiloları vermek için zorlandım, ay birdaha olmasın. 2 çocuk pes pese olunca kendimi hep kilolu hissettim, sanki hep kiloluymusum gibi. İnan bana kilo yakışmıyor. Zayıf daha iyiyim. Boyum 1.68 öyle uzun değilim.
Ya ne güzel vermişsin neden aldın ki tüh o iyi olmamışAhhh boyumuz aynıymış ama ben kilomu hiç demiyorum hamilelikte 8 kg civarı alıp doğumla daha fazlasını verip ama 6 ay içinde hamilelikten daha kilolu hale geldim
bi doğulu olarak bende karadenizlilere benzetmiştimİlk foto favorim ya çok gülüyorum ona Tşkr ederiz sizin ufaklıkta pek yakışıklıyok canım doğuluyuz
Ben hiç diyet yapmıyorum diyet yapmak beni strese sokuyor. Ağırlık çoğunlukla sebze yemekleri yapıyorum, benim abur cubur alışkanlığım yok. Benim canım çerez o tarz bir şeyler istediğinde. Kuruyemiş yerim o olmadı diyelim. Ya da Canım istemedi, koyar bir tabak sebze yerim.onlar da zaten kilo yapmıyor. yok akşamdan sonra yememe gibi bir durumum yok.Evet sıkı bir diyet yaparsan sütte azalma oluyor.ve ben gecenin bir yarısı bile kalkıp bir tabak sebze yiyip yattığımı bilirim. Sabah kahvaltısı hariç ekmek yemiyorum. Makarna pilavı kesmiş değilim, sadece çok az yiyorum. Patates kızartmasını çok seviyorum, oğlum da çok seviyor. Onu da fırın tepsisine doğruyorum, bir yemek kaşığı yağ koyuyorum, onu da ayı fırında kızartıyorum. O bir kaşık yağda hatta tepsinin dibinde kalıyor. Patates yedik yedik yani, ama yağda ama fırında.Nasıl uzun değilsin ya 166 da benim bence uzun yanimaşallah boy da var kilo da yok en sevdiğimden bende diyete girdim şu cuma yarışmalarındayım bir kilo gitmiş 58 e kadar dayanabilrmiyim göreceğiz. Sütüm azaldı gibi biraz. Adetim ondan mu diyetten mi bilemedim
O nasıl oldu yahu, ben gebelikte 18 kilo aldım. Doğumdan hemen sonra çok hızlı kilo vermeye başladım. Son kalan 5 kiloyu verene kadar imanım kurudu. Stresten zor verdim yani. Şu an kaç kilosun peki.Ahhh boyumuz aynıymış ama ben kilomu hiç demiyorum hamilelikte 8 kg civarı alıp doğumla daha fazlasını verip ama 6 ay içinde hamilelikten daha kilolu hale geldim
Korkuyorummmmmmm yazmayaaaaaaO nasıl oldu yahu, ben gebelikte 18 kilo aldım. Doğumdan hemen sonra çok hızlı kilo vermeye başladım. Son kalan 5 kiloyu verene kadar imanım kurudu. Stresten zor verdim yani. Şu an kaç kilosun peki.
bi doğulu olarak bende karadenizlilere benzetmiştim
Verirsin yahu birşey yok onda. Senin kilo vermene engel olan sey neKorkuyorummmmmmm yazmayaaaaaaEllerim titriyor
72-73şuan biraz zayıflamışım güya
Aynen ya zamanlamalar süper oldu da sehir farki girdi arayaBKGK o butları ısırırım güzel kız maşşallah Allah saklasın
minikbebegim9640 Maşşallah ikisine de nasıl güzel arkadaş olurlar ilerde aynı yaşıt çok iyi oluyor kuzenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?