- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Anamın yemekleriydi canım yöresel yemekler yaptırdım bol bol çok severim sağolsun o da yaptı birde hareketsizlik ders çalışıyordum öyle aldım kiloarıVerirsin yahu birşey yok onda. Senin kilo vermene engel olan sey ne
Takımlar var giriyorsun ben girdim ama hiç hoşuma gitmediYa bu kilo seysi yapiyosunuz ya cikiyo nerden yapıyorsunuz dha once de cok baktm bulamadm
Ahahah üni Rize’de okudum Karadeniz 2. Memleketim hemşeri sayılırız yine yaSonsuzUmut maaşallah çok tatlı ben de Karadenizlilere benzettim, Ata ya dedim Didem hemşerin herhalde oğlum.
Amin canım...Allah şifa versin..ben 8. Ayda kendim peynir yiyecegim bir küp şeker kadar peyniri fırında azıcık pişirip deneyecegim.peynirli borek içinde falan işte.fırın çocuga dokunan proteinleri parçalıyor.8. Ayda gecmiş olacağını umuyorum bakalım.sütten geçenle anlayacagız.eger dokunmazsa yavas yavas diyeti açacagim.once yogurt sonra süt..süt muhtemelen uzun süre dokunur...oglum 2 yasinda cok pişmiş süte basladı...
Eger peynir ve yogurt dokunmazsa sütten gectiginde..ona da vermeye baslarim...bu isler biraz mehter takimi gibi yavas ilerliyor. Biogaia cok iyi geliyor fakat bizi 3. Şiseden sonra kabiz yapmaya basladi.biraktik.sizin de kaka sayiniz bundan dusmus olmali.biz de gunde 8 9 kaka yapardik birden 2 ye dustu.cocuk agladi falan.hos su an 3 gunde bir yaptigı oluyor.2 gunde bir yaptigi da.bir duzen yok.
Benim kafam da anlik durabiliyor canım.kalsiyum.protein eksik oldugu icin..diyetimiz bitince kendimize gelecegiz insAllah
Sağol canım. D vitaminli Kalsiyum hapı alıyorum her gün. Tavsiye ederim, eğer kemiklerimizden kalsiyum giderse yandık vallahi. Yoğurt burnunda tütüyor, doktorun tavsiyesi 9. Ayda denemek, bakalım. Fırın tavsiyesi için teşekkürler, ben de ilk peynirli börek ile denerim.Amin canım...Allah şifa versin..ben 8. Ayda kendim peynir yiyecegim bir küp şeker kadar peyniri fırında azıcık pişirip deneyecegim.peynirli borek içinde falan işte.fırın çocuga dokunan proteinleri parçalıyor.8. Ayda gecmiş olacağını umuyorum bakalım.sütten geçenle anlayacagız.eger dokunmazsa yavas yavas diyeti açacagim.once yogurt sonra süt..süt muhtemelen uzun süre dokunur...oglum 2 yasinda cok pişmiş süte basladı...
Eger peynir ve yogurt dokunmazsa sütten gectiginde..ona da vermeye baslarim...bu isler biraz mehter takimi gibi yavas ilerliyor. Biogaia cok iyi geliyor fakat bizi 3. Şiseden sonra kabiz yapmaya basladi.biraktik.sizin de kaka sayiniz bundan dusmus olmali.biz de gunde 8 9 kaka yapardik birden 2 ye dustu.cocuk agladi falan.hos su an 3 gunde bir yaptigı oluyor.2 gunde bir yaptigi da.bir duzen yok.
Benim kafam da anlik durabiliyor canım.kalsiyum.protein eksik oldugu icin..diyetimiz bitince kendimize gelecegiz insAllah
Kuzum benim çok teşekkür ederim güzellik onda ya bizden geçtiMaşallah sizlere çok güzelsiniz, annesinden almış güzelliğini Asya'cım
Sizin güzelliğiniz o güzel bakışlı arkadaşlarımSonsuzUmut Maşşallah ya o gözler neeeee hele ilk foto çok tatlı karadenizli misiniz canım siz?
Jadesi çok güzelsiniz ana kız tüüü size Maşşallah
Foto koymuşsun ama göremiomAhhh boyumuz aynıymış ama ben kilomu hiç demiyorum hamilelikte 8 kg civarı alıp doğumla daha fazlasını verip ama 6 ay içinde hamilelikten daha kilolu hale geldim
Kimseyi görmüyorum ki çevrem de hep yaşını biliyor o yüzden büyük diyen olmadı hiçJadesi maşallaj size kızlar böyle saçlı olunca çok büyük çocuk gibi görünüyor di mi? Benim kızım da çok saçlı fotosunu gören çok büyük sanıyor gerçekte gören şaşıp kalıyor
Kız zaten sen doğumdan çıkınca 10 kilo vermiştin ben hatırlıyorum bana da öyle olur sanıp umutlanmıştım benden anca 6 gitmiştiO nasıl oldu yahu, ben gebelikte 18 kilo aldım. Doğumdan hemen sonra çok hızlı kilo vermeye başladım. Son kalan 5 kiloyu verene kadar imanım kurudu. Stresten zor verdim yani. Şu an kaç kilosun peki.
Neden ki bende ilk haftadayım yeni başladımTakımlar var giriyorsun ben girdim ama hiç hoşuma gitmedi
Bilgilerden kendin dolduruyorsun canım. Profil kısmında soruyor boyunu kilonuYa bu kilo seysi yapiyosunuz ya cikiyo nerden yapıyorsunuz dha once de cok baktm bulamadm
Evet kuzum kızınla çok tatlıydın özendim size bende koydumSizin güzelliğiniz o güzel bakışlı arkadaşlarım
5 mi 13 takımdı hiç bir şey anlamadım aktif değildi pekNeden ki bende ilk haftadayım yeni başladım
Evet ilk zamanlar çok güzel kilo veriliyor kiloluyken. Son 5 kilo beni maffetmişti soktu beni strese, Şimdi de kilo almaktan korkuyorum.Kız zaten sen doğumdan çıkınca 10 kilo vermiştin ben hatırlıyorum bana da öyle olur sanıp umutlanmıştım benden anca 6 gitmişti
Takımlar var giriyorsun ben girdim ama hiç hoşuma gitmedi
Hemm tamam bakim bi bende becerecek miyimBilgilerden kendin dolduruyorsun canım. Profil kısmında soruyor boyunu kilonu
Ben de vakit ayıramıyorum . Hayatımız o kadar düzensiz ki . Bugun hele çıldırmak üzereyim . Ev kalkmış kaçıyor ve bu beni çok geriyor . Okul watsup grupları çıldırttı. Öğrencilerin soruları bitmiyor . Bir yandan ders yapmaya çalışıyorum , bir yandan Sena hanımdan idrar takip ediyorum . Ancak kültür kabını doldurup gönderebildim bugun. İdrar tahlili kaldıKızlar bebeklerle aktivite neler yapıyorsunuz? Gel gel, alkış öğretmeye çalışıyorum benim oğlan gülüyor ancabi ceee öğrendi. Bir de babasına cici yapıyor başka bir numarası yok . Başarannisayı takip ediyorum 7.ay etkinliklerinde baya bişeyler var onlardan yapayım altta kırtasiyeci var gideyim malzeme alıyım da eğitiyim oğluşumu yanında oturmaya vaktim yok ki çocuğumun yemekti çamaşırı canlı dersti. Bakalım özellikle zaman ayıracam inşallah bu işlere kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?