- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Bende ondan korkuyorum ama bildiğim kadarıyla grup olmadığı sürece sıkıntı yok
Kazen beye mesaj attim bu konu icin kendisi de zaten cevap yazdiktan snra buraya da yazmş bence de haklı burda ortaya yazmamak gerektiginj dusunuyorm cnku sayfaya sadece bizler degil bi ton kişj de giriyoUmarım yoktur öyle bisey
Canım bir ara yazmıştı zaten bizde ona güvendik takipleştik özelden bir iki arkadaşımlaKazen beye mesaj attim bu konu icin kendisi de zaten cevap yazdiktan snra buraya da yazmş bence de haklı burda ortaya yazmamak gerektiginj dusunuyorm cnku sayfaya sadece bizler degil bi ton kişj de giriyo
Ne bilim ban olayi oldu ya ondan korkup yazdım işte ban yeyip de gelememek var ucundaCanım bir ara yazmıştı zaten bizde ona güvendik takipleştik özelden bir iki arkadaşımla
Canim ben pirinç unu irmik ve suyla bi muhallebi yapıp piştikten sonra ince cektigim ceviz ve pekmez koyuyorum bayılarak yiyor ölçüm yok öyle göz karari yapiyorumBeyanlaaarrr bu prinç unuyla mamayi nasl yapiyosunuz. Süt şeker meyve olmadan bi tarif verirseniz reflüden dolayi yasak cnku. Bugn yaptım ama bildiginz un tadı vardi beceremedim malesef
HaklısınNe bilim ban olayi oldu ya ondan korkup yazdım işte ban yeyip de gelememek var ucunda
Sade pişir canım mama ile kıvamını aç verBeyanlaaarrr bu prinç unuyla mamayi nasl yapiyosunuz. Süt şeker meyve olmadan bi tarif verirseniz reflüden dolayi yasak cnku. Bugn yaptım ama bildiginz un tadı vardi beceremedim malesef
Amin canım saol bir tanesi ele geliyor ama diğeri çıkmaya çalışıyor uykular yalan olduZeyay1420 inci gibi dişleri olsun kuzunun insallah. dişi kalsın, hastalıkları huzursuzluğu gitsin artık .
Hayırlı olsun bakalım inci gibi sıra sıra olsun dişleri nasıl var mı sizde de huzursuzlukdişimize merhaba diyelim
2 gecedir çok coo fena. bugün yanındaki dişi de farkettim. şimdi uyuyor bakalım bu gece nasıl geçecekAmin canım saol bir tanesi ele geliyor ama diğeri çıkmaya çalışıyor uykular yalan oldu
Hayırlı olsun bakalım inci gibi sıra sıra olsun dişleri nasıl var mı sizde de huzursuzluk
Nasıl bakıyorsa olaya artık dediğine bakEğee bakabilecegine guveniyorsan bırak tabi canım.sen de evde veya isle ilgili ne isn varsa yaparsin.bana da oyle diyor ama ne zaman biraksam aman aman Allah sana sabir versin diyor..ya bana kalirsa çocuklarım cok yaramaz degil.ama cocuk yani..ilgi istiyor mama istiyor kaka yapıyor..gun bitiyor haliyle..yasli kadin belki stres oluyor diyecegim ama..beni ve 2 kardesimi babaannnem buyuttu desem yeri..simdinin babaanneleri ananneleri nerelere kacsam modundabakana helal olsun..bi de bana sen calis ben bakarim kiza oglana diyordu..hı hı tamam
Yaa dilzarım kalp kalp kalp sana❤❤
Canim ben pazardan 2 saatte döndüm.minibuse binmedim korona belasindan korkuya.geldigimde söyledim cocuklari alayim mi diye. O da uyuyor kiz birak drdi.ben de iyi o zaman ben de sagi solu cifleyeyim azicik dedim.tamam kizim sen isine bak dedi.aslinda kv de ikili oynamis gibi geldi de neysebi de bana her sefer bana birak isini yap diyor.ama ben biliyorum en fazla 2 saatte arayip bitmedi mi diyor.e ben 2 saatte nefessiz calişsam derin temizligi bitiremem.gunluk rutin temizligimi zaten cocuklarla oyle boyle yapiyorum.2 saatte mutfak dolaplarimi silip evi toplayip supuremem mesela.yetmez bana o sure.bildigim icin zorda kalmadikca birakmiyorum cocuklarimi.yine birakmazdim da süpürgeme parca lazimdi ve bir tek pazarda satılıyor.ondan gittim.pazar da cok kalabalıktı.sanki bedava dagitiyorlar.epey korktum Allah a emanet artik.
