2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol canım. D vitaminli Kalsiyum hapı alıyorum her gün. Tavsiye ederim, eğer kemiklerimizden kalsiyum giderse yandık vallahi. Yoğurt burnunda tütüyor, doktorun tavsiyesi 9. Ayda denemek, bakalım. Fırın tavsiyesi için teşekkürler, ben de ilk peynirli börek ile denerim. Probiyotik vermeye birinci ayda başladık. Bizimki 4-5. Ay gibi kabız olmaya başladı. O yüzden bizimkinde probiyotik kabız yaptı diyemem. Şimdi 2-3 günde bir kuru erik kaynatıp, püre yapıp azıcık yediriyorum. Hatta çok az duyundan da içiriyorum. Çok şükür günde 1-2 defa kaka yapıyor. Aklında olsun.

Kimseyi görmüyorum ki çevrem de hep yaşını biliyor o yüzden büyük diyen olmadı hiç sağol kuzucum m

O nasıl oldu yahu, ben gebelikte 18 kilo aldım. Doğumdan hemen sonra çok hızlı kilo vermeye başladım. Son kalan 5 kiloyu verene kadar imanım kurudu. Stresten zor verdim yani. Şu an kaç kilosun peki.
Kız zaten sen doğumdan çıkınca 10 kilo vermiştin ben hatırlıyorum bana da öyle olur sanıp umutlanmıştım benden anca 6 gitmişti

Kız zaten sen doğumdan çıkınca 10 kilo vermiştin ben hatırlıyorum bana da öyle olur sanıp umutlanmıştım benden anca 6 gitmişti
Evet ilk zamanlar çok güzel kilo veriliyor kiloluyken. Son 5 kilo beni maffetmişti soktu beni strese, Şimdi de kilo almaktan korkuyorum.

Kızlar bebeklerle aktivite neler yapıyorsunuz? Gel gel, alkış öğretmeye çalışıyorum benim oğlan gülüyor anca bi ceee öğrendi. Bir de babasına cici yapıyor başka bir numarası yok . Başarannisayı takip ediyorum 7.ay etkinliklerinde baya bişeyler var onlardan yapayım altta kırtasiyeci var gideyim malzeme alıyım da eğitiyim oğluşumu yanında oturmaya vaktim yok ki çocuğumun yemekti çamaşırı canlı dersti. Bakalım özellikle zaman ayıracam inşallah bu işlere kısmetse

Ben de vakit ayıramıyorum . Hayatımız o kadar düzensiz ki . Bugun hele çıldırmak üzereyim . Ev kalkmış kaçıyor ve bu beni çok geriyor . Okul watsup grupları çıldırttı. Öğrencilerin soruları bitmiyor . Bir yandan ders yapmaya çalışıyorum , bir yandan Sena hanımdan idrar takip ediyorum . Ancak kültür kabını doldurup gönderebildim bugun. İdrar tahlili kaldı doktor da yokmuş bugun haftaya tekrar randevu almak zorundayım . Haftaya da okul açılıyor benim 17 saatin 12 saati zaten 9 ve 12 lere. Sena dün , önceki gün , bugun sabah yine aynı şekilde küstü .ona daha çok canım sıkkın .
hay Allah etkinlik diyorduk nerelere girdim İnstagram da odyologanne var , onun da bebeği 5 aylık anladığım kadarıyla . Parmak kuklalarla güzel etkinlikler yapıyor . Ben onu takipteyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…