2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bahar herkes sende ekleniyor galiba bende ekledim seni

Insallah uyanmaz..yesil mercimek taze fasulye gaz yapmiyor mu ?

Kalppare neredesin canim bebislerin nasillar ?
S Sonsuzsukurler canim sende yoksun neredesin merak ettim.

Canlarım .. dun ugrayamadim. biraz semt pazarına gittim.cocuklari kv bıraktım.eve geldim bir koşu ortalığı süpürüp sildim.banyo tuvalet mutfak cifledim.kv de cocuklar 4 saat kaldılar.pazar sonrasi temizlik falan yapınca 4 saati buldu cocuklari almam.aksama dermanım kalmadı.normalde çocukları bırakınca gidip aksam yemegini pisirip orda yiyorduk.ama bu sefer inmedim.eşime dedim ben buzluktan biseyler yapıcam.sen cocuklari gelirken al.esim geldi..pazar erken gitmemissin..sabah en gec 10 da gitmeliydin, simdi aksam oldu( saat 6 ya geliyordu) o kadin nasil yemek yapsın.bir de tansiyonum yükseldi falan demis.halbuki kp ile kavga etmislerdi.ondan kadın kötüydü ama oglu üzülmesin diye dememis.sinra kv beni aradi kizin ne zaman uyuduunu kacta besledigini falan söyledi.ben de anne esim bana kizdi cocukları bir daha anneme bırakma hastalanıyor dedi falan dedim sakayla gülerek.o da kızım ne alakasi var.benim yemegim var dünden zaten dedi.yemegim olmasa söylerdim zaten kız uyudu bana zararı olmadı falan dedi.ben de eşime kızdim anlayip dinlemeden azarlıyorsun.aylardir dışarı çıkmıyorum bir defa çıktım olana bak dedim.bagirdim cagirdim üzüldüm.sonra da beni yanlis anliyorsun.sabah git gideceksen oglene eve gel cocuklari da al falan dedi..ben de sabah çıkamadım yavrular uyudu kıyamadım ayrıca baban uyuyor ogleye kadar.kahvalti etmeden insanlarin basina mi dikileyim..kaldi ki cocuklari beslemek mutfagi toplamak zaten en az 2 saat dedim.uyandiigm gibi cocuklari götürecekmişim babaanne beslermis.ya dedim beslenmis alti temiz uyku saatinde götürüyorum bir tek uyurken goz kulak oldu diye tansiyonm yukseldi diyor kadin sen neden bahsediyorsun? Mamasini hazirliyorum termosa mama suyunu bile hazir ettigim oluyor.bilmiyorum ki ben daha ne edeyim? Kırk yılda bir çıktım ya..
Bi de bana birak sen evin isini gör diyor.oyle yapsam nolur acaba..
Kisacasi eskme kizdim..sonra balparem valla ben oyle demek istemedim vs vs.. hı hı tamam

Ayy ne doluymuşum

minikbebegim9640 görümcen ve kayınvaliden senin mama vermene laf ederken ne kadar hatalıysa, sen de ona sütü yok, çocuğu aç bırakıyor derken o kadar hatalisin. yazmayacağım yazmayacağım derken dayanamadım kusura bakma. memenin pörsük olmasından süt akmamasindan sütun varlığı anlaşılmaz. hele bunu disardan biri hiç anlayamaz. eğer bunlar bir belirti olsaydi benim sıfır sütüm vardı. oysaki gayet de var, gelişimi de oldukça iyi. ilk altı ay sadece anne sütüyle doğum kilosunu 3 e katladı.. sadece kilo alımı bile sütun yokluğuna kanıt olmaz. kızlar hep zayıftı ama iştahsız oldukları için mesela. hatta küçük de gaza gelip mama da verdim yine zayıftı. ek gidaya geçtim yine zayıftı. bebeğin genetiği minyonsa, mandıra olsa bir faydası yok yani.

keşke gelmeselerdi, hem sen yorgun gerilmezdin, hem o kadın da sütun yetmiyor ithamlarına maruz kalmazdi. bazen insanlar şaşıyorum, sevilmedigin aynı zamanda sevmedigin birinin evine niye gidersin ki.

