2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Helinnnnn geçmiş olsun canım sana da nasıl oldun daha iyi misin? Annelerin hasta olma şansları yok maalesef.
yagmur1212 o düşünceler kafana geldiğinde başka şeyler düşünmeye çalış canım Allah büyük. Dünya varoluşundan beri hep felaketler, hastalıklar olmuş ve bir şekilde geçip gitmiş. Allah yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın iyi insan olsunlar kendileri de inşallah

Umudum- idrar verebildiniz mi? Kültürde çıkar enfeksiyon varsa. O kadar kusmanın bir sebebi olmalı büyüdüler de artık. İnşallah geçer gider bir düzene girer

Biberon da almiyo canım gece de aynı hiç bi şekilde kanmiyo. Dediğin gibi kiyamadığım için bırakmadım böyle giderse de bırakmam ama dün çok kötü patladım eşim de nasıl korktuysa tamam hatun bırak senden önemli mi falan diye içine kaçtı yazık

Kalppare canim yok zorlamiyorum yerken agliyordu sinirle sanirim uykusu vardi hemen uyudu cunku. Gecede huzursuzdu disten mi kabiz mi anlamadim bugun kaka bekliyorum bakalim..

Senin nasil zayifladigin belli :) saka bir yana gercekten zor biberonda almamasi kotu olmus gece sagip verirdin

Biberon almamak ne kötü oluyor. Su bile kaşıkla bizde. Yine emiyor sağolsun

Biberon almamak ne kötü oluyor. Su bile kaşıkla bizde. Yine emiyor sağolsun
Evet suyu bizde siringayla veriyoruz dün mama aldırdım biberona koydum çiğnedi ya nasıl mama içilir bilmiyo hâlbuki emzik tutuyo ama ucu farklı ya anlam veremedi

Kızlar bakın giymedigim çoraplardan çorap bebek yaptım haydom nasıl seviyo siz de yapmak isterseniz yumuşacık çok tatlı ve cokk basit youtube da yapılışı var

Eklentiler

• 20201002_111208.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba. Kızıma uyku eğitimi veriyorum. 4-6 aya arası gecede 2 kere uyanıyordu. Sonra gece uykusuna yatırmam ( emzirerek) 2-2,5 saati bulmaya başladı. O kadar uğraştıktan yarım saat sonra tekrar uyanıyordu. Sonra da 2-3 kez daha kalkıyordu. Başa çıkamayınca araştırdım ve uyku eğitimi vermeye başladım.

Misskokulumm, uyku eğitimi veriyorum, o sayede 1 kereye indi. Yoksa iş çığrından çıkmıştı.

Uyku eğitimi vereni bi arkadaş vardı ya hatırlayamadım. Nasıl gidiyor acaba
canim b3n 2 yasındaki oğluma veriyorum. sallayarak uyuttugumdan ve ayagimdan indirince uyandığından pert olmuştum. valla bacak kalmadı incecik kaldilar ama ağrısı dayanilmazdi. 29 ekim aksami basladik. 4 gece 3 gunduz uykusu yaptik simdiye kadar. sallamiyorum evet ama kolay olmayabiliyor bazen sadece farkettigim daha derib uyiyor onuj icin uyanmiyor gece ve sabah aglayarak uyanmiyor. inan sadece gece uyanmamasi bile benim icin yeterli. bitiyordum bi buyuk bi kucuk. ayni anda buyugu sallayip jucugu emzirdigimi bilirim
sagol canim cok sukur daha iyiyim. 2 gundur yanimda bi yengem bi ablam vardi şimdi de kayinvalidem geldi sağolsun 2 gün de o bizde. sonra devralirim artık.
en sevdiğim dua . Allah iyi insanlarla karşılaştırsin. ne kadar etkili hayatlarımız için.
Diri vücudumu meme reddine borcluyum
çok tatlısın ya ve de haklısın. sallamaktan benimde bacaklar inceldi göbek kaldı
çoraptan nasıl yaptın bende yapayım.

Sagol canim Boncuk elyafla yaptım canım izleye izleye yaptım videodan

kıyamam ya. meme reddi de bir zor ki. huzurla geçmesi gereken o süre kavgayla geçiyor. bir de millete laf anlat. senin etrafında var mi bilmem ama iki aylık bebegi simarttigimi iddia eden çıkmıştı. Allah yardımcın olsun.

bebekler çoğunlukla sebepsiz reddeder ama bazı kokular da sebep olabiliyormuş. ilk yil parfüm roll-on vs vs hiç kullanmıyorum. bol bol duş. eee ona rağmen reddetmişti tabi küçük kizim. kokusuz sabun vs kullan bakalım belki burnu hassastır haydomun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…