2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya sen bize ara ara yaz bu güzel menülerini

Kızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu

durun hemen bir tane de şimdiden aaaa kızım çok güzeldir
Oy maşallah boncuk gözlüye çok tatlı
Bizimki alkış yapıyor hem de baya güzel ben de takip ediyorum başarannisa yı ama benim kızım kurtlu bi durmuyor ki önüne bişey koysam. Bir kaç kez tepsiye değişik nesneler koydum önüne koydum sinirlendi birbirine vurdu. En çok parmak kuklaları seviyor. Küçük onlar eline göre oynuyor. Ben de prmaklarıma geçirip aslan parmak aslan parmak nerdesin burdayım burdayım işte burdayım yapıyorum seviyor. Parmaklarımdan tek tek topluyor kuklaları. Kitaplardan resimler anlatıyorum onları da dinliyor kısa bir süre. Dokun hisset kartları var onları anlatıyorum elletiyorum. Bizimki çok fiziksel aktivite seviyor. Yatmayı ve oturmayı sevmiyor ayağa kalkmak istiyor. Yere yüz üstü yatırsam hemen ters dönüyor emekleme çabası bile yok. ikinci tur dönmüyor. Kafasını kaldırarak kalkmak istiyor mekik hareketiyle. lada zaman geçiriyor onu seviyor ama beni de yanında istiyor görmezse mızırdıyor sonra da elleriyle beni al yapıyor. Gel gel i henüz öğrenemedi. Dil çıkara çıkara öpücük ata ata diliyle üst dudağını emmeyi öğrendi. Artık dil çıkarma hareketliyle öpücük hareketini birleştirdi diyorum ben

@misskokulum canim selam taze fasulye ve balkabagini nasil saklarm dolapta kac gune kadar verebilirim buzdolabnda acaba. Valla utanarak soruyorum
Kizlar sizde bilirsiniz yardimci olabilir misiniz ?

Hay Allahim Jadesi Jadem hala girmedi..çok korkuyorum..yıkılan binalar varmis.su alan binalar varmis.Allahim korusun melegini de onu da..Allah tan ailesi yanindaydi..ama öldüm meraktan.. yagmur1212 yagmur sen de izmir de miydin? InsAllah iyisinizdir kızlar... asysss Sanki sen d e⁶izmir deydin canim? Yanlis mi hatırlıyorum.insallahniz iyisinizdir..

asysss sen de izmirdeydin sahi ses verin kızlar. İnşallah bişeyiniz yoktur kimsenin de olmasın yarabbim korusun herkesi çok kötü olmuş baya şiddetliymiş Allah yardımcınız olsun

@misskokulum canim selam taze fasulye ve balkabagini nasil saklarm dolapta kac gune kadar verebilirim buzdolabnda acaba. Valla utanarak soruyorum
Kizlar sizde bilirsiniz yardimci olabilir misiniz ?
Normal dolapta 1 hafta sıkıntısız kalır canım. Fasulyeyi doğrayıp çnce kaynar suya sonra soğuk suya atıp buzdolabı poşetine koy dondurucuda taptaze kalır eğer uzun süre vermek istersen. Balkabağını da doğrayıp dondurucuya atabilirsin birer küp çorbalarına katarsın. Ben Balkabağını bir hafta kullanıyorum kahvaltısına, çorbasına, püresine katıyorum kalanını da kendime tatlı yapıyorum şimdilik dondurucuya atmadım nasılsa mevsimi yeni geldi.
Bugün öğlen yarma haşladım içine kırmızı, sarı ve yeşil mercimek ve kemik suyu attım güzelce haşlandı.üzerine salça kavurmadan ayırdım Göktuğa. salçasını da ekleyip biz yedik çok lezzetli olmuştu. Göktuğ da severek yedi.

