2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya atesi yok hasta gibide degil. Birseyden şupeleniyorum oda yapmaz heralde. Dun lahana yedim, dun her zamankinden cok emdi. Bilemiyorum birde eczaneden bunu aldim. Ama iciremedim suya yada meyve suyuna kat dedi. Cilekli hemen tiksindi içmedi.

Günaydın balim..ben de kızı uyuturken yazdim zaten toz aldim kahvalti yaptim.katladigim camasirlari dizdim.ama daha camasir toplayacagim makinaya atacagim.mutfaga da el atacagim..yemek yapacagim..is biter mi..amaan saglik olsun
Aynı canım ben de fasulyeleri temizledim oğlan kemirdi bir yandan birkaçını yıkadım verdim. Onu pişireceğim uyanınca dışarı çıkalım diyoruz kızlar sıkıldı iyice. Nereye gideceğimizi de şaşırdık korona belası yüzünden gerçi.
Sabahın 7 sinde kalktım giydirdim 7.ay çekimi yapmamıştım onu yaptık oğluşla keyfi de yerindeydi sabah. Sonra emerken baktım kendi uyudu salonda
Dün akşamdan beri alkışşşş yaptırmaya çalışıyorum sürekli evde alkış tufanı var ben yaptıkça kızlar da yapıyor oğlanım öyle bakıyor ellerimizi tutuyor. Napıyor bunlar der gibi bakıyor

Bak emin degilim..ama hatirladigim.kadariyla bu ilaci dikkatli vermekte fayda var.doktorum kabiz yaptigini soylemisti.bu sefer de sokulsun diye gelme demisti.ama ilacin adindan emin degilim.bas harfi ve cilekli olmasimi benzettim.

Kafa gitti ne patates ne pirinç aklıma gelmedi. Onlarida deniyeyim. Sabah sabah cok kotu olduk. Keyfi yerinde bi sıkıntısı yok, umut yüzünden mahvolduk. Kız sirtina kadar yaptı. Temizlencek gibi degil yikiyim dedim. Gittim suyu açtim kizi soyarken masallah her yerine suruldu. Yanimda kimsede yoktu, pis camasirlari alip kiyafetleri ile oda daldı iceri. O kargasada onumu soyayim, onumu yikiyayim sasirdim. Kakali kiyafetler Allah'ım sana geliyorum. Birde banyoda kaka yapti diye poposuna vuruyor. Deli oldum bugun. Ciktik eczaneye gittim, pirinç unu ald. İnsallah üzütmemistir. Simdi ikisini uyuttum,hem ortalığı temizlicem hem ishal kessin diye bisiler yapicam.

Bak emin degilim..ama hatirladigim.kadariyla bu ilaci dikkatli vermekte fayda var.doktorum kabiz yaptigini soylemisti.bu sefer de sokulsun diye gelme demisti.ama ilacin adindan emin degilim.bas harfi ve cilekli olmasimi benzettim.
Eczacı verdi tekrar tekrar sordum zararlımı diye. İlac degil bitkisel dedi. Vallahi şekerparecim inan şasirdim. Bildigin b.. daldım.

Kuzum çok geçmiş olsun. Rabbim korusun esirgesin. Kıyamam ne korkmuştur çocuklar

Kuzum çok geçmiş olsun. Rabbim korusun esirgesin. Kıyamam ne korkmuştur çocuklar
Çok korktular dün gece iki kızımı aldım yanına oğlan da beşikte öyle yattık
Eşim maalesef görevdeydi
Gece salmışlar onu da o da kizlarin odasında yattı

Çok korktular dün gece iki kızımı aldım yanına oğlan da beşikte öyle yattık
Eşim maalesef görevdeydi
Gece salmışlar onu da o da kizlarin odasında yattı
Elimizden duadan başka birşey gelmiyor. Gözyaşları ile izliyorum enkazdan çıkanları, çıkamayanları...rabbbim afetinden korusun. Gelmiş geçmiş olsun inşallah

asysss ve @Jadesi Kuzular insAllah umduğumuzdan daha rahat bir gece geçirmişsinizdir
Kızlar şükür uyudu cnm ben de Cihangir e kalktım sürekli.. bu aralar çok sık uyanmaya başladı
Onu emzirip kit attım kendimi yatağa biraz sabaha karşı endişelendim
Gece yine olmuş ben hissetmedim eşim söyledi
Allahtan hissetmedim

Tşk ederim canım artçılar son sürat devam ediyor yarın dönecektik bir kaç gün daha kalacağız hiç bir arkadaşım dönme diyor hepsi arabalarında yatıyormuş

Tşk ederim canım ben de inanılmaz korkuyorum ama korkmak fayda etmiyor bu gerçeği kabul edip hazırlıklı olmak lazım. Evime dönünce bir deprem çantası hazırlayıp plan yapıcam

Kalppare Ateş böyle sabah beri ölçüyorum
Bence ates güzel canım..panik yapma kusma da yoKsa siddetli aglama yoksa korkmaya gerek yok demektir.belki lahana sokmustur bagirsalarini.
Eczacı verdi tekrar tekrar sordum zararlımı diye. İlac degil bitkisel dedi. Vallahi şekerparecim inan şasirdim. Bildigin b.. daldım.
Bana devletteki doktor verdi ozeldeki doktorum kullanma gerek yk bu coook agir ishalde veriliyor dedi.ama ilacin sadece adi yaziyordu kagitta ve cilekli demisti.ben kutusunu gormedigim icin emin.olamiyorum.bu ilac olmayabilir.ben olsam ishal durdurucu ilac vermem su anda.belki de bagirsaginda disari atmasi gereken bir bakteri var.eger durdurursan ona zarar verir.sen tuzlu sekerli su ile normal su ve sivi besinler ile besle.patatesini pirinc ununu da ver.ama ekstra bisey yapma istersen.eger ilerlerse doktoruna danis.zaten boyle iyilesme olacaktir.ama dedigim gibi patates muz pirinc iyi gelir bunlari ver.

Oyy kiyamam senin isin daha bir zor canim.cocuklar ahh cocuklar..herşeyimiz onlar..Allah yardimcin olsun canim

Canım benim kız sabah ishal oldu sabahtan bu yana 3 kere su gibi cıktı. Ne verebilirim ne yapabilirim. Gittim pirinç unu aldım muz ezdim, biraz yedi begenmedi. Başka ne yapabilirim.
Oyy geçmişler olsun durucuğa patates dene canım haşlanmış patates iyi gelir

Ben de cikacaltim..gaza gelmistim ama bir arkadasim mesaj atti az once.korona burda iki katina cikti bizim apartmanda 12 kisi var diyor.cikma diyor

Tamam canım teşekkür ederim. Zaten tadını beğenmedi icmedi. Sen bir ara kurutma makinası soruyorsun, kesinlikle tavsiye ediyorum. Bugun o kadar cok şey baddıki, asla kurutamazdim. Yika yika bitm
Oyy geçmişler olsun durucuğa patates dene canım haşlanmış patates iyi gelir
Sağol canım benim, verdim patates uyuyor simdi insallah geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…