Ay nolacak şekercim açık hava yürüyüşünden bişey olmaz ki. Birileriyle yakından maskesiz konuşmadığın sürece bir şey olmaz. Biz markete de gidiyoruz gelince ellerimizi sabunluyoruz. Çıktık yemeklerimizi yedik. Eşim yoruldum ben gelmiycem dedi. Çocukları aldım bahçeli bir cafeye gittik. Kızlar tatlı yedi ben de bişeyler içtim sohbet ettik. Göktuğ u gezdirdik bahçesinde geldik. Uyudu şimdi benim de dersim var yarım saat. Uyanmaz sanırım yoruldu çünkü minnoşBen de cikacaltim..gaza gelmistim ama bir arkadasim mesaj atti az once.korona burda iki katina cikti bizim apartmanda 12 kisi var diyor.cikma diyor
Ay kızım aklıma geldi büyük kızım çok dilliydi 2 yaşlarındaydı kanepeye çıkıp iniyor yapma düşeceksin diyorum en son poposuna acıtmadan bir vurdum. Bu bir başladı ağlamaya amaaaa benim popom çok güzeldiiii yeden vuydunnn diyeN Nehir8077 gecmis olsun insallah gecer hemende rahatlarsin. Bizim kizda kakasini yapmasi daha patates muz flan vermistim ondan sanirim hala yapmadi 2 gun olacak.
Birde bu ata cok huysuz disi patladi ondan mi yoksa buyuyorda huymu degistiriyor anlamadim elinden birsey alininca sinirleniyor ama nasil sinirlenme titretiyor kendini sikiyor agliyor sirt ustuyken yuzustu dönüyor normalde yuvarlanmayi ogrendi ama yine agliyor sinirlenip. Cok sinirli su ara uzerine gitmeyeyim diyorum ama az kaldi saplatacam totosuna
Valla istiyorum ama istekler bitmiyor ki..aspiratör yenilemek lazim bizim.cocuga oda lazım.. gecti mi Durunun ishali..kiyamam onaa ❤Tamam canım teşekkür ederim. Zaten tadını beğenmedi icmedi. Sen bir ara kurutma makinası soruyorsun, kesinlikle tavsiye ediyorum. Bugun o kadar cok şey baddıki, asla kurutamazdim. Yika yika bitm
Sağol canım benim, verdim patates uyuyor simdi insallah geçmiştir.
Amin cnm aminOyy kiyamam senin isin daha bir zor canim.cocuklar ahh cocuklar..herşeyimiz onlar..Allah yardimcin olsun canim❤
N Nehir8077 gecmis olsun insallah gecer hemende rahatlarsin. Bizim kizda kakasini yapmasi daha patates muz flan vermistim ondan sanirim hala yapmadi 2 gun olacak.
Birde bu ata cok huysuz disi patladi ondan mi yoksa buyuyorda huymu degistiriyor anlamadim elinden birsey alininca sinirleniyor ama nasil sinirlenme titretiyor kendini sikiyor agliyor sirt ustuyken yuzustu dönüyor normalde yuvarlanmayi ogrendi ama yine agliyor sinirlenip. Cok sinirli su ara uzerine gitmeyeyim diyorum ama az kaldi saplatacam totosuna
Valla istiyorum ama istekler bitmiyor ki..aspiratör yenilemek lazim bizim.cocuga oda lazım.. gecti mi Durunun ishali..kiyamam onaa ❤
Dogru diyorsun..dur yarın bi çıkayımAy nolacak şekercim açık hava yürüyüşünden bişey olmaz ki. Birileriyle yakından maskesiz konuşmadığın sürece bir şey olmaz. Biz markete de gidiyoruz gelince ellerimizi sabunluyoruz. Çıktık yemeklerimizi yedik. Eşim yoruldum ben gelmiycem dedi. Çocukları aldım bahçeli bir cafeye gittik. Kızlar tatlı yedi ben de bişeyler içtim sohbet ettik. Göktuğ u gezdirdik bahçesinde geldik. Uyudu şimdi benim de dersim var yarım saat. Uyanmaz sanırım yoruldu çünkü minnoş
Ay kızım aklıma geldi büyük kızım çok dilliydi 2 yaşlarındaydı kanepeye çıkıp iniyor yapma düşeceksin diyorum en son poposuna acıtmadan bir vurdum. Bu bir başladı ağlamaya amaaaa benim popom çok güzeldiiii yeden vuydunnn diyeay nasıl üzüldüm özür diledim sonra barıştık ondan sonra bir fıske bile vurmadım ilk ve son oldu.
