Geçmiş olsun canım. İnşallah uslu dururlarda sende dinlenirsin biraz olsun.aynen dayan diyorum kendime 1bucuk 2 yıla oynaşırlar uyurlar wc işi de onlarda. daha ne isterizama şu anda ağır bi grip atlatıyorum sadece uslu olsunlar şu birkaçgün. kafami kaldıramıyorum. parol pastil nanelimonla atlatmays çalışıyorum
haberlere baktıkça aklıma siz geliyorsunuz. belki hiç tanışmadık ama korkunu kalben burdan hissedebiliyorum çok haklısın dualarım sizlerle Allaha emanet olun
Ahh Jadem kiyamam..en azından görümcen yanındaGece baya uyuyamadım canım hep sallanma hissi yaşadım annemle oturduk mutfakta eşim gece geldi eve ama bugün gececiudi annemler de gitti bugün oda görümceme getirdi beni onunda eşi nöbette oturduk ettik anca bakıyorum buraya psikolojim çok bozuldu göçük altında kalanlara çok üzüldüm gece boyu onları düşündüm durdumAllah onlara yardım etsin bizler atlattık bi şekilde bakalım
Gecmis olsun helincimm..Allah bebelerine sukunet versin insAllah..sakin kalsinlar sakin oynasinlar birkaç gun.benim de disim sinuzitim derken resmen suratim ağrıyor..gerçekten anne olmak zor ve hastalanmak lüks..ama Allahima binlerce şükür bizimleler..Allahim.eksik etmesin yanimizdanaynen dayan diyorum kendime 1bucuk 2 yıla oynaşırlar uyurlar wc işi de onlarda. daha ne isterizama şu anda ağır bi grip atlatıyorum sadece uslu olsunlar şu birkaçgün. kafami kaldıramıyorum. parol pastil nanelimonla atlatmays çalışıyorum
haberlere baktıkça aklıma siz geliyorsunuz. belki hiç tanışmadık ama korkunu kalben burdan hissedebiliyorum çok haklısın dualarım sizlerle Allaha emanet olun
O kadar normal ki canım hissettiklerin ben de 2 gündür sallanıyor muyuz diyip duruyorum evde. İyi yapmışsın görümcene gitmekle. Biraz zamana ihtiyaç varGece baya uyuyamadım canım hep sallanma hissi yaşadım annemle oturduk mutfakta eşim gece geldi eve ama bugün gececiudi annemler de gitti bugün oda görümceme getirdi beni onunda eşi nöbette oturduk ettik anca bakıyorum buraya psikolojim çok bozuldu göçük altında kalanlara çok üzüldüm gece boyu onları düşündüm durdumAllah onlara yardım etsin bizler atlattık bi şekilde bakalım
Evet böyle bi bölgede yaşayıp deprem çantamız yok tedbirsizizÇok kötü ve zor bir psikoloji Van depreminden sonra 1 yıl sallanıyordum allah yaşatmasın bir daha
Ama ülkemiz genç yapılı riskli bir ülke deprem kaçınılmaz gerçeklerden afet değil ihmal diğer yanlışlar öldürüyor allah zorda olanlara hastalara şifa ölenlere rahmet ailelerine sabır versin
Biz bile km’lerce uzakta tv de seyredip görüp ağlıyoruz
Allah razı olsun sizlerden zaten aileme de hep anlattım sizleri kimse kimseyi tanımıyor ama beni nasıl merak etmişler gruptakiler dedim gözlerim doldu okudukçaaynen dayan diyorum kendime 1bucuk 2 yıla oynaşırlar uyurlar wc işi de onlarda. daha ne isterizama şu anda ağır bi grip atlatıyorum sadece uslu olsunlar şu birkaçgün. kafami kaldıramıyorum. parol pastil nanelimonla atlatmays çalışıyorum
İnşallah geçmiştir geçmeze muhakkak doktora git ama benimki sonra kanlı ishale dönmüş korkutmuş sizde yaşamayın aman dikkat et öp kokla Duru bebeği yerimeSağol canım bende diş diye düşünüyorum. Karanfil yağı sürünce elini çekti ağzından. Öğlen 2'den beride yapmadı, Geçti galiba.
