- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Biberon da almiyo canım gece de aynı hiç bi şekilde kanmiyo. Dediğin gibi kiyamadığım için bırakmadım böyle giderse de bırakmam ama dün çok kötü patladım eşim de nasıl korktuysa tamam hatun bırak senden önemli mi falan diye içine kaçtı yazıkAslihaydo bari biberon alsaymış gece en azından biberon verip yatırırdın benimki ne hoplamadan ne zıplamadan anlamadı biberon kaynaklıydı reddedmesi. Gündüz biberon vermiyorum artık o yüzden reddi azaldı şükür. Emzik de bıraktık. Daha yakınlaştı gibi memeye. Ben de 3.aydan beri uğraşıyorum çok yıpratıcı gerçekten. Ek gıda başlayınca rahatladık tabi. Gece önceleri hiç istemiyordu memeyi nasıl ağlıyordu. Şimdi şimdi emiyor şükür gece de.ama mama da veriyorum çok sık uyanıyor yoksa. Sen de ne kadar yeter vermiycem desen de biliyorum ki kıyamayıp uğraşmaya devam edeceksin. Gece beslenmesini 1 yaşında kesmeyi planlıyorum 8 aylıkken kesilebilir diyor doktorlar kilosu iyiyse bebeğin.olmadı gece beslenmesini kesersin yatsın uyusun haydo . Uyku arasında almıyor mu bu arada hiç? Benimkini uykuda emzirdim ben hep 2-3ay boyunca
Senin nasil zayifladigin belli :) saka bir yana gercekten zor biberonda almamasi kotu olmus gece sagip verirdinBiberon da almiyo canım gece de aynı hiç bi şekilde kanmiyo. Dediğin gibi kiyamadığım için bırakmadım böyle giderse de bırakmam ama dün çok kötü patladım eşim de nasıl korktuysa tamam hatun bırak senden önemli mi falan diye içine kaçtı yazık
Biberon almamak ne kötü oluyor. Su bile kaşıkla bizde. Yine emiyor sağolsunBiberon da almiyo canım gece de aynı hiç bi şekilde kanmiyo. Dediğin gibi kiyamadığım için bırakmadım böyle giderse de bırakmam ama dün çok kötü patladım eşim de nasıl korktuysa tamam hatun bırak senden önemli mi falan diye içine kaçtı yazık
Diri vücudumu meme reddine borcluyumSenin nasil zayifladigin belli :) saka bir yana gercekten zor biberonda almamasi kotu olmus gece sagip verirdin
Evet suyu bizde siringayla veriyoruz dün mama aldırdım biberona koydum çiğnedi ya nasıl mama içilir bilmiyoBiberon almamak ne kötü oluyor. Su bile kaşıkla bizde. Yine emiyor sağolsun
ah şekerparem büyüğüm uyduda küçüğüm saat başı emmek istiyor ve hastalık varken çok zordu benim için. hasta olduğumda ilk defa bu kadar korktum 2 çocuk var iyileşmek lazım . dediğin gibi lüks gerçekten. sana çok geçmiş olsun canim yes zamanda iyilesesin
Allah razı olsun canim. dün abimin eşi geldi bugün de ablam bizde. sağolsunlar yoksa çok zordu işim.
evet eşime de ilginç geliyor ama oğlumun birsürü arkadaşı var burda görmesekte bir yeri ağrıdığında teyzeleri hemen önerilerde bulunuyor anlıyor oğlumun dilinden ayninyerlerden geçiyoruz ve tabi ki böyle bir durumda aklımız sizlerde. iyi olmanız en büyük temennimiz
1 kez mi ne guzeeeeeel. ben sayamıyorum bile artık ve çok yorucu. regl olmayı tercih ederdim. daha hiç olmadım
Merhaba. Kızıma uyku eğitimi veriyorum. 4-6 aya arası gecede 2 kere uyanıyordu. Sonra gece uykusuna yatırmam ( emzirerek) 2-2,5 saati bulmaya başladı. O kadar uğraştıktan yarım saat sonra tekrar uyanıyordu. Sonra da 2-3 kez daha kalkıyordu. Başa çıkamayınca araştırdım ve uyku eğitimi vermeye başladım.ah şekerparem büyüğüm uyduda küçüğüm saat başı emmek istiyor ve hastalık varken çok zordu benim için. hasta olduğumda ilk defa bu kadar korktum 2 çocuk var iyileşmek lazım . dediğin gibi lüks gerçekten. sana çok geçmiş olsun canim yes zamanda iyilesesin
Allah razı olsun canim. dün abimin eşi geldi bugün de ablam bizde. sağolsunlar yoksa çok zordu işim.
