2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Iyi olmaniza sevindim.. Jadesi cevap ver artik nolur arkadasim

Son düzenleme:
İzmir çok geçmiş olsun Kızlar nasılsınz ses verin lütfen allah yardımcınız olsun Jadesi yagmur1212 asysss

Jadesi yagmur1212 asysss insallah birsy olmamistr Allah korusun herkesi ortalk cok kötü gercekten Rabbim once evlatlarmizi snra bizleri korusun
Sagolun kızlar bi anda oldu çok sallandik çocuklar da çok korktu hangi birini kucağıma alacağımı şaşırdım allah beterinden korudu çok şükür

Geçmiş olsun canım allah korumuş sizi allah zorda olanlarA yardım etsin
Aminn...
Eşimi de hemen şube çağırdı o varken biraz daha iyiydim destek alıyordum o gidince biraz sıkıldım gerçi eşime kal geldi ne yapacağını şaşırdı ben
yönettim ama yine de varlığı bile yetiyor yanik... şükür simdi annem yanımızda

Sagolun kızlar bi anda oldu çok sallandik çocuklar da çok korktu hangi birini kucağıma alacağımı şaşırdım allah beterinden korudu çok şükür
Oyy kıyamam yavrular nasil korkmuştur kim bilir..gecmis olsun canim❤

asysss çok geçmiş olsun bi de senin çocuklar hep küçüktü çok korkmuşlardır

İzmirde internette sıkıntı varmış galiba belki jade de giremiyordur hemen aklımıza kötü şeyler gelmesin

İnşallah iyilerdir

Allahım sen koru allah'ım sen koru Jadesi canimmmm hadi meraktayız bi oh çektir bize izmirdeki diğer arkadaşlar çok çok geçmiş olsun asysss allah beterinden korusun

Kuzular çok sağolsun benim melek arkadaşlarım annem eşim ben Asya salondaydık ablam ve yeğenim mutfaktaydı kitaplık falan devriliyor Du eşim tuttu çok kötüydü beterinden korusun Rabbim aşağı indik durunca ama tam sahile gittik eşimi çağırdılar mecbur eve geldik artılar devam ediyor ara ara izmirde ki arkadaşlarım geçmişler olsun hepimize yeğenim çok ağladı ben asyayı bağrıma bastım dua ettim kaldım öylece ağlayamadım bile korkmasın diye inşallah devam etmez

Allah beterinden saklasın

Kızlar biz iyiyiz çok sallandık çok korktuk ama bin şükür bişey yok eşimi göreve çağırdılar gitti evdeyiz korkuyla oturuyoruz
Ohh Allahima şükür..iyi olmanıza çok sevindim..oh valla sabahtan beri fenalardayım..Allahım öldüm meraktan..

Yaaa iyisiniz şükür ki Rabbim yaşatmasın bir daha. Bir de Jadesi den haber alsaydk keşke
Sağol cnm şükür iyiyiz
Küçükler cnm ya bir de üst baş degistiriyorlardi öylece kaldılar hemen eşimle aldık onları yanımıza sarılarak bekledik o anda eşime telefonunu al eline dedim allah korusun bize bir şey olsa telefondan haber verirdik
Kızlar biz iyiyiz çok sallandık çok korktuk ama bin şükür bişey yok eşimi göreve çağırdılar gitti evdeyiz korkuyla oturuyoruz
Benim eşimi de hemen göreve çağırdılar bizim ailemiz aile değil mi diye diye gitti
Allahım sen koru allah'ım sen koru Jadesi canimmmm hadi meraktayız bi oh çektir bize izmirdeki diğer arkadaşlar çok çok geçmiş olsun asysss allah beterinden korusun
Amun cnm çok sağolun
asysss canim çok geçmiş olsun. Rabbim kayırsın.
Amin cnm allah korudu

Cok gecmis olsun.
Rabbim beterinden korusun.
Cok kotu durum ya
Biz de hisseetik burda baya surdu, orayi dusunemiyorum.
Allaha emanet olun hepiniz
Amin insallah devam etmez.

Cok geçmiş olsun inşallah birdaha olmaz. Allah'ım herkesi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…