Kalppare aman yaa millet iki yardım etcek yardımı aldığına alacağına pişman oluyorsun. Zaten sanki evde ayaklarını uzatıp dinleniyorsun. Bir sürü koşturuyorsun herkes bir ağızdan laf söylüyor.

Benim kv de sürekli işte haftada 2 sa getiriyorsunuz görüş günü gibi hiç bişey anlamıyoruz sevemiyoruz diyordu. E napalım erken uyuyor akşm üstü görüyorlar sadece ben de eşime dedim ki madem hafta sonu kahvaltıya gidelim görsünler akşam uykusundan önce dönelim evde uyusun. akşama kadar oturuyoruz akşama da bırakmıyorlar bi de çay derken tekrar uyku saati geliyor düzeni bozuluyor uyumadan eve gelelim ki uyanmasın bir kere uyusun istiyorum. Akşam uykusuna yatıp uyanınca çok kötü oluyor çünkü e arabadan indik ettik derken kesin uyanıyor. Bu sefer de bütün günümüz orda geçiyor. halbuki hafta sonu eşim ilgilenirken ben biraz evde iş hallediyorum. Tek gün yetmiyor. Bundan sonra cmts leri gidicem orda bırakacağım dışarı çıkacağım kuaföre falan gideceğim. Biraz anlasınlar ay getirmiyorsunuz ay göremiyoruz diye laf edemezler ondan sonra. Biraz uğraşsınlar da. Zaten kv sigara içiyor kucağına dahi alsın istemiyorum..

bu erkekleri de anlayabilene aşkolsun. çocukları bırakmasan göstermedi derler, bıraksan yoruldu derler. Sanki Ingiliz kraliyet ailesi de herşeyin bir protokolü var. bazen olaylar farklı gelişebilir. öğleden önce olmaz sonra olur.2 saat diye çıkarsın 3 olur.

boşver kuzum üzme kendini. bildiğin yildiriyorlar insani. en şekerpare olanın bile tadını kaçırıyorlar

Bizi anlamasına imkan yok eşlerin dışarıdan bakınca hayatımız kolay güllük gülistanlık geliyor evde nasıl bunalıyoruz gören yok ki ben 8 aydır Asya olmadan hiçbir şey yapmadım yapmaya niyetlendim annemler geldiğinde deprem oldu o gün evren bile karşı demekki dedim kırdım dizimi oturdum

Ay ne güzel söylemişsin tam kraliyet ailesi herşeyin bir prosedürü olacak

Ya nasil ekliyecegiz birbirimizi kizlar benim instadaki ismim gurkan.bahar.karahan isteyen ekleyebilir.

İnstagram hakkında bilgi istediniz. Bu örnek ile açıklıyayım.

Açıktan site geneline iletişim bilgilerinizi yazmayın demekten dilimizde tüy bitti. bharkk'ya onun isntagram adresini bilen yakın akrabaları buradaki hesabına ulaşabilir. Sonra bize gelir ben yandım siz yakmayın şu konumu sil bunu sil demeye başlar. Oysa konu silinmiyor. hatta ikinci üyeliği ile açtığı konular izinsiz olduğu için 2 hesabı birleşirse bu hesabına eklenir kocası okursa neler olur hayal bile edemiyorum.

ben sadece örnek verdim ! Yazmayın site geneline kişisel iletişim bilgilerinizi YAZMAYIN ! yoksa birbiriniz incelemeniz bizim için sıkıntı değil sıkıntı sayfa sayfa kişisel hesabınızı buraya yazmanız.

umarım izah edebilmişimdir. Google a bu kullanıcı adı yazıldığında KK çıkıyor diye de kimse bize yazmasın....

