Öyle belirli bir dönemden bizde geçtik, cok uyanıp meme emmemeler, huzursuz huysuz olmalar. Uykuya zor geçip çabuk uyanmalar. Ama arkasından diş gelmisti. Daha sonra tekrar düzeldi. Simdide bozuk diyemem ama cok memeye kalkıyor, yarım saat bazen kırk dakika sürüyor. Geri koyuyorum hemen uyuyor, tekrar kalkıyor. Sanırım yine diş geliyor. Memeye bazen tahammülü dahi olmuyor. Bazı dönemdede aşırı düşkünlüğü. Belki diş çıkarıyordur, diş çıkarma döneminde birde şunu fark ettim. Çok sıcağı sevmiyorlar, hemen fenalık geliyor. O yüzdende cok uyandı.Ya bizim ki emmiyor artık veriyorum istemiyor uykuda emerdi şimdi veriyorum almıyor ama çok huysuz huzursuz. Uykuları çok güzeldi 10 gündür beter oldu memede istemeyince uykuya dalamıyor sallama istiyor ayakta sallayınca sırtı çok terliyor saat başı uyanıyor neredeyse. 3 ye 5 buçukta anca yatırdım bende yattım 5 dakka olmadı uyandı yine uyuttum yatırdım yarım saat sonra hop bir daha uyan.
Ben böyle bir kaka ile doktora götürmüştüm, hatta buraya yazmıştım. Direk bana havuç mu yedi diye sormuştu. Havucu sindirememis demisti, halada havuç yediginde oyle geliyor. Tabi alerjiden anlayan arkadaşlar var, onlar yardımcı olur.Kizlar ben iki gundur kiza patates kapya biber ve havuclu corba verdim ama blendir yapmstim dun ki kaka normaldi bugub kirmizi birseyler var ya kan degildir dime havuc ile kapya gibi kapya parcalari var ama tedirgin oldumKalppare bir bakar mısın kuzum ya kizlar kusura bakmayin birde katiydi elimle oynadim kan degil dime buEki Görüntüle 2713957 Eki Görüntüle 2713955
Evet hatirliyorum yazmistin benim kizda havucu oldugu gibi cikariyordu ama baya blendir yapmistim sanirim havuc ve kapyanin sonucu bu cunku turuncu gibi ama insan tedirgin oluyor insallah gecerde rahatlarim.Ben böyle bir kaka ile doktora götürmüştüm, hatta buraya yazmıştım. Direk bana havuç mu yedi diye sormuştu. Havucu sindirememis demisti, halada havuç yediginde oyle geliyor. Tabi alerjiden anlayan arkadaşlar var, onlar yardımcı olur.
İnşallah canım ben havucun sadece suyunu verdigimdede öyle oluyor.Evet hatirliyorum yazmistin benim kizda havucu oldugu gibi cikariyordu ama baya blendir yapmistim sanirim havuc ve kapyanin sonucu bu cunku turuncu gibi ama insan tedirgin oluyor insallah gecerde rahatlarim.
Yok kuzum neden kurtulayım hiç aklıma gelmedi ucundan bile geçmedi hatta kırılmakJadesi canım düşüncesizlik mi ettim kırıldın sanırım bana biraz kafamız dağılsın diye günlük öyle yazdım ben 2 gündür yok etkinlik, yok alkış şu bu. Ne bileyim senin de kafan dağılır diye düşünmüştüm.Hep orda aklımız çok zor bir dönem. Seni kırdıysam özür dilerim. Geriye doğru biraz okudum neşeli yazmışım gibi olmuş sanırım. Hani bir arkadaşının morali bozuk olur da senin ekstra pozitif olman onu biraz mutlu eder ya o şekilde düşündüm ben hata ettim sanırım
+1 ya çok fena durumdayım bende meme dışında uyumuyor bende o memedeyken uyumuyorumSenin bebektemi saat bası meme emmeye kalkıyor. Büyüdükçe gece beslenmeleri azalacak diyorlardı,bizde tam tersi oldu. İlk bir iki dakika mızırdanıyor, vermezsen ağlamaya başlıyor uykusu açılıyor. Gece uyuyor ama bu şekil,oda bazen beni sersem ediyor. Eğer duymazsam ağladığında abiside kalkıyor.
