tek tek özelden mesaj mi atmak lazım simdin? ay kaç kişi var ama istiyorum da. bi kolayı yok mu bununYok canım o değil grup kurmak yasak sadecetakipleşmek isteyen bana mesaj atsın özelden takipleşelim tabiki ben sıkıntı yapmıyorum
Yutmaya çiğnemeye alışıyor benimki bugün 1.5 pankek yedi resmen zeytin salatalık domates suyu reçel gibi şeylerde verdim yanındaInsallah oyledirde zamanla alisr. Bende yutamiyor diye korkuyordum
Şimdi ad yazmak lazım ulu orta yazılmaztek tek özelden mesaj mi atmak lazım simdin? ay kaç kişi var ama istiyorum da. bi kolayı yok mu bunun
Canım insan farkında olmadan oflayıp sitem ediyor bazen Tabi ki bağırmak güzel bir şey değil ama suçlama kendini sakin sabırlı ol babasına devret çok yoruluncaKizlar ben her aksam kiza uyumadan once bagirmaya basladimn1 haftadir boyle sakin kalmaya calisiyorum olmuyor. Ayagima aliyorum eller kollar ayaklar tekmeleyip duruyor aliyorum kizim uyuyoruz bak gec oldu diyorum yine ayni yarim saat ugrastirir mi evet belki daha fazla en son ya bagiriyorum duruyor yada yoruluyor duruyor. Bagirmak istemiyorum ama tutamiyorum kendimi
Bahar bence 3,5 saat çok normal artık ben.benim kız geçen dışarı giritmiştik 6,5 saat uyumadıSanirim irmikten . Oncesinde muzlu patatesli kahvalti vermistim sonra baktim kabiz oldu vermedim sonra duzeldi ardindan irmikli kahvalti hazirladim yine kabiz oldu
Bagirinca yatiyor evet. Dunde kizdigimda gülüyordu oyun saniyor. Esim hayatta yatirmaz aksam 5 dk zor oyaliyor kizi gozum kapaniyor diyor koltukya uyukluyor flan iyice daraldim bende. Bundan sonra bekliyecegim iyice yorulsun ama 3 bucuk saattirde ayaka nasil bir enerji var cocukta anlamıyorum
Masallah canim. Hafta ici esim yanimda olsa belki duzene girer egitim vs de denerim ama cok yalnizim cesaretimde yok kizda cok ufak bakalim dedigin gibi bir dönem boyle gececk . Oğluna.cok sevindim insallah boyle devam ederbahar 1 haftayı doldurduk uyku eğitiminde büyük için. 2 senedir sallanarak uyuyan çocuk şimdi kendi uyuyor. inanması güç geliyor bana. ve tek şey sabretmek sakin kalmak inanmak. hissediyorlar bizi. 4 saat uyanık kalabilir. gün için de 2 uykuya geçebilir. sakin ol sonrası pişmanlık vicdan azabı. eşin yorgun olabilir ama bana kız ilişkisi de önemli. wc e gidicem de ilk öyle öyle alıştır kocanı.
bi döneme kadar tek düzen düzensizlik derim ve sabır dilerim hepimze
Masallah kızıma aferin ona yarasin. Hepimizde.bu durumlar var demek saglik olsun oyle boyle buyucekler bakalim yarin farkli metodlarnl deneyecegim:)Yutmaya çiğnemeye alışıyor benimki bugün 1.5 pankek yedi resmen zeytin salatalık domates suyu reçel gibi şeylerde verdim yanında
Uyku öncesi bağırmayı rutin yapmaman tavsiye ederim bende yol dene mesela benimki müzik istiyor ayakta sallıyorum huysuzlanırsa piş piş yapıyorum ama destekli uyumama ramen yatakta 10 dk oynama faslı yapıyorum sanma ki bizde şıp diye uyutuyoruz odadan çıkmam yarım saat sürüyor benimdenapalım böyle böyle düzen oturacak istikrarım olsa uyku eğitimi veririm ama yok malesef
Oylemk canim.3 saati geçmemeli diye bir yerde okumustum ama ne bileyim artik uykusu gelince yatiricam boyle kavga dovus olmuyorBahar bence 3,5 saat çok normal artık ben.benim kız geçen dışarı giritmiştik 6,5 saat uyumadı
Hepsş öyle hepsi. Dün gece pes ettim artık aldım yine 2 olmadan yanımdaydı sonra rahat mı uyudu yok yine döndük durdukYahu kızlar bi haydo mu zıvanadan çıktı yoksa hepsi mi aynı beşiğe koyar koymaz uyaniyo uyku süresi çok çok azaldı bakıyorum diş falan da yok foruma ne yazmışsınız diye bakayım diyorum anca bir iki sayfa okuyabiliyorum alıntı yapip yapıp siliyorum artık konular kapanmış oluyo çünkühayatımın en yorucu olduğu dönemindeyim hamdolsun bugunume
