2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tabi daha zor oluyor benim ki bu ara emmiyor alıyor memeyi iki üç dakika emiyor geri huysuzlaşıyor. Kendi kendine gece beslenmesini azalttı ama yine huzursuz. Beşikte 2 ye kadar yatıramıyorum bile.

Boş çektiğini gayette anlıyorsun bebeğin ben 40 ıma kadar 3 dakka bi göğsümü emzirdim sonra çevirdim diğerine kaç tur böyle emziriyorum bakıyorum boş çekiyor süt bitiyor hemen. Nasıl anlamaz. Mama ne ki sanki vermiyor aç çocuk yavrum yaa aman sendeler madem sen bari dikkat et sabiye annesi niye öyle yapıyor ki

S Susam_tanesi haklisin canim inan calissam bu kadar yorulmazdimm. Dedigin gibi 10 dk birakiyorum esime o 10 dk da o kadar cok is yapiyorum ki..Birde gecen Hafta sonuda calisti 2 haftadır disarida cikamadik havada soguk benimde sabrim tukendi. Bakalim yarin evde durnuycam kesinlikle.
@

Hepsş öyle hepsi. Dün gece pes ettim artık aldım yine 2 olmadan yanımdaydı sonra rahat mı uyudu yok yine döndük durduk

Aslihaydo bizde sabaha kadar döndük durduk
Gazi mi var anlamadim

Valla hepimizin Allah yardımcısı olsun saglikli olsunlar da biliyirum bugünler geçiyor ama anı yaşarken zor geliyo insana ne derdi var anlayamıyoruz da

katılıyorum yüzde yüz haklısın BKGK bakmazsa zorluğunu da bilmez. hem senin de buna çok ihtiyacın var. o az süre bile senin çocuğuna ilişkini etkiler inan.
bilmez miyim canim mevsime gore duzen degiaiyor bizim 2. disimiz de gelmis umarim bu gece ki huysuzluğu ondandır.
uyku eğitmenine yazdım bile. küçüğe de baslim. büyükle rahat ettim valla. gece uyan salla salla helak olmuştum. babayı da istemiyordu. yine uyandığı oluyor ama duruyorum yanında 5 dk da uyuyor. çok şükür valla hiç umudum yoktu büyükten yana. çok dua ediyorum kadına. bi de 100 tl sadece. 2000 3000ler havada uçuyordu diğerleri. şükür bugune

ekledim bile

1 saat ders konur mu ya onun için çıktım evden oğluşu uyuttum eşimin de dersi vardı inşallah uyanmaz kızım da derste. Bir küçük kase yeşil mercimek çorbası yedirdim yatırdım bakalım.uyanana kadar dönerim inşallah. Yarına da sınav koymuşlar 2 tane bir de. Küçük kızımın da yaş günü var hediye bakmam lazım. Artık oyuncak istemiyor zilloş büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…