Numarası yokkiAllahım çalışmaya gel arasanız acaba olur mu ??
Maşşallah canım AyşeciğeDoktor kontrolümüzden çıktık annemi ziyaret ettik günün ve gönlün yorgunluğuyla şimdi girdik eve havada öyle güzel ki hiç giresimiz gelmedi ama eşimin dersi var yetişelim diye koştur koştur geldik. Ayşeciğin üst iki dişi gelmek üzereymiş onu 2 aydır biliyorduk zaten ama alttanda iki diş geliyormuş 4 ü birlikte huzursuzluk yapmış çok şükür başka bir sıkıntısı yokmuş. Bizden bugünün haberleri böyle sayfalara bakamadım yemek işini halledeyim şimdide
Yok kuzum giderek azaldı şükürŞanssızlık ya geç olsun güç olmasın jademiyi olursun inşallah ağrı var mı hala
Uyku danışmanları 13 aydan öncesine erken diyorlar ama yine de bir dene istersen nasıl olacak belki daha güzel uyur o zaman. Uykusunu öğlen 12 gibi yatırıp 2-3 saat uyusa akşam 8-9 a kadar dayanabilir mi. Benimki mümkün değil henüz dayanamaz şimdilikBir iki kişi yazmış tek uyku ile ilgili. Bizde de çok zorluyor beni sanki tek uykuya geçecek. Daha çok erken geliyor bana da. İlk uykuya daha geç dalmaya ve ikinciyi uyumamak için sürekli ağlayarak uyumayı reddetmeye başladı. İlk uykuyu biraz daha geç uyutup tek uyku yapsam akşam da daha erken yatar ama bana daha erken gibi geldi tek uykuya geçmek için. Olabildiğince zorluyorum uyutmak için.
Demekki hep böyle olacak. İnan yapacak bir şeyim yok, ne diyim. Allah düşürmesin hastanelere tek çocuk neysede, iki olunca kime yanacağimi şaşırdım. Bunla gelip geçmiş olsun inşallah. Yorulmak hemde ne yorulmak, belim bacaklarım ağrıyor nefesim sanki bana yetmiyor. İnşallah bu gece biraz olsun dinlendirim.Oy Baharım doğumda da böyleydi . Umuta da bakmamışlardı. Çok yoruldun biliyorum ama kuzuların yanındaykenki huzur başka. En azından Durucuk yemek yemiştir.
İnşallah bu gece hepiniz güzel uyur dinlenirsiniz bu hastalık günleri de geride kalır canımDemekki hep böyle olacak. İnan yapacak bir şeyim yok, ne diyim. Allah düşürmesin hastanelere tek çocuk neysede, iki olunca kime yanacağimi şaşırdım. Bunla gelip geçmiş olsun inşallah. Yorulmak hemde ne yorulmak, belim bacaklarım ağrıyor nefesim sanki bana yetmiyor. İnşallah bu gece biraz olsun dinlendirim.
Ünşallah bu gece ailece dinlenirsinizDemekki hep böyle olacak. İnan yapacak bir şeyim yok, ne diyim. Allah düşürmesin hastanelere tek çocuk neysede, iki olunca kime yanacağimi şaşırdım. Bunla gelip geçmiş olsun inşallah. Yorulmak hemde ne yorulmak, belim bacaklarım ağrıyor nefesim sanki bana yetmiyor. İnşallah bu gece biraz olsun dinlendirim.
Bu disler mahvetti bizi ya ne zormus yavrucaklari ne kadar.zorladiDoktor kontrolümüzden çıktık annemi ziyaret ettik günün ve gönlün yorgunluğuyla şimdi girdik eve havada öyle güzel ki hiç giresimiz gelmedi ama eşimin dersi var yetişelim diye koştur koştur geldik. Ayşeciğin üst iki dişi gelmek üzereymiş onu 2 aydır biliyorduk zaten ama alttanda iki diş geliyormuş 4 ü birlikte huzursuzluk yapmış çok şükür başka bir sıkıntısı yokmuş. Bizden bugünün haberleri böyle sayfalara bakamadım yemek işini halledeyim şimdide
Sagol cnm evet 5 dk birakamiyorum artik kucagimda bile durmuyor ayaklanmak istiyor. Size de gecmis olsun cok sindi nasil asya kuzusuGeç gördüm geçmiş olsuun kuzum malesef bende ilk seferde fark etmedim kalkabildiğini 2 kere düştü öyle kalkıyor artık demekki dikkatli olbenimki de kafayı koltuğun kenarına çarpıp şişirdi
Sagol cnm. Nasil ipek hn yuruyor masallah ona. Bizimkide baya adimliyor.ama.kendini tutmuyor biraksak baya kotu dusecekGeçmiş olsun artık büyüdüler bu tarz düşmelerden bişey olmaz merak etme hele ki az ağladıysa.