Ben kendimi geçtim kuzum inan bana kalsa elimde Asya ile yardıma giderim inan gocunmadan yeterki iyi olsun insanlar bizim evin balkonundan eşim deprem sonu baktı toz bulutları var yıkılan yerler olmuş dedi öyle üzüldüm ki biz iyiyiz bizimki geçer ne var ki göçük altındakiler iyi olsunAhh Jadem kiyamam..en azından görümcen yanındanasıl teselli edilir bilmiyorum..çok çok çok üzüluyorum..içim çok buruk..uyuyamiyorum..enkaz altında kalanlar ayri kaybolanlar ayrı..eşinin gorevi büyük ve çok önemli şimdi.kaybolan çocuklar var mesela..Allahim yardiım etsin tüm ihtiyacı olanlara ❤
Gecmis olsun helincimm..Allah bebelerine sukunet versin insAllah..sakin kalsinlar sakin oynasinlar birkaç gun.benim de disim sinuzitim derken resmen suratim ağrıyor..gerçekten anne olmak zor ve hastalanmak lüks..ama Allahima binlerce şükür bizimleler..Allahim.eksik etmesin yanimizdan❤
Sağol canim öperim tabiki. Sabah normal bir şekilde kaka yaptı her zamanki gibi. Hatta baya katıydı, geçti galiba.İnşallah geçmiştir geçmeze muhakkak doktora git ama benimki sonra kanlı ishale dönmüş korkutmuş sizde yaşamayın aman dikkat et öp kokla Duru bebeği yerime
Selam. 7 Nisa’nda Doğum yaptım. Geçen ay 3 gün kadar lekelenme olmuştu ilk defa bende. Gününü kaydetmedim ama bu ay tam regl oldum. Hiç de özlememişim :). Bakalım önümüzde ki aya ne olacak. Kızımın gece emzirmesi 2 kereden bir kereye düştü. Acaba bununla bir ilgisi var mıdır?Kızlar ben geçen ay ilk defa doğumdan sonra regl oldum bu ay olmam gerekirken 3 gün gecikme oldu sizlerde de böyle düzensizlik oldu mu???
ah şekerparem büyüğüm uyduda küçüğüm saat başı emmek istiyor ve hastalık varken çok zordu benim için. hasta olduğumda ilk defa bu kadar korktum 2 çocuk var iyileşmek lazım . dediğin gibi lüks gerçekten. sana çok geçmiş olsun canim yes zamanda iyilesesinAhh Jadem kiyamam..en azından görümcen yanındanasıl teselli edilir bilmiyorum..çok çok çok üzüluyorum..içim çok buruk..uyuyamiyorum..enkaz altında kalanlar ayri kaybolanlar ayrı..eşinin gorevi büyük ve çok önemli şimdi.kaybolan çocuklar var mesela..Allahim yardiım etsin tüm ihtiyacı olanlara ❤
Gecmis olsun helincimm..Allah bebelerine sukunet versin insAllah..sakin kalsinlar sakin oynasinlar birkaç gun.benim de disim sinuzitim derken resmen suratim ağrıyor..gerçekten anne olmak zor ve hastalanmak lüks..ama Allahima binlerce şükür bizimleler..Allahim.eksik etmesin yanimizdan❤
Allah razı olsun canim. dün abimin eşi geldi bugün de ablam bizde. sağolsunlar yoksa çok zordu işim.Helinnnnn komşumm çok geçmiş olsun yapabileceğim birşey olursa yaz lütfen
evet eşime de ilginç geliyor ama oğlumun birsürü arkadaşı var burda görmesekte bir yeri ağrıdığında teyzeleri hemen önerilerde bulunuyor anlıyor oğlumun dilinden ayninyerlerden geçiyoruz ve tabi ki böyle bir durumda aklımız sizlerde. iyi olmanız en büyük temennimizAllah razı olsun sizlerden zaten aileme de hep anlattım sizleri kimse kimseyi tanımıyor ama beni nasıl merak etmişler gruptakiler dedim gözlerim doldu okudukçaiyi ki varsınız
1 kez mi ne guzeeeeeel. ben sayamıyorum bile artık ve çok yorucu. regl olmayı tercih ederdim. daha hiç olmadımSe
Selam. 7 Nisa’nda Doğum yaptım. Geçen ay 3 gün kadar lekelenme olmuştu ilk defa bende. Gününü kaydetmedim ama bu ay tam regl oldum. Hiç de özlememişim :). Bakalım önümüzde ki aya ne olacak. Kızımın gece emzirmesi 2 kereden bir kereye düştü. Acaba bununla bir ilgisi var mıdır?
