Ya atesi yok hasta gibide degil. Birseyden şupeleniyorum oda yapmaz heralde. Dun lahana yedim, dun her zamankinden cok emdi. Bilemiyorum birde eczaneden bunu aldim. Ama iciremedim suya yada meyve suyuna kat dedi. Cilekli hemen tiksindi içmedi.Patates denedin mi? Eger ilerlerse sekerli tuzlu karbonatli su hazırla kasik kasik icse yeter.vucudundaki dengeyi saglar ve ishali kesiyor eger gecmezse doktora gitmekte fayda var.atesi kontrol et canim.
Bak alintiladim memorial siteden
Aynı canım ben de fasulyeleri temizledim oğlan kemirdi bir yandan birkaçını yıkadım verdim. Onu pişireceğim uyanınca dışarı çıkalım diyoruz kızlar sıkıldı iyice. Nereye gideceğimizi de şaşırdık korona belası yüzünden gerçi.Günaydın balim..ben de kızı uyuturken yazdim zatentoz aldim kahvalti yaptim.katladigim camasirlari dizdim.ama daha camasir toplayacagim makinaya atacagim.mutfaga da el atacagim..yemek yapacagim..is biter mi..amaan saglik olsun
Ya atesi yok hasta gibide degil. Birseyden şupeleniyorum oda yapmaz heralde. Dun lahana yedim, dun her zamankinden cok emdi. Bilemiyorum birde eczaneden bunu aldim. Ama iciremedim suya yada meyve suyuna kat dedi. Cilekli hemen tiksindi içmedi.Eki Görüntüle 2713508
Kafa gitti ne patates ne pirinç aklıma gelmedi. Onlarida deniyeyim. Sabah sabah cok kotu olduk. Keyfi yerinde bi sıkıntısı yok, umut yüzünden mahvolduk. Kız sirtina kadar yaptı. Temizlencek gibi degil yikiyim dedim. Gittim suyu açtim kizi soyarken masallah her yerine suruldu. Yanimda kimsede yoktu, pis camasirlari alip kiyafetleri ile oda daldı iceri. O kargasada onumu soyayim, onumu yikiyayim sasirdim. Kakali kiyafetler Allah'ım sana geliyorum. Birde banyoda kaka yapti diye poposuna vuruyor. Deli oldum bugun. Ciktik eczaneye gittim, pirinç unu ald. İnsallah üzütmemistir. Simdi ikisini uyuttum,hem ortalığı temizlicem hem ishal kessin diye bisiler yapicam.Geçmiş olsun canım ishale prebiyotik tozlar var eczanede. Maflor gibi. Onlardan alıp yoğurda karıştırıp yediririm ben kızlarda olduğu zaman şıp diye geçirir. Düzenler. Aktif prebiyotik olduğundan etkisini hemen gösteriyor.
Pirinci suda haşlayıp lapa şeklinde yoğurtla da yedirebilirsin. Yoğurt da düzenler bağırsakları.
Eczacı verdi tekrar tekrar sordum zararlımı diye. İlac degil bitkisel dedi. Vallahi şekerparecim inan şasirdim. Bildigin b.. daldım.Bak emin degilim..ama hatirladigim.kadariyla bu ilaci dikkatli vermekte fayda var.doktorum kabiz yaptigini soylemisti.bu sefer de sokulsun diye gelme demisti.ama ilacin adindan emin degilim.bas harfi ve cilekli olmasimi benzettim.
Oy kıyamam çok merak ettik vallahi Allah’tan annenler yanında Allahım beterinden korusunKızlar biz iyiyiz çok sallandık çok korktuk ama bin şükür bişey yok eşimi göreve çağırdılar gitti evdeyiz korkuyla oturuyoruz
Kuzum çok geçmiş olsun. Rabbim korusun esirgesin. Kıyamam ne korkmuştur çocuklarSağol cnm şükür iyiyiz
Küçükler cnm ya bir de üst baş degistiriyorlardi öylece kaldılar hemen eşimle aldık onları yanımıza sarılarak bekledik o anda eşime telefonunu al eline dedim allah korusun bize bir şey olsa telefondan haber verirdik
Benim eşimi de hemen göreve çağırdılar bizim ailemiz aile değil mi diye diye gitti
Amun cnm çok sağolun
Amin cnm allah korudu
Canım size de geçmiş olsun. Biraz kalacak mısınız Adana’da bari artçılar bitsin hala beşik gibi sallanıyormuşAllah beterinden saklasın
Çok korktular dün gece iki kızımı aldım yanına oğlan da beşikte öyle yattıkKuzum çok geçmiş olsun. Rabbim korusun esirgesin. Kıyamam ne korkmuştur çocuklar
Elimizden duadan başka birşey gelmiyor. Gözyaşları ile izliyorum enkazdan çıkanları, çıkamayanları...rabbbim afetinden korusun. Gelmiş geçmiş olsun inşallahÇok korktular dün gece iki kızımı aldım yanına oğlan da beşikte öyle yattık
Eşim maalesef görevdeydi
Gece salmışlar onu da o da kizlarin odasında yattı
Kızlar şükür uyudu cnm ben de Cihangir e kalktım sürekli.. bu aralar çok sık uyanmaya başladı
Tşk ederim canım artçılar son sürat devam ediyor yarın dönecektik bir kaç gün daha kalacağız hiç bir arkadaşım dönme diyor hepsi arabalarında yatıyormuş@Jadesi ay açtım açtım baktım akşam gördüm içim rahatladı şimdi yazabiliyorum, şükür ki iyisiniz ve yalnız değilsin annenler varAllahım herkesin yardımcısı olsun. Artçılar da biter inşallah. Çok geçmiş olsun canım
asysss çok şükür siz de iyisiniz öyle geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah.