Yaa Maşşallah alkışı ne kadar süre çalıştırdın ben 2 gündür uğraşıyorum bakıyo öyle kızlarım gerçekten daha erken konuşmuştu ve daha öğrenmeye açıklardı gibi. Halbuki Göktuğla çok konuşuyorum ilgilenen de çok ama bilemedim. Önüne yemek koyuyorum alıyor ağzına sokup atıyor yaslanıyor arkasına benim vermemi bekliyor tembel. Tam erkek işte armut piş ağzıma düş diyor. Ben de kitaplar okuyorum, kule yapıp bozuyıruz bu ara çok. Herşeyin adını söylüyorum rengini vs. Bakalım aldım baya bir malzeme. Kızlar hevesle yerleştirdi yapacaz biraz etkinlik artık

Ayyy ayy bu pandemi bizi vurdu iyice bu düzensizlikler fiziken de ruhen de yoruyor insanı. Derslerin de çokmuş okulda eşin mi bakacak Senaya? Ayarladınız mı birilerini? Katı gıdaya mı geçsen iyice midesini tutacak bişeyler yese belki kusması azalır.
Benim de program belli oldu şükür 2 sınıfım var toplam 4 saat dersim var perşembe 9:30-12:30 arası hiç boşluk da koymamış sağolsunlar. Eşim idare eder artık o kadarcık saati de. O sınıfların uzaktan derslerini de verecekmiş ama sanırım 8 saat daha eklenecek gibi görünüyor o sıkıntı. Bakalım öyle böyle kasım ayını bulduk. Yaza bir ulaşsaydık hayırlısıyla

Sağolun kızlar yaşayan herkese geçmiş olsun allah kötü sonuçlarla karşılaştırmasın. biz adanadayız bu hafta eşimin memleketine gelmiştik. Şans işte depremden aşırı korkarım orda olsaydım depremden değilse bile kalpten gidebilirdim heralde.. allah bi daha yaşatmasın.. Jadesi merak ediyorum bayraklı tarafında oturuyordun oralar sıkıntılı.. umarım iyisinizdir bir haber alsak senden

Şu anda eşimle bakıyoruz. Bakıcı konusunu da hala çözemedik . Katı gıda olarak da günde bir öğün , öğlen sebze veriyorum . Bazen kahvaltıda yumurta sarısı veriyorum . Dün kahvaltıda yumurta sarısı , az pekmez ve labne karıştırdım ilk kaşıkta midesi bulandı fışkırtarak kustu yine . Senin program iyiymiş . Benim haftanın 4 günü dersim var . Tek ders için gideceğim cuma sadece . Böyle böyle geçiyor bakalım 7. Aya geldik bakıcısız.
bu arada biz de Sena ile hemen hemen her gün kitap okuyoruz , zeka kartları var onları gösteriyorum arada . Kitapları eline verince kemirmek için kullanıyor daha çok sohbet ediyoruz şimdilik biz . Ama en çok da beraber kudurmak hoşuma gidiyor çok hareketli ama doyasıya kuduramıyoruz çabuk kustugu için . Babası bazen omzuna alıyor ben peşlerinden koşuyorum , katıla katıla gülüyor ona . Ama etkinlik yapacak kadar vakit ayıramıyorum . Kaç zamandır parmak kukla yapmak istiyorum .
sena da da numara olarak sadece çirkin olmak var onun dışında bir numarası yok .
Jadesi geçmiş olsun . İnşallah İzmir ve civarında yaşayan diğer arkadaşlar da iyidir

misskokulumm baya zamandır çalıştırıyor babası önce bir yapıyordu unuttu sonra tekrar öğrendi bu sefer daha güzel yapmaya başladı. Bi de ipekte şöyle bir şey var önce izliyor hiç denemiyor sonra kimse ilgilenmiyorken yapmaya başlıyor ve çok iyi yapıyor. İyi yapmadan yapmayı denemiyor. Anne ve babasından sonra aileye bir mükemmeliyetçi ekleniyor maalesef. 2 kişi zaten yeterince sıkıntı oluyordu bakalım 3 kişiyle ev nasıl yaşanmaz hale gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…