İnşallah Teşekkür ederim canım, çocuklar hastalanmasın. Hafta sonlarını çok severim aslında,ama onların en ufak huzursuzluğu olsa. Bütün keyfim kaçıyor.
Oyy tatlis simdide kocaman abla olmus fistik :) darisi bizimkilere saglikla büyüsüler insallahAy nolacak şekercim açık hava yürüyüşünden bişey olmaz ki. Birileriyle yakından maskesiz konuşmadığın sürece bir şey olmaz. Biz markete de gidiyoruz gelince ellerimizi sabunluyoruz. Çıktık yemeklerimizi yedik. Eşim yoruldum ben gelmiycem dedi. Çocukları aldım bahçeli bir cafeye gittik. Kızlar tatlı yedi ben de bişeyler içtim sohbet ettik. Göktuğ u gezdirdik bahçesinde geldik. Uyudu şimdi benim de dersim var yarım saat. Uyanmaz sanırım yoruldu çünkü minnoş
Ay kızım aklıma geldi büyük kızım çok dilliydi 2 yaşlarındaydı kanepeye çıkıp iniyor yapma düşeceksin diyorum en son poposuna acıtmadan bir vurdum. Bu bir başladı ağlamaya amaaaa benim popom çok güzeldiiii yeden vuydunnn diyeay nasıl üzüldüm özür diledim sonra barıştık ondan sonra bir fıske bile vurmadım ilk ve son oldu.
Ne kusuru canim sıkma canini insallah gecer hemende rahatlarsiniz. Cocuk rahatsiz glan olunca insan telas yapiyor morali bozuluyorAy kızlar neyi nereye yazdim ne yaptım bilmiyorum kusuruma bakmayın.
Ya bende anlamadim aslinda cok güleç bir kiz, güleç oldugu kadarda sinirli yanini ortaya cikardi. Babasi ile bende hic sinirli degiliz sanirim anneme cekmisBahar kızlarımız çok benziyorbenimki de sinir küpü mübarek
Ooo ellerine saglik bn yediremedim benimkine cok sert oldu blendirdan gecibce bile pütür pütür kiz öğürüyor hero baby niinki almis esim onu veriyorum20 gündür yapacağım diyordum Sonunda yaptım kızlar
Evet benimki de baya düzensiz oldu 3-4 ay sürdü sonra düzene girdi şükür.Kızlar ben geçen ay ilk defa doğumdan sonra regl oldum bu ay olmam gerekirken 3 gün gecikme oldu sizlerde de böyle düzensizlik oldu mu???
Oyyy çok yapmış yazık kıyamam ben de dişten olabileceğini düşündüm baharSağol kızlar patates ve pirinc verdim, ondan sonra bir kere daha ishal olarak çıktı. Saat 2 ydi birdaha cıkmadı. Eger devam ederse sabah doktora göturucem. Uyku tulumun içinden dısarı taşmiş kilotlu corabi dolmustu.Eki Görüntüle 2713659
Afiyetle yesin inşallah cimcimen canım20 gündür yapacağım diyordum Sonunda yaptım kızlar
Bende olmuştu hatta korkudan hemen test yapmıştımKızlar ben geçen ay ilk defa doğumdan sonra regl oldum bu ay olmam gerekirken 3 gün gecikme oldu sizlerde de böyle düzensizlik oldu mu???
İlk Bir sene olan düzensizlikler normal kabul edilirKızlar ben geçen ay ilk defa doğumdan sonra regl oldum bu ay olmam gerekirken 3 gün gecikme oldu sizlerde de böyle düzensizlik oldu mu???
Geçmiş olsun canımmEline sağlık afiyetle yesin bebisin
2. Yi 50 gün sonra olmuştum
Eline sağlık çok güzel görünüyor afiyet olsun bebisine20 gündür yapacağım diyordum Sonunda yaptım kızlar
Bende olmuştu hatta korkudan hemen test yapmıştımdaha hormonlar tam düzelmediği için normal düzensizlikker
Teşekkür ederim kızlarİlk Bir sene olan düzensizlikler normal kabul edilir
Sevindim cnm sağol...Evet benimki de baya düzensiz oldu 3-4 ay sürdü sonra düzene girdi şükür.
Oyyy çok yapmış yazık kıyamam ben de dişten olabileceğini düşündüm bahar
Afiyetle yesin inşallah cimcimen canım
Belki de distir canım.gozlemle bakalım.eger peşine diş çikarirsa bir dahaki seferde korkmazsin.Oğlumda olurdu bazı dişleri rahat, bazı dişleri hastalanarak çıkarırdı. Hatta geçen ay umut isal olmuştu 2. Azıları patlatmıştı.