evet eşime de ilginç geliyor ama oğlumun birsürü arkadaşı var burda görmesekte bir yeri ağrıdığında teyzeleri hemen önerilerde bulunuyor anlıyor oğlumun dilinden ayninyerlerden geçiyoruz ve tabi ki böyle bir durumda aklımız sizlerde. iyi olmanız en büyük temennimiz
1 kez mi ne guzeeeeeel. ben sayamıyorum bile artık ve çok yorucu. regl olmayı tercih ederdim. daha hiç olmadım
Misskokulumm, uyku eğitimi veriyorum, o sayede 1 kereye indi. Yoksa iş çığrından çıkmıştı.Ek gıda ve emmenin azalmasıyla adet olmuş olabilirsin. Bazı anneler 40ı çıkar çıkmaz adet oluyor mesela. 7 ay gayet iyi bir süregece 1 kere uyanması da harika tabi
Ay iyi rahatladım canım dün okudum yazamadım çok yoğundum. Beni alıntılamayınca falan dedim küstürdüm mü jademi
Doğrudur, vallahi sütüm azalmasın diye su içmekten midem havuza döndü. Bir de bol bol bulgur yiyorum. Allah bize yardım etsin.Bende 6 buçuk ayın sonunda oldum ve evet sütüm azaldı. Bittim gibi şuan biraz daha arttı gibi geliyor. Azaldı yani adet döneminde benim süt
canim b3n 2 yasındaki oğluma veriyorum. sallayarak uyuttugumdan ve ayagimdan indirince uyandığından pert olmuştum. valla bacak kalmadı incecik kaldilar ama ağrısı dayanilmazdi. 29 ekim aksami basladik. 4 gece 3 gunduz uykusu yaptik simdiye kadar. sallamiyorum evet ama kolay olmayabiliyor bazen sadece farkettigim daha derib uyiyor onuj icin uyanmiyor gece ve sabah aglayarak uyanmiyor. inan sadece gece uyanmamasi bile benim icin yeterli. bitiyordum bi buyuk bi kucuk. ayni anda buyugu sallayip jucugu emzirdigimi bilirimUyku eğitimi vereni bi arkadaş vardı ya hatırlayamadım. Nasıl gidiyor acaba
sagol canim cok sukur daha iyiyim. 2 gundur yanimda bi yengem bi ablam vardi şimdi de kayinvalidem geldi sağolsun 2 gün de o bizde. sonra devralirim artık.Helinnnnn geçmiş olsun canım sana da nasıl oldun daha iyi misin? Annelerin hasta olma şansları yok maalesef.
yagmur1212 o düşünceler kafana geldiğinde başka şeyler düşünmeye çalış canım Allah büyük. Dünya varoluşundan beri hep felaketler, hastalıklar olmuş ve bir şekilde geçip gitmiş. Allah yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın iyi insan olsunlar kendileri de inşallah
çok tatlısın ya ve de haklısın. sallamaktan benimde bacaklar inceldi göbek kaldıDiri vücudumu meme reddine borcluyum
canim sen nasıl veriyorsun eğitimi?Misskokulumm, uyku eğitimi veriyorum, o sayede 1 kereye indi. Yoksa iş çığrından çıkmıştı.
Sagol canimcanim b3n 2 yasındaki oğluma veriyorum. sallayarak uyuttugumdan ve ayagimdan indirince uyandığından pert olmuştum. valla bacak kalmadı incecik kaldilar ama ağrısı dayanilmazdi. 29 ekim aksami basladik. 4 gece 3 gunduz uykusu yaptik simdiye kadar. sallamiyorum evet ama kolay olmayabiliyor bazen sadece farkettigim daha derib uyiyor onuj icin uyanmiyor gece ve sabah aglayarak uyanmiyor. inan sadece gece uyanmamasi bile benim icin yeterli. bitiyordum bi buyuk bi kucuk. ayni anda buyugu sallayip jucugu emzirdigimi bilirim
sagol canim cok sukur daha iyiyim. 2 gundur yanimda bi yengem bi ablam vardi şimdi de kayinvalidem geldi sağolsun 2 gün de o bizde. sonra devralirim artık.
en sevdiğim dua . Allah iyi insanlarla karşılaştırsin. ne kadar etkili hayatlarımız için.
çok tatlısın ya ve de haklısın. sallamaktan benimde bacaklar inceldi göbek kaldı
çoraptan nasıl yaptın bende yapayım.
Nasıl gidiyor peki nasıl yapıyorsun bahseder misin biraz. Bende düşünüyorum daMisskokulumm, uyku eğitimi veriyorum, o sayede 1 kereye indi. Yoksa iş çığrından çıkmıştı.
kıyamam ya. meme reddi de bir zor ki. huzurla geçmesi gereken o süre kavgayla geçiyor. bir de millete laf anlat. senin etrafında var mi bilmem ama iki aylık bebegi simarttigimi iddia eden çıkmıştı. Allah yardımcın olsun.Kızlar ya kafayı yicem moralsiz moralsiz geziyorum evde ya bu cocuk emmiyo emmiyo deli olcam öncelikle hiç emzirmemiş olanlardan veya az emzirebilmis olanlardan özür diliyorum yeter iste ilk 6 ay sadece anne sutu almis diyebilirsiniz ama meme reddinin aylarca sürmesi beni o kadar yıprattı ki üç beş günden bahsetmiyorum bakın nerdeyse 3 aydır ya bugün artık ağladım o memeyi tutturana kadar ettigim dansın yaptığım squatin haddi hesabi yok mahmut tuncer bile benim kadar halay çekmemiştirgece sık sık uyaniyo millet alıp emzirir kucağında ben o uyku haliyle kalkıp yaylaniyorum oynuyorum zipliyorum sırf memeyi tutsun diye ama artık bugün patlama noktasıydı sanırım eşime dedim benim icin anne sutu devri bitmiştir diye vicdan yapa yapa bu zamana kadar emzirdim artık yok dedim zaten ek gıdaya geçti tabi geceleri sikinti mama aldırdım onu da sevmedi bugün haydomla karsilikli aglaştik komşularım canlarım onlara anlatırken bi daha ağladım gogsum süt doldu taştı aktı ona ayrı ağladım neden böyle oldu ki ya uzun yazdım kusuruma bakmayın emzirmicem mamayı yesin beşiğe koyup emzikle uyutcam dedim sonuç; az önce gerdan kiriyodum diğer emzirme faslında da harmandalı düşünüyorum sabaha karşı da afrika yerli kabile dansı
Amin kuzum daha fazla paylaşım yapıp etkilemek istemiyorum sizleri deTekrar Gecmis olsun jadem Allahim birdaha yasatmasin..kimse yasamasin cok zor. Istanbulda olsa nasil olacagini dusunemiyorum bilecocuklarimizi ailemizi sevdiklerimizi rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?