2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslınsa sadece bisküvi değil pekmez labne yumurta sarısı ceviz de veriyorum. Yanlış olmasın ama yavaş yavaş artırdım içeriği bisküviyi labneyi ilk günden beri veriyorum
Ben bisküvi verdigimde degilde irmik verdigimde oldu. Kivamli olsun tok tutsun vitaminli bol olsun diye baya yedirmisrkm

Yok kuzum tadını sevmemiştir benimki de pek yumurta sevmiyor bide bulamaç gibi yapmamı sevmiyor tek tek vercem hanımefendiye

Bende yaş incir verince yapıyor o gün hatta belki 2 yaptığı oluyor alerjik değilse araştır bi dene istersen ben araştırmadım çünkü

Kizlar ben her aksam kiza uyumadan once bagirmaya basladimn1 haftadir boyle sakin kalmaya calisiyorum olmuyor. Ayagima aliyorum eller kollar ayaklar tekmeleyip duruyor aliyorum kizim uyuyoruz bak gec oldu diyorum yine ayni yarim saat ugrastirir mi evet belki daha fazla en son ya bagiriyorum duruyor yada yoruluyor duruyor. Bagirmak istemiyorum ama tutamiyorum kendimi

Bahar gözün aydın bak yaptı kakasını. Öyle yada böyle çıkıyor bi şekilde işte. Meyvesini yoğurdunu eksik etme bir de sebzesini. Hergün ver bunları sabit. İrmik ben pek kullanmıyorum.
Şu yavruya da bağırma artık sen de o da alışacak arsızlaşacak sakin ol annesi uyuyacak nasılsa. Gece uykularına eşin yatırsın olmazsa. Benim eşim yatırıyor gece uykusuna iyi oluyor arada. Ben önce altını üstünü değiştiriyorum emmek isterse emiyor. Sonra bir posta oynaşıyoruz kızlar da geliyor sesimize. Öpüşüp koklaşıp biraz sallıyorum uyuyor. Rutinimiz bu şekilde. Sen de bağırmayı rutin haline getirmiş olabilirsin. Uyumak için bağırmanı bekliyor olabilir.

Canım bağırma yaa masum o daha anlamaz ki. Bilinç altına yerleşmesin Biraz sakinleştirmek için bişeyler yapsan. Kucakta hafif sallama evi gezdirme müzik dinleme. Benim kızım dan önce enerji patlaması yaşıyor. Karanlıkta mama yediriyorum biraz gözünü kapıyor gibi oluyor sonra emziriyorum kucakta pış pış omuzda pış pış derken sakinliyor ee ee leyerek uykuya dalıyor. 20-25 dk ben de uğraşıyorumdur.

İrmik verdiğinde mi kabız oldu ?
Sanirim irmikten . Oncesinde muzlu patatesli kahvalti vermistim sonra baktim kabiz oldu vermedim sonra duzeldi ardindan irmikli kahvalti hazirladim yine kabiz oldu

Bagirinca yatiyor evet. Dunde kizdigimda gülüyordu oyun saniyor. Esim hayatta yatirmaz aksam 5 dk zor oyaliyor kizi gozum kapaniyor diyor koltukya uyukluyor flan iyice daraldim bende. Bundan sonra bekliyecegim iyice yorulsun ama 3 bucuk saattirde ayaka nasil bir enerji var cocukta anlamıyorum

bağırma baharcigim çok küçük kuzularımız anlam veremezlerki niye bağirdigimizi sadece korkarlar.

çok değil üç beş ay sonra bizi taklit edecekler. o zaman o da sana bağırır. hatta bunu bir iletişim şekli sanar. agresif huzursuz bir bebek olur. çok bunaldiginda bırak onu odasına ya da güvenli bir yere. başka odaya git, orada bağır, ağla ama o masumcuk duymasın. bebek bakımı zor. Allah yardımcımız olsun.

Oyle yapicam canim iyice yorulmasını bekliyecegim cok moralim bozuk bu duruma. Esime ne yapayim diyorum bagirma korkak olur cocuk diyor baska birsey demiyor. Bndan sonra uyutmicam aksam iyice ilgilen cocukla dedim
Oda calisiyor adam aksama kadar birseyde diyemiyorum

Ayy dilzar cim inan suanda bagirip duruyor cadaloz bir bagirmasi var uzun hava cekiyor. cani sagolsunda bakalim daha sakin kalmaya calisicam

bahar 1 haftayı doldurduk uyku eğitiminde büyük için. 2 senedir sallanarak uyuyan çocuk şimdi kendi uyuyor. inanması güç geliyor bana. ve tek şey sabretmek sakin kalmak inanmak. hissediyorlar bizi. 4 saat uyanık kalabilir. gün için de 2 uykuya geçebilir. sakin ol sonrası pişmanlık vicdan azabı. eşin yorgun olabilir ama bana kız ilişkisi de önemli. wc e gidicem de ilk öyle öyle alıştır kocanı.
Oooyy oyyy diş çıkmasına mı sevineyim uykularımızın hiç olmasına mı yanayım tam bir düzen oturtmuşken tepetaklak olduk yaa
bi döneme kadar tek düzen düzensizlik derim ve sabır dilerim hepimze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…