bende yazacaktım bugünKalppare kuzum iyi misin nerdesin
Burdayım kuzum..cansiniz ❤
Yoo cocuklarin zorlayici oldugunun farkinda..bana kendini salma diye sana yardim etmiyorum dediginden beri tepem atık..bunca senedir yemedigi tribi yedi benden.demez olaydim.diyor simdi..kendimi salmayayim butun isin altinda ezileyim..erkenden cokeyim..sen de yeni es bakarsin kendine artik dedim.eger yeni es diyorsan beni cokertmeden git nereye gideceksen dedim..sen kimi ornek aliyorsun dedim..Peygamberimiz sas eşini nasil korur kollarmis dedim.hay demez olaydim nerelere cektin.agzina alma boyle sozler dedi durdu..simdi ozur diliyor boyuna.ama kirildim..o hastalandiginda agzina besliyorum nerdeyse..ben hastalaninca kendini salma..
Peki beyim oldu
Ben çıktıktan 5 dk sonra uyanmışInsallah uyanmaz..yesil mercimek taze fasulye gaz yapmiyor mu ?
İste ölçü yok diyosn ama kıvam nasil olacak ve normal irmik mi bebek irmiği mi kullaniyosn. Ben sade su ile yaptım ya byle renk seffaf gbi bsy oldu iğrendi resmen oglumCanim ben pirinç unu irmik ve suyla bi muhallebi yapıp piştikten sonra ince cektigim ceviz ve pekmez koyuyorum bayılarak yiyor ölçüm yok öyle göz karari yapiyorum
Haklısın
Ya ben baska bisy verince mama katmak istemiyorum açıkçası zaten genelde mama iciyolar degisik olsun istiyorum ve kıvam onemli benm içinSade pişir canım mama ile kıvamını aç ver
Canim ben yarın deneyip senin için tam ölçü vereyimİste ölçü yok diyosn ama kıvam nasil olacak ve normal irmik mi bebek irmiği mi kullaniyosn. Ben sade su ile yaptım ya byle renk seffaf gbi bsy oldu iğrendi resmen oglum
Ya ben baska bisy verince mama katmak istemiyorum açıkçası zaten genelde mama iciyolar degisik olsun istiyorum ve kıvam onemli benm için
Kizlarinada masallah ne guzel kardesleriyle ilgileniyorlar :) bende kabak havuc buharda pisirip ezip veriyorum pesinede yogurt veriyorum 2 gundur. Az da armut puresi yedi bakim bu gece rahat uyursa yarinda kaka yaparsa mamada devam edicem evolvia ya. Biraz yavas gideyim dedim kabizliktan sonra korktum cok ufak daha cunku. Halen gazini rahat cikaramiyor dun gece gazi vardi mesela disten degildi sabahta kaka yapti zaten.Ben çıktıktan 5 dk sonra uyanmışküçük kızım okuldan gelmişti o bakmış oyuncak oynatmış babasının dersi bitene kadar. Ben veriyorum canım alışsın artık büyüdüler. Yeşil mercimeği doktorlar çok öneriyor çok faydalı. 6.aydan sonra da verilebiliyor.kırmızı mercimek bir kere verdim biraz rahatsız etti gibi geldi az az veriyorum kendimize pişirince. Karnabahar havuç patates püresi vardı bugün akşam menüsünde yoğurtla. İlk önce öğle menüsünde veriyorum bakıyorum rahatsızlık duymuyorsa akşam menüsüne de koyuyorum onu. Gazı olunca da rahat çıkarıyor zaten artık şükür
Aynen daha özel oluyor malum orasıKizlarinada masallah ne guzel kardesleriyle ilgileniyorlar :) bende kabak havuc buharda pisirip ezip veriyorum pesinede yogurt veriyorum 2 gundur. Az da armut puresi yedi bakim bu gece rahat uyursa yarinda kaka yaparsa mamada devam edicem evolvia ya. Biraz yavas gideyim dedim kabizliktan sonra korktum cok ufak daha cunku. Halen gazini rahat cikaramiyor dun gece gazi vardi mesela disten degildi sabahta kaka yapti zaten.
Ben tunceliliyim esim erzurumlu :) yazlari gideriz evimiz var orada 2 tane biri koyde bii merkezde gercekten cok guzel is imkani olsa durmayiz burada esimde cok seviyor.
Bencede cok iyi olduAynen daha özel oluyor malum orasıDaha samimi oldu Kod adları olanlar ortaya çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?