Allah razı olsun sizlerden zaten aileme de hep anlattım sizleri kimse kimseyi tanımıyor ama beni nasıl merak etmişler gruptakiler dedim gözlerim doldu okudukçaiyi ki varsınız
Senin bebektemi saat bası meme emmeye kalkıyor. Büyüdükçe gece beslenmeleri azalacak diyorlardı,bizde tam tersi oldu. İlk bir iki dakika mızırdanıyor, vermezsen ağlamaya başlıyor uykusu açılıyor. Gece uyuyor ama bu şekil,oda bazen beni sersem ediyor. Eğer duymazsam ağladığında abiside kalkıyor.ah şekerparem büyüğüm uyduda küçüğüm saat başı emmek istiyor ve hastalık varken çok zordu benim için. hasta olduğumda ilk defa bu kadar korktum 2 çocuk var iyileşmek lazım . dediğin gibi lüks gerçekten. sana çok geçmiş olsun canim yes zamanda iyilesesin
Allah razı olsun canim. dün abimin eşi geldi bugün de ablam bizde. sağolsunlar yoksa çok zordu işim.
evet eşime de ilginç geliyor ama oğlumun birsürü arkadaşı var burda görmesekte bir yeri ağrıdığında teyzeleri hemen önerilerde bulunuyor anlıyor oğlumun dilinden ayninyerlerden geçiyoruz ve tabi ki böyle bir durumda aklımız sizlerde. iyi olmanız en büyük temennimiz
1 kez mi ne guzeeeeeel. ben sayamıyorum bile artık ve çok yorucu. regl olmayı tercih ederdim. daha hiç olmadım
Nasıl oldu acaba ben denedim bi kez olmadı başka tarifle bugün yapayım diyordum. Nasıl oldu yaptığın acaba güzelse at tarifi20 gündür yapacağım diyordum Sonunda yaptım kızlar
Geçmiş olsun geçmiştir daha yapmaz inşallahSağol canım bende diş diye düşünüyorum. Karanfil yağı sürünce elini çekti ağzından. Öğlen 2'den beride yapmadı, Geçti galiba.
Tadı güzel ama üzerine sıcak su döküp belçkletşyırum bebek için pütürlü oluyor sevmediNasıl oldu acaba ben denedim bi kez olmadı başka tarifle bugün yapayım diyordum. Nasıl oldu yaptığın acaba güzelse at tarifi
Ya bizim ki emmiyor artık veriyorum istemiyor uykuda emerdi şimdi veriyorum almıyor ama çok huysuz huzursuz. Uykuları çok güzeldi 10 gündür beter oldu memede istemeyince uykuya dalamıyor sallama istiyor ayakta sallayınca sırtı çok terliyor saat başı uyanıyor neredeyse. 3 ye 5 buçukta anca yatırdım bende yattım 5 dakka olmadı uyandı yine uyuttum yatırdım yarım saat sonra hop bir daha uyan.Senin bebektemi saat bası meme emmeye kalkıyor. Büyüdükçe gece beslenmeleri azalacak diyorlardı,bizde tam tersi oldu. İlk bir iki dakika mızırdanıyor, vermezsen ağlamaya başlıyor uykusu açılıyor. Gece uyuyor ama bu şekil,oda bazen beni sersem ediyor. Eğer duymazsam ağladığında abiside kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?