Allah Allah çok fazlaymış gerçekten..çok şükür ki geçmiş.lahanayi bir daha temkinli tüket bakalım canım.nasil bir tepki verecek bakarsın.ona göre yedirmezsin ona kendinde yemezsin.üşutmüs olabilir ni? Mikrobik olsa gecmezdi diye dusunuyorum.Sağol kızlar patates ve pirinc verdim, ondan sonra bir kere daha ishal olarak çıktı. Saat 2 ydi birdaha cıkmadı. Eger devam ederse sabah doktora göturucem. Uyku tulumun içinden dısarı taşmiş kilotlu corabi dolmustu.Eki Görüntüle 2713659
N Nehir8077 gecmis olsun insallah gecer hemende rahatlarsin. Bizim kizda kakasini yapmasi daha patates muz flan vermistim ondan sanirim hala yapmadi 2 gun olacak.
Şuan birşey yok huysuz değil oyun oynuyor. Ateşte yok birtek el sürekli ağzındaydı, karanfil yağı sürdüm. Şimdi elini de ağzına sokmuyor bakalım beklemedeyim İnşallah bir daha olmaz.yok tövbeler olsun lahana yemem de yedirmem de.Allah Allah çok fazlaymış gerçekten..çok şükür ki geçmiş.lahanayi bir daha temkinli tüket bakalım canım.nasil bir tepki verecek bakarsın.ona göre yedirmezsin ona kendinde yemezsin.üşutmüs olabilir ni? Mikrobik olsa gecmezdi diye dusunuyorum.
Aslınım dedigi de mantıklı geldi bana.dis de yapabilir.ama Duru daha önce dis çikardi yapsa bilirdin diyecem ama belki de her dis yapmaz belki..neyse gecti gitti diyelim.bazen cocuklarin neden hastalandigini bilemiyoruz.Şuan birşey yok huysuz değil oyun oynuyor. Ateşte yok birtek el sürekli ağzındaydı, karanfil yağı sürdüm. Şimdi elini de ağzına sokmuyor bakalım beklemedeyim İnşallah bir daha olmaz.yok tövbeler olsun lahana yemem de yedirmem de.
2. Yi 50 gün sonra olmuştumKızlar ben geçen ay ilk defa doğumdan sonra regl oldum bu ay olmam gerekirken 3 gün gecikme oldu sizlerde de böyle düzensizlik oldu mu???
Evet ya lahana yapar ciddenŞuan birşey yok huysuz değil oyun oynuyor. Ateşte yok birtek el sürekli ağzındaydı, karanfil yağı sürdüm. Şimdi elini de ağzına sokmuyor bakalım beklemedeyim İnşallah bir daha olmaz.yok tövbeler olsun lahana yemem de yedirmem de.
Oğlumda olurdu bazı dişleri rahat, bazı dişleri hastalanarak çıkarırdı. Hatta geçen ay umut isal olmuştu 2. Azıları patlatmıştı.Aslınım dedigi de mantıklı geldi bana.dis de yapabilir.ama Duru daha önce dis çikardi yapsa bilirdin diyecem ama belki de her dis yapmaz belki..neyse gecti gitti diyelim.bazen cocuklarin neden hastalandigini bilemiyoruz.
Eline sağlık afiyetle yesin bebisin20 gündür yapacağım diyordum Sonunda yaptım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?