Herşeyin daha iyi ya da daha kötü olacağına kimse garanti veremez iyi olmasını temenni ediyorum ve yoluma devam ediyorum ben hamile kaldığımdan beri virüs deprem harici birçok olumsuzluk yaşadım iş hayatımda da eminim hepimizin farklı sıkıntıları daha olduKızlar çok mutsuzum bunalımdayım depresyondayım. Depremler, virüsler, tsunamiler. İnsanlık kötü dünya berbat. Nasıl bir dünyaya çocuk getirdim diyorum. Önceden olsa herkesin başına geliyor bu kötü olaylar der geçerdim, şimdi yüreğim hop hop ediyor kalbim çarpıyor bebeğime baktıkça gözlerim doluyor. Nasıl koruyacağım bu çocuğu, nasıl yeteceğim? Doğduğundan beri hep tedirginlik bir gün olsun kafa rahat oturmadım. Ne hastalık bitti, ne doğal afet önümüz kış ne olacak böyle? Haberleri açmaya, 2 satır bişey okumaya korkar oldum. Nasıl baş ediyorsunuz bu düşüncelerle? Ne önerirsiniz?
Allah yardim etsin Jadem..sana da tüm ihtiyaci olanlara da..dualarımız dinmiyor..hala umut ediyorum..dun bir haberde dayanamadik artık esimle hungur hungur agladik..bir binanin iki kati yere geçmiş.vincle tutuyorlar..ve kurtarma ekipleri iceri girip insanlari kurtardilar..Allah ben o yüreklere kurban olurum.gencecik kizlar..bir cesaret giriyorlar binaya..her an bastan asagi yikilabilir 7 kat....Allahım bazi insanlari melek olsunlar diye yollamış..bu nasil bir yürek..konuşamıyorum tıkaniyorum..Ben kendimi geçtim kuzum inan bana kalsa elimde Asya ile yardıma giderim inan gocunmadan yeterki iyi olsun insanlar bizim evin balkonundan eşim deprem sonu baktı toz bulutları var yıkılan yerler olmuş dedi öyle üzüldüm ki biz iyiyiz bizimki geçer ne var ki göçük altındakiler iyi olsuneşim gitsin çalışsın çevre illerden de geldi destek ekipler
Bayagi bir butun duruyor.kapya yani..kan oldugunda kılcal damar gibi oluyor canim.korkma.ates huzursuzluk aglama gaz deride beneklenme kizariklik agiz kenari kabarma yoksa alerji degildir.Kizlar ben iki gundur kiza patates kapya biber ve havuclu corba verdim ama blendir yapmstim dun ki kaka normaldi bugub kirmizi birseyler var ya kan degildir dime havuc ile kapya gibi kapya parcalari var ama tedirgin oldumKalppare bir bakar mısın kuzum ya kizlar kusura bakmayin birde katiydi elimle oynadim kan degil dime buEki Görüntüle 2713957 Eki Görüntüle 2713955
Sen de iyi ki varsinAllah razı olsun sizlerden zaten aileme de hep anlattım sizleri kimse kimseyi tanımıyor ama beni nasıl merak etmişler gruptakiler dedim gözlerim doldu okudukçaiyi ki varsınız
Ohh gecmis olsun..biti gecti gitti cok şükürSağol canim öperim tabiki. Sabah normal bir şekilde kaka yaptı her zamanki gibi. Hatta baya katıydı, geçti galiba.
Sağol canım benim sen nasılsın. Çocuklar nasılOhh gecmis olsun..biti gecti gitti cok şükür
Bugun biraz ruh gibiyim..rahatsizim zaten bir haftadır kendimi sıkıyorum ama galiba bugun artik derman kalmadıSağol canım benim sen nasılsın. Çocuklar nasıl
Ben de felaket senaryolarini dinledikçe izledikçe korkuyorum..Allahim çocuklarımı nasıl koruyacagim diyorum..ama dunya her zaman daha kotuye gitmis zaten.emin ol annelerimiz de bizi doğurduğunda ayni korkuyu yasamistir ama biz bi sekilde uyum sagladik..onlar da uyum sağlar.yeter ki guzel yetistirelim.ama onemli olan iki sey var biri super bir bagisiklik biri super bir ahlak..cunku gelecekete bu ikisinden biri eksik olan daha cok zarar gorecek sanirim..Kızlar çok mutsuzum bunalımdayım depresyondayım. Depremler, virüsler, tsunamiler. İnsanlık kötü dünya berbat. Nasıl bir dünyaya çocuk getirdim diyorum. Önceden olsa herkesin başına geliyor bu kötü olaylar der geçerdim, şimdi yüreğim hop hop ediyor kalbim çarpıyor bebeğime baktıkça gözlerim doluyor. Nasıl koruyacağım bu çocuğu, nasıl yeteceğim? Doğduğundan beri hep tedirginlik bir gün olsun kafa rahat oturmadım. Ne hastalık bitti, ne doğal afet önümüz kış ne olacak böyle? Haberleri açmaya, 2 satır bişey okumaya korkar oldum. Nasıl baş ediyorsunuz bu düşüncelerle? Ne önerirsiniz?