Aynen yaaOyy tatlis simdide kocaman abla olmus fistik :) darisi bizimkilere saglikla büyüsüler insallah
Ne kusuru canim sıkma canini insallah gecer hemende rahatlarsiniz. Cocuk rahatsiz glan olunca insan telas yapiyor morali bozuluyor
Ya bende anlamadim aslinda cok güleç bir kiz, güleç oldugu kadarda sinirli yanini ortaya cikardi. Babasi ile bende hic sinirli degiliz sanirim anneme cekmisbu ara saniyorum disten huzursuz nasil patlamis gorseniz birde hosuma gidiyor beni isiriyor surekli
Ooo ellerine saglik bn yediremedim benimkine cok sert oldu blendirdan gecibce bile pütür pütür kiz öğürüyor hero baby niinki almis esim onu veriyorum
Aağol canım benimGeçmiş olsun canımm
Sağol canım benim
Gece baya uyuyamadım canım hep sallanma hissi yaşadım annemle oturduk mutfakta eşim gece geldi eve ama bugün gececiudi annemler de gitti bugün oda görümceme getirdi beni onunda eşi nöbette oturduk ettik anca bakıyorum buraya psikolojim çok bozuldu göçük altında kalanlara çok üzüldüm gece boyu onları düşündüm durdum
Kuzum lahana gibi gelmedi bana annem ben diş çıkarırken çok ishal olmuşum söyler durur bana dişten gibi geldi umarım ciddi bişey değildir geçmiş olsunŞuan birşey yok huysuz değil oyun oynuyor. Ateşte yok birtek el sürekli ağzındaydı, karanfil yağı sürdüm. Şimdi elini de ağzına sokmuyor bakalım beklemedeyim İnşallah bir daha olmaz.yok tövbeler olsun lahana yemem de yedirmem de.
Çok kötü ve zor bir psikoloji Van depreminden sonra 1 yıl sallanıyordum allah yaşatmasın bir dahaGece baya uyuyamadım canım hep sallanma hissi yaşadım annemle oturduk mutfakta eşim gece geldi eve ama bugün gececiudi annemler de gitti bugün oda görümceme getirdi beni onunda eşi nöbette oturduk ettik anca bakıyorum buraya psikolojim çok bozuldu göçük altında kalanlara çok üzüldüm gece boyu onları düşündüm durdumAllah onlara yardım etsin bizler atlattık bi şekilde bakalım
aynen dayan diyorum kendime 1bucuk 2 yıla oynaşırlar uyurlar wc işi de onlarda. daha ne isterizÇocuklar uyudu ben oturuyorum.ictim bir rezene..biraz sakinlestir hem diye..oglan hoplamak zıplamak istiyor..ama evde bu pek mümkün degil.dusunuyor dusunuyor isin icinden çıkamıyorum...heryer bina bulunduğum yerde..yakinda park yok..sahil park dolu ama araçsız gidemem..en yakin parka yuruyerek gidip gelsem yoruluyorum cidden..koronadan korkuya markete vs de cikaramiyorum.şu pandemi olmasa kucuk yas sinifina yollardım kesinlikle.artik seneye insAllah.hatta belki yaz okulundan baslariz.buyuduklerinde rahat ederiz diye dusunup mutlu oluyorum Helincimne yapalim zahmetsiz rahmet olmazmiş..her zorlukta bir kolaylik varmış.Rabbim kolaylaştırsın islerimizi.❤
haberlere baktıkça aklıma siz geliyorsunuz. belki hiç tanışmadık ama korkunu kalben burdan hissedebiliyorum çok haklısın dualarım sizlerle Allaha emanet olunGece baya uyuyamadım canım hep sallanma hissi yaşadım annemle oturduk mutfakta eşim gece geldi eve ama bugün gececiudi annemler de gitti bugün oda görümceme getirdi beni onunda eşi nöbette oturduk ettik anca bakıyorum buraya psikolojim çok bozuldu göçük altında kalanlara çok üzüldüm gece boyu onları düşündüm durdumAllah onlara yardım etsin bizler atlattık bi şekilde bakalım
Sağol canım bende diş diye düşünüyorum. Karanfil yağı sürünce elini çekti ağzından. Öğlen 2'den beride yapmadı, Geçti galiba.Kuzum lahana gibi gelmedi bana annem ben diş çıkarırken çok ishal olmuşum söyler durur bana dişten gibi geldi umarım ciddi bişey değildir geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?