2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşşallah canım Ayşeciğe biran önce çıkarsın inşallah dişlerini. Benimki de 4 ünü bir çıkardı daha doğrusu 3 çıkardı alttaki in biri yok henüz bekliyoruz bakalım. Aylık kontrole götürmüyorum ben artık ya büyüdüler bunlar ilk 2 ay götürdüm zaten prematüre olunca hastanelerdeydik hep ya. Sonra da hiç uğramadı hastaneye sadece hastalanınca gitmiştik. Sağlık ocağı ölçümü yeterli geliyor bize.

S Sonsuzsukurler geçmiş olsun canım Güneş kıza yine afacanlık hat safhada maşşallah. Allah kolaylık versin canım sana
Kalppare benim adam küçükken hiç ağlamazmış çok akıllıymış küçüklüğü deliliğini şimdiye saklamış zaar ki
D dilzar o asımın abla diyen dillerini yerim yerimmmtosbik maşallah kuzuma.

Uyku danışmanları 13 aydan öncesine erken diyorlar ama yine de bir dene istersen nasıl olacak belki daha güzel uyur o zaman. Uykusunu öğlen 12 gibi yatırıp 2-3 saat uyusa akşam 8-9 a kadar dayanabilir mi. Benimki mümkün değil henüz dayanamaz şimdilik

Oy Baharım doğumda da böyleydi . Umuta da bakmamışlardı. Çok yoruldun biliyorum ama kuzuların yanındaykenki huzur başka. En azından Durucuk yemek yemiştir.
Demekki hep böyle olacak. İnan yapacak bir şeyim yok, ne diyim. Allah düşürmesin hastanelere tek çocuk neysede, iki olunca kime yanacağimi şaşırdım. Bunla gelip geçmiş olsun inşallah. Yorulmak hemde ne yorulmak, belim bacaklarım ağrıyor nefesim sanki bana yetmiyor. İnşallah bu gece biraz olsun dinlendirim.

İnşallah bu gece hepiniz güzel uyur dinlenirsiniz bu hastalık günleri de geride kalır canım

Ünşallah bu gece ailece dinlenirsiniz

Bu disler mahvetti bizi ya ne zormus yavrucaklari ne kadar.zorladi
Geç gördüm geçmiş olsuun kuzum malesef bende ilk seferde fark etmedim kalkabildiğini 2 kere düştü öyle kalkıyor artık demekki dikkatli ol benimki de kafayı koltuğun kenarına çarpıp şişirdi
Sagol cnm evet 5 dk birakamiyorum artik kucagimda bile durmuyor ayaklanmak istiyor. Size de gecmis olsun cok sindi nasil asya kuzusu
Sagol cnm. Nasil ipek hn yuruyor masallah ona. Bizimkide baya adimliyor.ama.kendini tutmuyor biraksak baya kotu dusecek

S Sonsuzsukurler canim gecmis olsun suan nasil güneş ?

N Nehir8077 canm.ciktiniz mi hastaneden umut nasil oldu umarim iyidir.

İnşallah bu gece hepiniz güzel uyur dinlenirsiniz bu hastalık günleri de geride kalır canım
İnşallah canım ya bakalım kısmet iyi olsunlar da tek derdim yorgunluk olsun. Ev ortamında ne kadar zorlukta olsa, hastanedeki den daha az yorucu oluyor. Birazda mutsuzluk yoruyor.

sayfalarida okuyamadım gözlerim yandı. Benim damat ne yapıyor iyimi, dişlerle aranız nasıl. Senin gelin sürekli ısırıyor, önceden ne güzel öperdi.
Ünşallah bu gece ailece dinlenirsiniz
İnşallah canım sen nasıl oldun. Migreninmi vardı Vertigonmu Karıştırıyorum. Kızın uykusu nasıl düzelme varmı. 3 gündür benimkinin bozuldu.

Çıktık evdeyiz kusma ateş geçti, biraz isalimiz devam ediyor, ama ondada azalma var. 6 gün daha antibiyotiğe devam o kadar. Şükürler olsun iyi ablası.

4 diş olunca ne yapsın yavrucak zorluyordur kuzumu. 1 tane bile patlatirken huysuzlasiyorlar. Geçmiş olsun çabucak çıkarsın da, o yüz hep gülsün.
Bu disler mahvetti bizi ya ne zormus yavrucaklari ne kadar.zorladi
Evet tam herşey düzeldi bir düzene girdik diyoruz, tekrar diş. Oğlumda dişten hiç çekmemiştim. Kızlarmı böyle oluyor yoksa. Yada bu dişin kızı erkeği yok. Kötü günler unutuluyor belkide ben öyle hatırlıyorum.

Saol canım çok şükür dişleri de çıksa hayırlısıyla zaten bir lokmalık canı vardı iyice süzüldü yavrum ama gece huzursuzluklarını atak haftasına bağladı 1 haftaya fırtına diner dedi hadi bakalım bekliyoruz. Ata kuzuma ondan mı huzursuz bir an evvel rahatlasalar inş.
Ahh canım ya çıksada rahatlasa yavrum baya zorladı süzüldü yavrum. Canım biz iki ayda bir gidiyoruz kontrole malum sıkıntılı bir dönem geçirdik takip etmek istiyor gelişim geriliği falan var mı diye ama çok şükür çok beyendi kiloda almış kendince bu ona yeter mersk etme dedi. Neyse ki öyle bir takıntım yokta sıkıntı değil

Ah kıyamam canım umarım bir şey olmamıştır kendini suçlama düşme dönemi hepsi düşüyor yapacak bir şey yokki keşke olsa da hiö dülmeseler

Güzel haberlerinize sevindim canım zor çıkarıyorlar kolay değil tabi ama anneye de hiç kolay değil be

Sağol susamcım benşm ki de temkinli artık oturuyor kendince olduğu yereama eli kaydı koltuğun kenarından küt kafayı vurdu tuttuğu yere şükür az morluk az şişlik atlattık. Dediğin gibi olacak bunlar umarım hasarsız atlatırız morluk şişlik kardeşimiz ya

Daha iyiyim canım benim Asya düşmek demeyelim de el kayması oldu bıdır bıdır düzduvara tırmanacak evin her köşesini geziyoruz bi günde salonda nerde tehlikeli yer var oradayız falan normaldir o yüzden geçer ata kuzum napıyor

Bi gün gözünü açtın 3 tane diş mi vardı ay ne değişik ya, inci gibi dizilsin inşallah gülen surat tavşan olsun

Azcık morardı azcık şişti geçti ama baharcım öyle çok düştü ki Asya buraya yazsam destan olurdu inan gerisine çok düştü ayaktayken ama benşm şansım yerin sağlam olması direk betona düşmedi yürüyünce onlarda olacak malesef oyy oyy beterinden korusun Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…