Eğee bakabilecegine guveniyorsan bırak tabi canım.sen de evde veya isle ilgili ne isn varsa yaparsin.bana da oyle diyor ama ne zaman biraksam aman aman Allah sana sabir versin diyor..ya bana kalirsa çocuklarım cok yaramaz degil.ama cocuk yani..ilgi istiyor mama istiyor kaka yapıyor..gun bitiyor haliyle..yasli kadin belki stres oluyor diyecegim ama..beni ve 2 kardesimi babaannnem buyuttu desem yeri..simdinin babaanneleri ananneleri nerelere kacsam modunda bakana helal olsun..bi de bana sen calis ben bakarim kiza oglana diyordu..hı hı tamam
Yaa dilzarım kalp kalp kalp sana❤
Canim ben pazardan 2 saatte döndüm.minibuse binmedim korona belasindan korkuya.geldigimde söyledim cocuklari alayim mi diye. O da uyuyor kiz birak drdi.ben de iyi o zaman ben de sagi solu cifleyeyim azicik dedim.tamam kizim sen isine bak dedi.aslinda kv de ikili oynamis gibi geldi de neyse bi de bana her sefer bana birak isini yap diyor.ama ben biliyorum en fazla 2 saatte arayip bitmedi mi diyor.e ben 2 saatte nefessiz calişsam derin temizligi bitiremem.gunluk rutin temizligimi zaten cocuklarla oyle boyle yapiyorum.2 saatte mutfak dolaplarimi silip evi toplayip supuremem mesela.yetmez bana o sure.bildigim icin zorda kalmadikca birakmiyorum cocuklarimi.yine birakmazdim da süpürgeme parca lazimdi ve bir tek pazarda satılıyor.ondan gittim.pazar da cok kalabalıktı.sanki bedava dagitiyorlar.epey korktum Allah a emanet artik.

bende yazacaktım bugün Kalppare kuzum iyi misin nerdesin

Burdayım kuzum..cansiniz ❤
Yoo cocuklarin zorlayici oldugunun farkinda..bana kendini salma diye sana yardim etmiyorum dediginden beri tepem atık..bunca senedir yemedigi tribi yedi benden.demez olaydim.diyor simdi..kendimi salmayayim butun isin altinda ezileyim..erkenden cokeyim..sen de yeni es bakarsin kendine artik dedim.eger yeni es diyorsan beni cokertmeden git nereye gideceksen dedim..sen kimi ornek aliyorsun dedim..Peygamberimiz sas eşini nasil korur kollarmis dedim.hay demez olaydim nerelere cektin.agzina alma boyle sozler dedi durdu..simdi ozur diliyor boyuna.ama kirildim..o hastalandiginda agzina besliyorum nerdeyse..ben hastalaninca kendini salma..
Peki beyim oldu

Oo kizdirmislar tatlı sekerparemii canimm benim kirilmakta haklisin onlar da özür dileyince her şey geçecek sanıyor ya saflar mi safa mi yatıyorlar bilemiyorum

Merhaba ben bilerek yazdim herkes ne yazdigimi okudugumu görebilir esimde dahil saklayacak birseyim olmadigindan problem yok yani. Ama bilincsizce yapilan paylasimlar icin aciklamanizi dogru buluyorum. Teskkurler

Bak olay sadece o degil ki cocuk yutkunmuyor ve hep araniyor bu doymadigina bi işaret daha ha keske butun cocuklar emse anne sütü alsa keske o ayri ama bile bile byle sırf bana cok laf ettikleri icin vermemeleri cok kötü bir durum. Ha zaten gorumcen o kdar olaydan snra gelip benim evimde benm yemegimi yeyip evimde yan gelip yatmasi zaten mantıksız ama ben ona insan gbi guzelce davraniyorm tabi bilirse kendisi de hatta bnunla kalmayip cocuguyla bile ilgileniyorum vicdanim el vermedigi icin. Bende acemiydim herkes acemilik yaşar elbette ama gözüm goruyor cocuk titriyo surekli ve bu hic doymaz hep ac diyo çiş yapmiyo oyle pek. Var sütü ama az ve doyuracak kdar degil bende oyleydim sütümu sagarak verdim başlarda 1 aya yakın ama aralarda hep bi mama takviyesi yaptm helak oldum zor yani bu tür şeyler. Yüzüne karsi da demedim ama arada bi mama vermesinj syledim sarılığj cabuk atlatmasi icin ve doktoru da demis zaten ama inatlik var hâlâ o da kendi bilecegi iş deyip sustum kendi canı o da sonuçta elbette bi anne en iyisinj ister bebegi icin ama sırf laf ettiklerinden dolayı yapamamak da ayrı bi olay cnku kaynanam hâlâ laf vuruyo bana bu konu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…