yagmur1212 Adanada olman ne iyi olmuş yaşamamış oldun şükür baya sallanmış. Sağlıkla dönün evinize siz, de inşallah
Tşk ederim canım ben de inanılmaz korkuyorum ama korkmak fayda etmiyor bu gerçeği kabul edip hazırlıklı olmak lazım. Evime dönünce bir deprem çantası hazırlayıp plan yapıcamKızlar iyi haberlerinizi aldık çok şükür çok korktum inanın ki.. 2 büyük deprem geçirdim tüylerim diken diken oluyor düşündükçe bile Rabbim esirgesin yavruların meleklerin yüzü suyu hürmetine... Daha beterinden korusun bununla geçmiş olsun inş.
Evet canım uzattık biraz eşim izin aldı tekrardan. Tek başıma duramam şimdiCanım size de geçmiş olsun. Biraz kalacak mısınız Adana’da bari artçılar bitsin hala beşik gibi sallanıyormuş
Bence ates güzel canım..panik yapma kusma da yoKsa siddetli aglama yoksa korkmaya gerek yok demektir.belki lahana sokmustur bagirsalarini.Kalppare Ateş böyle sabah beri ölçüyorum
Bana devletteki doktor verdi ozeldeki doktorum kullanma gerek yk bu coook agir ishalde veriliyor dedi.ama ilacin sadece adi yaziyordu kagitta ve cilekli demisti.ben kutusunu gormedigim icin emin.olamiyorum.bu ilac olmayabilir.ben olsam ishal durdurucu ilac vermem su anda.belki de bagirsaginda disari atmasi gereken bir bakteri var.eger durdurursan ona zarar verir.sen tuzlu sekerli su ile normal su ve sivi besinler ile besle.patatesini pirinc ununu da ver.ama ekstra bisey yapma istersen.eger ilerlerse doktoruna danis.zaten boyle iyilesme olacaktir.ama dedigim gibi patates muz pirinc iyi gelir bunlari ver.Eczacı verdi tekrar tekrar sordum zararlımı diye. İlac degil bitkisel dedi. Vallahi şekerparecim inan şasirdim. Bildigin b.. daldım.
Oyy kiyamam senin isin daha bir zor canim.cocuklar ahh cocuklar..herşeyimiz onlar..Allah yardimcin olsun canimKızlar şükür uyudu cnm ben de Cihangir e kalktım sürekli.. bu aralar çok sık uyanmaya başladı
Onu emzirip kit attım kendimi yatağa biraz sabaha karşı endişelendim
Gece yine olmuş ben hissetmedim eşim söyledi
Allahtan hissetmedim
Oyy geçmişler olsun durucuğa patates dene canım haşlanmış patates iyi gelirCanım benim kız sabah ishal oldu sabahtan bu yana 3 kere su gibi cıktı. Ne verebilirim ne yapabilirim. Gittim pirinç unu aldım muz ezdim, biraz yedi begenmedi. Başka ne yapabilirim.
Aynı canım ben de fasulyeleri temizledim oğlan kemirdi bir yandan birkaçını yıkadım verdim. Onu pişireceğim uyanınca dışarı çıkalım diyoruz kızlar sıkıldı iyice. Nereye gideceğimizi de şaşırdık korona belası yüzünden gerçi.
Sabahın 7 sinde kalktım giydirdim 7.ay çekimi yapmamıştım onu yaptık oğluşla keyfi de yerindeydi sabah. Sonra emerken baktım kendi uyudu salonda
Dün akşamdan beri alkışşşş yaptırmaya çalışıyorum sürekli evde alkış tufanı var ben yaptıkça kızlar da yapıyoroğlanım öyle bakıyor ellerimizi tutuyor. Napıyor bunlar der gibi bakıyor
Tamam canım teşekkür ederim. Zaten tadını beğenmedi icmedi. Sen bir ara kurutma makinası soruyorsun, kesinlikle tavsiye ediyorum. Bugun o kadar cok şey baddıki, asla kurutamazdim. Yika yika bitmBence ates güzel canım..panik yapma kusma da yoKsa siddetli aglama yoksa korkmaya gerek yok demektir.belki lahana sokmustur bagirsalarini.
Bana devletteki doktor verdi ozeldeki doktorum kullanma gerek yk bu coook agir ishalde veriliyor dedi.ama ilacin sadece adi yaziyordu kagitta ve cilekli demisti.ben kutusunu gormedigim icin emin.olamiyorum.bu ilac olmayabilir.ben olsam ishal durdurucu ilac vermem su anda.belki de bagirsaginda disari atmasi gereken bir bakteri var.eger durdurursan ona zarar verir.sen tuzlu sekerli su ile normal su ve sivi besinler ile besle.patatesini pirinc ununu da ver.ama ekstra bisey yapma istersen.eger ilerlerse doktoruna danis.zaten boyle iyilesme olacaktir.ama dedigim gibi patates muz pirinc iyi gelir bunlari ver.
Sağol canım benim, verdim patates uyuyor simdi insallah geçmiştir.Oyy geçmişler olsun durucuğa patates dene canım haşlanmış patates iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?