2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyy tatlis simdide kocaman abla olmus fistik :) darisi bizimkilere saglikla büyüsüler insallah
Ay kızlar neyi nereye yazdim ne yaptım bilmiyorum kusuruma bakmayın.
Ne kusuru canim sıkma canini insallah gecer hemende rahatlarsiniz. Cocuk rahatsiz glan olunca insan telas yapiyor morali bozuluyor
Bahar kızlarımız çok benziyor benimki de sinir küpü mübarek
Ya bende anlamadim aslinda cok güleç bir kiz, güleç oldugu kadarda sinirli yanini ortaya cikardi. Babasi ile bende hic sinirli degiliz sanirim anneme cekmis bu ara saniyorum disten huzursuz nasil patlamis gorseniz birde hosuma gidiyor beni isiriyor surekli
20 gündür yapacağım diyordum Sonunda yaptım kızlar
Ooo ellerine saglik bn yediremedim benimkine cok sert oldu blendirdan gecibce bile pütür pütür kiz öğürüyor hero baby niinki almis esim onu veriyorum

Kızlar ben geçen ay ilk defa doğumdan sonra regl oldum bu ay olmam gerekirken 3 gün gecikme oldu sizlerde de böyle düzensizlik oldu mu???
Evet benimki de baya düzensiz oldu 3-4 ay sürdü sonra düzene girdi şükür.
Oyyy çok yapmış yazık kıyamam ben de dişten olabileceğini düşündüm bahar
Afiyetle yesin inşallah cimcimen canım

2. Yi 50 gün sonra olmuştum

Eline sağlık çok güzel görünüyor afiyet olsun bebisine
Bende olmuştu hatta korkudan hemen test yapmıştım daha hormonlar tam düzelmediği için normal düzensizlikker

İlk Bir sene olan düzensizlikler normal kabul edilir
Teşekkür ederim kızlar
Iyi bari sevindim...
Bem tüplerimi bağlattım ama yine de insan bir tedirgin oluyor

Oğlumda olurdu bazı dişleri rahat, bazı dişleri hastalanarak çıkarırdı. Hatta geçen ay umut isal olmuştu 2. Azıları patlatmıştı.
Belki de distir canım.gozlemle bakalım.eger peşine diş çikarirsa bir dahaki seferde korkmazsin.
Aynen yaa bir gülüyor ne oldugunu anlayamadan avaz avaz bağırıyor korkuyorum ya..

asysss ve Jadesi Kuzular insAllah umduğumuzdan daha rahat bir gece geçirmişsinizdir
Gece baya uyuyamadım canım hep sallanma hissi yaşadım annemle oturduk mutfakta eşim gece geldi eve ama bugün gececiudi annemler de gitti bugün oda görümceme getirdi beni onunda eşi nöbette oturduk ettik anca bakıyorum buraya psikolojim çok bozuldu göçük altında kalanlara çok üzüldüm gece boyu onları düşündüm durdum Allah onlara yardım etsin bizler atlattık bi şekilde bakalım

Kuzum lahana gibi gelmedi bana annem ben diş çıkarırken çok ishal olmuşum söyler durur bana dişten gibi geldi umarım ciddi bişey değildir geçmiş olsun

Çok kötü ve zor bir psikoloji Van depreminden sonra 1 yıl sallanıyordum allah yaşatmasın bir daha
Ama ülkemiz genç yapılı riskli bir ülke deprem kaçınılmaz gerçeklerden afet değil ihmal diğer yanlışlar öldürüyor allah zorda olanlara hastalara şifa ölenlere rahmet ailelerine sabır versin
Biz bile km’lerce uzakta tv de seyredip görüp ağlıyoruz

aynen dayan diyorum kendime 1bucuk 2 yıla oynaşırlar uyurlar wc işi de onlarda. daha ne isteriz ama şu anda ağır bi grip atlatıyorum sadece uslu olsunlar şu birkaçgün. kafami kaldıramıyorum. parol pastil nanelimonla atlatmays çalışıyorum
haberlere baktıkça aklıma siz geliyorsunuz. belki hiç tanışmadık ama korkunu kalben burdan hissedebiliyorum çok haklısın dualarım sizlerle Allaha emanet olun

Kuzum lahana gibi gelmedi bana annem ben diş çıkarırken çok ishal olmuşum söyler durur bana dişten gibi geldi umarım ciddi bişey değildir geçmiş olsun
Sağol canım bende diş diye düşünüyorum. Karanfil yağı sürünce elini çekti ağzından. Öğlen 2'den beride yapmadı, Geçti galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…