2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Buna şükür canım Allahtan yoktun ben o an eşime kitaplığı tut falan demişim saçmalamışım hatırlamıyorum bile o anın bazıları yok bende bunla geçmiş olsun sana da

Bütün güzel dualarına amin kuzum valla kadınların hayatı ikiye ayrılıyor çö çs diye büyüttü beni sıpa

dişimize merhaba diyelim
Ooo hadi gözünüz aydın olsun canım darısı başımıza inşallah
Kitaplarımız geldi çok güzeller çok kalın sayfaları. Tam ağzına layık oğlumun
Güle güle yesin pardon okusun oğluş canım
Mersine bir önceki yaz geldik 10 gün ev tuttuk kaldık hem deniz tatili hem de kültür turu gibi oldu çok güzeldi. Otel tatilinden daha çok zevk aldk diyebilirim. Epey bşr yer gezdik tabi mersinin gezilecek yerleri bitmez güzel memleket yazın yaylaya kaçmalı ama çekilmez o sıcak
Beklerim canım inşallah bir gün nasip olur düşünsene Atayla Göktuğ top oynuyorlar falan birlikte

Çok isterim yine gelin Temmuz Ağustos fenadır ama geri aylar sıkıntısız. Atayla Göktuğ’u düşündüm Yanyana muhteşem. Biz yazın Samsun’a giderken yine Kayseri’den geçerek gidersek mutlaka görürüm Allah kısmet ederse sizleri. Burda 15-16 aydır can olduk birbirimize.

Dışarıyı izleyebiliyor mu canım yüksek mi bide yatarken eğimi iyi mi
Yüksek baya ana kucakları ile kıyaslanamaz:) yatarken eğimi çok iyi değil 3 kademe yatıyor tam yatış olmuyor hafif kaykılma diyelim ama bilerek iyi değil güvenlik açısından çok yatmaması gerekiyor ama sorun olmadı kafa koyma yeri falan inanılmaz rahat benim bebek sürekli uyudu geçen 11 saat yol yaptık iyi ki almışım dedim

Ya ne güzel hangi modeli peki sizinki

Amanınnn hayırlı olsun Civanımm dişini çıkardı öyle mi. İnci gibi dizilsinler inşallah
sağol komsum darısı size olsun acısız sancısız insallahh
Merhaba annelerim, 2020 Haziran annesiyim oto koltuğu almış olanlara sorum vardı, memnun kaldığınız hangileri, sakın alma dediğiniz var mı cevaplarsanız çok memnun olurum
kraft rotatefix kullanıyoruz büyük oğlanda 360 der3ce dönüyör oglum cok seviyor ama 18 kg ya kadar. ust bi model alip bunu kucuge devretmek istiyirum bende 36 kg a kadar olanlari arastiriyorum.
aklimdasin bi cikabilsem. hastalik is güç derken fırsat olmadi ama çok istiyorum
Helinnnnn disiniz hayirli olsuun :)
sağol baharım
Merhaba diş gerisi kolaylıkla gelsin canım inşallah
inşallah canim darısı çıkmayan tüm nisan bebelerine
sağol canim. kitaptan vardi bizde büyük oğlum çok sevmişti

BKGK kızın yaptı mı kakasını?
Bugun yapti ama.ilk cok sertti sonra yumusadi mamasina zeytinyagi koymustum. Aksamda kabak corbasi verdim yoğurtla. Birde azcik elma. Bakalim boyle devam edicem simdilik mama yi deniyorum ya cok karistirmiyorum irmik biskuvi vs. Bu arada benim kiz sebzeyi ezdigimde yiyor yutuyor yani ama yumurta peynir flan öğürüyor kivamlarindan dolayi mi acaba
Kızlar instagramdan takipleşsek ya. Yasak değil o dimi
Aynen ya yasak degil demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…