2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm sagol canim. Hayatimda hic yarma kullanmadim ne olduğunu bile bilmiyorum bir bakayim internetten. Bende bugun az kapya biber patates havuc hasladim blendirdan gecirdim oyle icirdim benimkine pesinede yogurt verdim. Sabahta bebe biskuvisi labne yumurta sarisi yaptim verdim. Sonrada elma rendeler veririm. Pesine mamasini sonrada yatsin uyusun ins.

Bizim kiza cak yapiyorum elini vuruyor. Kovalamaca oynuyoruz ona kahkaha atiyor kule flan yapiyorum ama o bozuyor diger vakitlerde ise hep birşeyleri kemiriyor kucagima gelince beni kemiriyor ısırıyor. Baskada birsey yapmıyoruz suan.

Kızlar bazen cok yoruluyorum..mücadele edecek nefesim kalmıyor sanki.hep evdeyim..pandemi muhabbetine hic dışari çıkmiyorum..eger çıkarsam akraba konu komşu zaten pandemiyi taktıği yok deyip başlayacaklar gelmeye diye..ikisi de minik..ikisininde farkli ihtiyaclari var..birini beslerken öbüŕü kuş gibi agzini açıp bağırıyor.bir ona bir ona derken genelde ac kalkıyorum.bu iyi bi sey aslinda kilo veririm ama zaten az olan sutum ve dermanim kalmıyor.kiz kendi kendine durmayi ogrensin biraz diye ugras veriyorum..kızi uyuduğunda hemen yemek yapmaya kosuyorum ana ögun ara öğum kiz uyanıyor.besle oyna.ee oglum da oyun istiyor.sadece oyun da degil etkinlik istiyor..makasli kagitli bilmem neli dun sabah bir yandan kahvaltimi yaparken bir yandan plastik bardak ve tabakla folyolayip uzayli ve uzay gemisiyl yaptık.onlari besledim önce..blw yalan oldu..kendi kendine yemiyorlar benim sıpalar..kızim bile yemiyor..eline veriyorum bir iki agzina sokup sonra atıyor..oglan zaten bebegi kiskaniyor da agzina bekliyor.aksam oluyor ben tukeniyorum onlar tukenmiyor..bazen kus gibisiniz civildaniyorsunuz diye seviyorum bazen imdaat diyorum..biri yumurtayi doker oburu helvayi doker biri salatayi dusurur biri catali düşürür.bu ek gida beni cok yordu.sanki ikiz buyutuyorum.. hani şöyle kendime azicik vakit bulabilsem gunluk 30 dk sakin sessiz kahve icebilsem diyorum..sonra kendkme kızıyorum.sukretmeyi bilmiyorsun diyorum..bilmiyorum ruhum yorgun..kafam durgun..

Sorma adam gitti aklı burda arayıp duruyor

Jadesi yagmur1212 asysss
Kizlar cok gecmis olsun. Allahim kimseye yasatmasin dusuncesi bile insani korkutuyor..
Hep de beni buluyor ..
Amin amin kimseye yasatmasin
Jadesi yagmur1212 asysss geçmiş olsun hanımlar. Artçılarda biter inşallah tez zamanda
Inşallah 144 artçı olmuş...
Hiçbirini hissetmedik ama şükür

Sorma adam gitti aklı burda arayıp duruyor

Benim eşim de arıyor cnm..
Gitmisler bir enkazın basinda bekliyorlarmış

kelin ilacı olsa hesabi. ahh sekerparem geçecek zor olsa da. hatta ozleyecegiz bu günlerini. yuvadan ucan kuş misali uçacaklar. geçen aklıma geldi, büyük kızım 11 yaşında. belki 7 sene sonra üniversiteye gitmek için şehir dışına çıkacak. 11 sene geldi geçti, 7 ne ki. bak yine duygulandım. Inşallah hayırlı evlat olurlar kuzularımız.

arada eşine bırak bir yarim saat yürüyüş yap iyi geliyor. bir de kendine kızma. insaniz yoruluyoruz. kendimize de merhamet etmemiz lazım. Inşallah geçer yorgunlugumuz.

Jadesi ay açtım açtım baktım akşam gördüm içim rahatladı şimdi yazabiliyorum, şükür ki iyisiniz ve yalnız değilsin annenler var Allahım herkesin yardımcısı olsun. Artçılar da biter inşallah. Çok geçmiş olsun canım
asysss çok şükür siz de iyisiniz öyle geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah.
yagmur1212 Adanada olman ne iyi olmuş yaşamamış oldun şükür baya sallanmış. Sağlıkla dönün evinize siz, de inşallah

Aah sekerparem sorma bugun aglayip duruyor dişten mi huy mu degstiriyor bilmiyorum 2 sk yalniz birakamiyorum. Neden boyle yapiyor anlamiyorum. Yatirirken az once bagirmamak icin ellerimle yuzumu kapattim eeee eeee diye bagiriyorum bir yandan, ayagimda ayaklariyla nasil vuruyor karnima. Yedigi mi dokundu anlamadim. Böyle olunca düşünüyorum her bebek boyle mi yoksa benimki mi boyle sonra kendime kiziyorum sagligi yerinde eli ayagi düzgün otur bak dertlenme diyorum. Sende birde 2 tane var Allah yardimcin olsun kuzum gercekten zor ama geçecek insallah cok ufaklar canlaei sagolsun saglikla büyüsünler insallah

Inşallah cnm amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…