2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle belirli bir dönemden bizde geçtik, cok uyanıp meme emmemeler, huzursuz huysuz olmalar. Uykuya zor geçip çabuk uyanmalar. Ama arkasından diş gelmisti. Daha sonra tekrar düzeldi. Simdide bozuk diyemem ama cok memeye kalkıyor, yarım saat bazen kırk dakika sürüyor. Geri koyuyorum hemen uyuyor, tekrar kalkıyor. Sanırım yine diş geliyor. Memeye bazen tahammülü dahi olmuyor. Bazı dönemdede aşırı düşkünlüğü. Belki diş çıkarıyordur, diş çıkarma döneminde birde şunu fark ettim. Çok sıcağı sevmiyorlar, hemen fenalık geliyor. O yüzdende cok uyandı.

Ben böyle bir kaka ile doktora götürmüştüm, hatta buraya yazmıştım. Direk bana havuç mu yedi diye sormuştu. Havucu sindirememis demisti, halada havuç yediginde oyle geliyor. Tabi alerjiden anlayan arkadaşlar var, onlar yardımcı olur.

Evet hatirliyorum yazmistin benim kizda havucu oldugu gibi cikariyordu ama baya blendir yapmistim sanirim havuc ve kapyanin sonucu bu cunku turuncu gibi ama insan tedirgin oluyor insallah gecerde rahatlarim.

Evet hatirliyorum yazmistin benim kizda havucu oldugu gibi cikariyordu ama baya blendir yapmistim sanirim havuc ve kapyanin sonucu bu cunku turuncu gibi ama insan tedirgin oluyor insallah gecerde rahatlarim.
İnşallah canım ben havucun sadece suyunu verdigimdede öyle oluyor.

Yok kuzum neden kurtulayım hiç aklıma gelmedi ucundan bile geçmedi hatta kırılmak pozitif olmak zorundayız hayat devam ediyor bi şekilde hiç öyle düşünmedim sende düşünme

+1 ya çok fena durumdayım bende meme dışında uyumuyor bende o memedeyken uyumuyorum dün hele başka yerde kaldığımızı bildi uyumadı beşiğini aradı resmen büyüdükçe düzelecek derken iyice bozuldu gitti düzen

Herşeyin daha iyi ya da daha kötü olacağına kimse garanti veremez iyi olmasını temenni ediyorum ve yoluma devam ediyorum ben hamile kaldığımdan beri virüs deprem harici birçok olumsuzluk yaşadım iş hayatımda da eminim hepimizin farklı sıkıntıları daha oldu nasıl baş ediyorum kısmına gelirsem evladım yanımda sağlıklı çok şükür zorluklarla dolu bir dünyaya gelirse de zeyna yetiştirip mücadele ruhunu geliştiririm napalım şartlar neyi gerektirirse onu yapacak ve sonuna kadar da arkasında olacağım ve inancını hiç kaybetme her şey çok ama çok güzel olacak

Allah yardim etsin Jadem..sana da tüm ihtiyaci olanlara da..dualarımız dinmiyor..hala umut ediyorum..dun bir haberde dayanamadik artık esimle hungur hungur agladik..bir binanin iki kati yere geçmiş.vincle tutuyorlar..ve kurtarma ekipleri iceri girip insanlari kurtardilar..Allah ben o yüreklere kurban olurum.gencecik kizlar..bir cesaret giriyorlar binaya..her an bastan asagi yikilabilir 7 kat....Allahım bazi insanlari melek olsunlar diye yollamış..bu nasil bir yürek..konuşamıyorum tıkaniyorum..

Bayagi bir butun duruyor.kapya yani..kan oldugunda kılcal damar gibi oluyor canim.korkma.ates huzursuzluk aglama gaz deride beneklenme kizariklik agiz kenari kabarma yoksa alerji degildir.

Allah razı olsun sizlerden zaten aileme de hep anlattım sizleri kimse kimseyi tanımıyor ama beni nasıl merak etmişler gruptakiler dedim gözlerim doldu okudukça iyi ki varsınız
Sen de iyi ki varsin ben de o gun arayan herkese seni ve diger arladaslarimi nasil merak ettigimi anlattim..ahh jade cok korktuk..evden attigin resimde yuksek bir bina ve denize yakin duruyordu..cok korktum

Sağol canım benim sen nasılsın. Çocuklar nasıl
Bugun biraz ruh gibiyim..rahatsizim zaten bir haftadır kendimi sıkıyorum ama galiba bugun artik derman kalmadı kafamı kaldıramıyorum esimin umrunda değil.bi de guzel bagrindim..ohh.. bu erkekler ne gamsız ya sen nasilsin..dun cok yoruldun sen de..bugun dinlen canım

Ben de felaket senaryolarini dinledikçe izledikçe korkuyorum..Allahim çocuklarımı nasıl koruyacagim diyorum..ama dunya her zaman daha kotuye gitmis zaten.emin ol annelerimiz de bizi doğurduğunda ayni korkuyu yasamistir ama biz bi sekilde uyum sagladik..onlar da uyum sağlar.yeter ki guzel yetistirelim.ama onemli olan iki sey var biri super bir bagisiklik biri super bir ahlak..cunku gelecekete bu ikisinden biri eksik olan daha cok zarar gorecek sanirim..

Hiç bir belirti yok dişlerinde de beyazlık vs çok kaşıyor ama hep öyleydi kaloriferi yaktık biz gece çok terliyor ama sırtı 2 kez değişiyorum. Ay çok yordu bu hafta beni hiç böyle değildi. Tamam yine uyanıyor kımıl kımıl oluyordu ama uyuyordu hemen şimdi yok sallama istiyor sallama az dursun uyanıyor hemen. Terleme olayı da arttı bakalım napacağz

Bayagi bir butun duruyor.kapya yani..kan oldugunda kılcal damar gibi oluyor canim.korkma.ates huzursuzluk aglama gaz deride beneklenme kizariklik agiz kenari kabarma yoksa alerji degildir.
Sagol sekerparecim dışarı cikardim birwz hava alsin diye geldik dus yaptirdim corba yapmistim su gibi olmus onu zorla verdim uzerine az yogurt aglayip duruyor zaten uykusu mu vardi anlamadom koydum hemen uyudu simdi bakalim.

Geçmiş olsun canım, eşin neden umursamaz davranıyor. Seni herşeyi halledebiliyor olarak gördüğü icin olabilirmi. Bagarmak iyi geldiyse ne diyeyim iyi yapmışsın, oh diline sağlık

Bizde yaktık kaloriferi havalar soğudu. Bazı bebekler çok terler. Mesela oğlum çok terler, kızım kat kat giyinsin ter yok. Hep öyle kalmaz canım 1 haftaya tekrar düzelir, zaman zaman oluyor. Uykular bozuluyor, beyazlama olması şart değil. Biz ilk disimizde hiç beyazlık görmedim. Bi baktim dis cikmis.

Hayatın gerçeği burnumuzun dibinde işte ömür anlık kızlar valla ben kurtulacağımı düşünmedim kesin çökecek dedim bebeğime mi yanayım anneliğimi yaşayamadığıma mı ailemi peşim sıra sürükleyip sebep olmamam mı neye yanacağımı bilemedim o an haberler yine doğru değil 15 sn yazıyor en az 30 sn falandı 6.6 yazıyor 7 ve yukarısıydı her zamanki gibi buda çarpıtılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…