Çoğunlukla 3 saat oluyor zatenMasallah canim. Hafta ici esim yanimda olsa belki duzene girer egitim vs de denerim ama cok yalnizim cesaretimde yok kizda cok ufak bakalim dedigin gibi bir dönem boyle gececk . Oğluna.cok sevindim insallah boyle devam eder
Masallah kızıma aferin ona yarasin. Hepimizde.bu durumlar var demek saglik olsun oyle boyle buyucekler bakalim yarin farkli metodlarnl deneyecegim:)
Oylemk canim.3 saati geçmemeli diye bir yerde okumustum ama ne bileyim artik uykusu gelince yatiricam boyle kavga dovus olmuyor
Hepsi aynı şekerim malesef deli deli haller geldi bebelere valla bizden büyüklerin sayfasına gidip ne zaman geçecek diye bakmak istiyorum ama bizi bekleyen sorunlarını görüp ürkerim diye bakmıyorumYahu kızlar bi haydo mu zıvanadan çıktı yoksa hepsi mi aynı beşiğe koyar koymaz uyaniyo uyku süresi çok çok azaldı bakıyorum diş falan da yok foruma ne yazmışsınız diye bakayım diyorum anca bir iki sayfa okuyabiliyorum alıntı yapip yapıp siliyorum artık konular kapanmış oluyo çünkühayatımın en yorucu olduğu dönemindeyim hamdolsun bugunume
biz de varız. inan şu an o kadar sersem bi haldeyim ki. gece kaç kez yandık kaç kez emzirdim bilmiyorum. yok uyuamıyordu. kısa kısa hep. pert etti beni. şimdi de abi kardeş günü başlattılar ama ben hazır degilimmmYahu kızlar bi haydo mu zıvanadan çıktı yoksa hepsi mi aynı beşiğe koyar koymaz uyaniyo uyku süresi çok çok azaldı bakıyorum diş falan da yok foruma ne yazmışsınız diye bakayım diyorum anca bir iki sayfa okuyabiliyorum alıntı yapip yapıp siliyorum artık konular kapanmış oluyo çünkühayatımın en yorucu olduğu dönemindeyim hamdolsun bugunume
ne güzel ya. bizde tam düzene girmisti yine bozuldu. diş de cikti ya bakalim. gunduz neuse de gece de uyumayinca bittim benBu arada gündüz uykuları 2 ye düştü bizimkinin kızlar kendi yaptı 3 saati geçkin uyanık kalıyor artık. Hatta dün öğlen 2 de yattı 4 de kalktı 7 buçuk gibi çok uykusu geldi 8 de uyudu yani 4 saat uyanık kalmış oldu. Baktım aylara göre uykulara bu ayda 2 uyku normalmiş
Çalışıyor deme yardım iste mutlaka. İşte çalışmak çalışmak da evde çocuk bakmak çalışmak değil mi? Hangisi daha zor tartışılır. Bütün gün çocukla ilgilenmekten sabırlar tükeniyor. Ben eşim gelir gelmez ona veririm. Rahat 2-3 saat o ilgilenir. Ben de bu arada boş durmuyorum ev işi yemek ilgileniyorum. Ama emin ol boş duruyor gibi dinleniyorum. Çocuk bakmak ayrı bir yoruyor çünkü insanı. Bütün gün dikkat ve sabır üst seviyede olmak kolay iş değil. O yüzden hiç o da çalışıyor falan deme bakımı paylaşın. Sonra uyuturken alırsın özlemiş bile oluyor insan tekrar alınca.Oyle yapicam canim iyice yorulmasını bekliyecegim cok moralim bozuk bu duruma. Esime ne yapayim diyorum bagirma korkak olur cocuk diyor baska birsey demiyor. Bndan sonra uyutmicam aksam iyice ilgilen cocukla dedim
Oda calisiyor adam aksama kadar birseyde diyemiyorum
Hepsş öyle hepsi. Dün gece pes ettim artık aldım yine 2 olmadan yanımdaydı sonra rahat mı uyudu yok yine döndük durduk
Değişir canım inan daha çok değişir düzenleri. Hergün aynı olmuyor tabi dün dersim vardı sabah normalde 9 gibi yatıyor 11 gibi kalkıyor. Karnını doyurdum eşime dedim uyut sen 2 saat uyur zaten 12 de de ben gelecektim. Yatırmış yarım saat uyumuş kalkmış. Yarım saat de ben salladım uyutamadım dedi kucakta gezmiş cızır cızır. Belli olmuyor yani. Büyük oğlanın uyku sorununu çözdüğüne sevindim ama yavaştan küçüğe de uygularsan iyice rahat edersinne güzel ya. bizde tam düzene girmisti yine bozuldu. diş de cikti ya bakalim. gunduz neuse de gece de uyumayinca bittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?