Hiç bir belirti yok dişlerinde de beyazlık vs çok kaşıyor ama hep öyleydi kaloriferi yaktık biz gece çok terliyor ama sırtı 2 kez değişiyorum. Ay çok yordu bu hafta beni hiç böyle değildi. Tamam yine uyanıyor kımıl kımıl oluyordu ama uyuyordu hemen şimdi yok sallama istiyor sallama az dursun uyanıyor hemen. Terleme olayı da arttı bakalım napacağzÖyle belirli bir dönemden bizde geçtik, cok uyanıp meme emmemeler, huzursuz huysuz olmalar. Uykuya zor geçip çabuk uyanmalar. Ama arkasından diş gelmisti. Daha sonra tekrar düzeldi. Simdide bozuk diyemem ama cok memeye kalkıyor, yarım saat bazen kırk dakika sürüyor. Geri koyuyorum hemen uyuyor, tekrar kalkıyor. Sanırım yine diş geliyor. Memeye bazen tahammülü dahi olmuyor. Bazı dönemdede aşırı düşkünlüğü. Belki diş çıkarıyordur, diş çıkarma döneminde birde şunu fark ettim. Çok sıcağı sevmiyorlar, hemen fenalık geliyor. O yüzdende cok uyandı.
Sagol sekerparecim dışarı cikardim birwz hava alsin diye geldik dus yaptirdim corba yapmistim su gibi olmus onu zorla verdim uzerine az yogurt aglayip duruyor zaten uykusu mu vardi anlamadom koydum hemen uyudu simdi bakalim.Bayagi bir butun duruyor.kapya yani..kan oldugunda kılcal damar gibi oluyor canim.korkma.ates huzursuzluk aglama gaz deride beneklenme kizariklik agiz kenari kabarma yoksa alerji degildir.
Geçmiş olsun canım, eşin neden umursamaz davranıyor. Seni herşeyi halledebiliyor olarak gördüğü icin olabilirmi. Bagarmak iyi geldiyse ne diyeyim iyi yapmışsın, oh diline sağlıkBugun biraz ruh gibiyim..rahatsizim zaten bir haftadır kendimi sıkıyorum ama galiba bugun artik derman kalmadıkafamı kaldıramıyorum esimin umrunda değil.bi de guzel bagrindim..ohh.. bu erkekler ne gamsız ya sen nasilsin..dun cok yoruldun sen de..bugun dinlen canım
Bizde yaktık kaloriferi havalar soğudu. Bazı bebekler çok terler. Mesela oğlum çok terler, kızım kat kat giyinsin ter yok. Hep öyle kalmaz canım 1 haftaya tekrar düzelir, zaman zaman oluyor. Uykular bozuluyor, beyazlama olması şart değil. Biz ilk disimizde hiç beyazlık görmedim. Bi baktim dis cikmis.Hiç bir belirti yok dişlerinde de beyazlık vs çok kaşıyor ama hep öyleydi kaloriferi yaktık biz gece çok terliyor ama sırtı 2 kez değişiyorum. Ay çok yordu bu hafta beni hiç böyle değildi. Tamam yine uyanıyor kımıl kımıl oluyordu ama uyuyordu hemen şimdi yok sallama istiyor sallama az dursun uyanıyor hemen. Terleme olayı da arttı bakalım napacağz
Hayatın gerçeği burnumuzun dibinde işte ömür anlık kızlar valla ben kurtulacağımı düşünmedim kesin çökecek dedim bebeğime mi yanayım anneliğimi yaşayamadığıma mı ailemi peşim sıra sürükleyip sebep olmamam mı neye yanacağımı bilemedim o anAllah yardim etsin Jadem..sana da tüm ihtiyaci olanlara da..dualarımız dinmiyor..hala umut ediyorum..dun bir haberde dayanamadik artık esimle hungur hungur agladik..bir binanin iki kati yere geçmiş.vincle tutuyorlar..ve kurtarma ekipleri iceri girip insanlari kurtardilar..Allah ben o yüreklere kurban olurum.gencecik kizlar..bir cesaret giriyorlar binaya..her an bastan asagi yikilabilir 7 kat....Allahım bazi insanlari melek olsunlar diye yollamış..bu nasil bir yürek..konuşamıyorum tıkaniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?