2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kazen beye mesaj attim bu konu icin kendisi de zaten cevap yazdiktan snra buraya da yazmş bence de haklı burda ortaya yazmamak gerektiginj dusunuyorm cnku sayfaya sadece bizler degil bi ton kişj de giriyo
Canım bir ara yazmıştı zaten bizde ona güvendik takipleştik özelden bir iki arkadaşımla

Beyanlaaarrr bu prinç unuyla mamayi nasl yapiyosunuz. Süt şeker meyve olmadan bi tarif verirseniz reflüden dolayi yasak cnku. Bugn yaptım ama bildiginz un tadı vardi beceremedim malesef

Beyanlaaarrr bu prinç unuyla mamayi nasl yapiyosunuz. Süt şeker meyve olmadan bi tarif verirseniz reflüden dolayi yasak cnku. Bugn yaptım ama bildiginz un tadı vardi beceremedim malesef
Canim ben pirinç unu irmik ve suyla bi muhallebi yapıp piştikten sonra ince cektigim ceviz ve pekmez koyuyorum bayılarak yiyor ölçüm yok öyle göz karari yapiyorum

Sade pişir canım mama ile kıvamını aç ver

Amin canım saol bir tanesi ele geliyor ama diğeri çıkmaya çalışıyor uykular yalan oldu

Hayırlı olsun bakalım inci gibi sıra sıra olsun dişleri nasıl var mı sizde de huzursuzluk
2 gecedir çok coo fena. bugün yanındaki dişi de farkettim. şimdi uyuyor bakalım bu gece nasıl geçecek

Nasıl bakıyorsa olaya artık dediğine bak valla toplum suçu bu olaylar çocukları bi tek kadınlar kendine yapıyor gibi alıştırıldık erkekler ev geçindirsin kadın çocuk büyütsün diye alıştıracaklar bizi diye korkuyorlar valla ben kendime yapmadım sadece bu kızı haaa sadece kendime yaptıysam ona göre davranırım alırım kızımı kimseler sevemez hasret bırakırım

Insallah uyanmaz..yesil mercimek taze fasulye gaz yapmiyor mu ?
Ben çıktıktan 5 dk sonra uyanmış küçük kızım okuldan gelmişti o bakmış oyuncak oynatmış babasının dersi bitene kadar. Ben veriyorum canım alışsın artık büyüdüler. Yeşil mercimeği doktorlar çok öneriyor çok faydalı. 6.aydan sonra da verilebiliyor.kırmızı mercimek bir kere verdim biraz rahatsız etti gibi geldi az az veriyorum kendimize pişirince. Karnabahar havuç patates püresi vardı bugün akşam menüsünde yoğurtla. İlk önce öğle menüsünde veriyorum bakıyorum rahatsızlık duymuyorsa akşam menüsüne de koyuyorum onu. Gazı olunca da rahat çıkarıyor zaten artık şükür

Kızlar nasıl mutlu oldum instagramda sizleri görünce tam bakamadım da yine koşturmalı bir gün oldu elhamdülillah.birazdan açıp tek tek bakacam sizlere BKGK sen Tunceli de mi oturuyorsun canım? Eşim orda askerlik yaptı. Ben de çok gidecek oldum yanına da istemedi sağolsun doğası çok güzelmiş

Canim ben pirinç unu irmik ve suyla bi muhallebi yapıp piştikten sonra ince cektigim ceviz ve pekmez koyuyorum bayılarak yiyor ölçüm yok öyle göz karari yapiyorum
İste ölçü yok diyosn ama kıvam nasil olacak ve normal irmik mi bebek irmiği mi kullaniyosn. Ben sade su ile yaptım ya byle renk seffaf gbi bsy oldu iğrendi resmen oglum
Sade pişir canım mama ile kıvamını aç ver
Ya ben baska bisy verince mama katmak istemiyorum açıkçası zaten genelde mama iciyolar degisik olsun istiyorum ve kıvam onemli benm için

Canim ben yarın deneyip senin için tam ölçü vereyim

Kizlarinada masallah ne guzel kardesleriyle ilgileniyorlar :) bende kabak havuc buharda pisirip ezip veriyorum pesinede yogurt veriyorum 2 gundur. Az da armut puresi yedi bakim bu gece rahat uyursa yarinda kaka yaparsa mamada devam edicem evolvia ya. Biraz yavas gideyim dedim kabizliktan sonra korktum cok ufak daha cunku. Halen gazini rahat cikaramiyor dun gece gazi vardi mesela disten degildi sabahta kaka yapti zaten.
Ben tunceliliyim esim erzurumlu :) yazlari gideriz evimiz var orada 2 tane biri koyde bii merkezde gercekten cok guzel is imkani olsa durmayiz burada esimde cok seviyor.

minikbebegim9640 canim 1 cay bardagin suya 2 tatli kasigi irmik yada 1 tatli kasigi irmik 1 tatli kasigi pirinc unu koy oluyor hemen uzerinede biskuvi muz yada istedigin birsey ekleyebilirsin

Aynen daha özel oluyor malum orası Daha samimi oldu Kod adları olanlar ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…