Oyy çok geçmiş olsun mama sandalyesi çok tehlikeli yaa Güneş de çok hareketli maşallah. Şimdi iyi mi? Durumu nasıl?
Size de geçmiş olsun hep geçmiş olsun yazdım bu turda herkes düşmüş herkes bir yerlerini vurmuş.
Bizimki de sürekli düşüyor haliyle yeni yürüdüğü için ama artık elini kolunu koyarak kendini sakınarak düşmeyi biliyor. Yavaşlıyor hallediyor bir şekilde. Sürekli peşindeyiz ayaklandı ama çok tehlikeli bir durum yaşamadık çok şükür
İnşallah canım ya bakalım kısmet iyi olsunlar da tek derdim yorgunluk olsun. Ev ortamında ne kadar zorlukta olsa, hastanedeki den daha az yorucu oluyor. Birazda mutsuzluk yoruyor.İnşallah bu gece hepiniz güzel uyur dinlenirsiniz bu hastalık günleri de geride kalır canım
İnşallah canım sen nasıl oldun. Migreninmi vardı Vertigonmu Karıştırıyorum. Kızın uykusu nasıl düzelme varmı. 3 gündür benimkinin bozuldu.Ünşallah bu gece ailece dinlenirsiniz
Çıktık evdeyiz kusma ateş geçti, biraz isalimiz devam ediyor, ama ondada azalma var. 6 gün daha antibiyotiğe devam o kadar. Şükürler olsun iyi ablası.Bu disler mahvetti bizi ya ne zormus yavrucaklari ne kadar.zorladi
Sagol cnm evet 5 dk birakamiyorum artik kucagimda bile durmuyor ayaklanmak istiyor. Size de gecmis olsun cok sindi nasil asya kuzusu
Sagol cnm. Nasil ipek hn yuruyor masallah ona. Bizimkide baya adimliyor.ama.kendini tutmuyor biraksak baya kotu dusecek
S Sonsuzsukurler canim gecmis olsun suan nasil güneş ?
N Nehir8077 canm.ciktiniz mi hastaneden umut nasil oldu umarim iyidir.
4 diş olunca ne yapsın yavrucak zorluyordur kuzumu. 1 tane bile patlatirken huysuzlasiyorlar. Geçmiş olsun çabucak çıkarsın da, o yüz hep gülsün.Doktor kontrolümüzden çıktık annemi ziyaret ettik günün ve gönlün yorgunluğuyla şimdi girdik eve havada öyle güzel ki hiç giresimiz gelmedi ama eşimin dersi var yetişelim diye koştur koştur geldik. Ayşeciğin üst iki dişi gelmek üzereymiş onu 2 aydır biliyorduk zaten ama alttanda iki diş geliyormuş 4 ü birlikte huzursuzluk yapmış çok şükür başka bir sıkıntısı yokmuş. Bizden bugünün haberleri böyle sayfalara bakamadım yemek işini halledeyim şimdide
Evet tam herşey düzeldi bir düzene girdik diyoruz, tekrar diş. Oğlumda dişten hiç çekmemiştim. Kızlarmı böyle oluyor yoksa. Yada bu dişin kızı erkeği yok. Kötü günler unutuluyor belkide ben öyle hatırlıyorum.Bu disler mahvetti bizi ya ne zormus yavrucaklari ne kadar.zorladi
Saol canım çok şükür dişleri de çıksa hayırlısıyla zaten bir lokmalık canı vardı iyice süzüldü yavrum ama gece huzursuzluklarını atak haftasına bağladı 1 haftaya fırtına diner dedi hadi bakalım bekliyoruz. Ata kuzuma ondan mı huzursuz bir an evvel rahatlasalar inş.Şükürüm Güneşimiz iyidir inşallah. Hamdolsun koruyor Rabbim. Ben 3 buçukta çıkıyorum 1 buçuk saat süt izni var. Ata sabaha karşı oturmayı tercih ediyor şu sıralar benim gözüme cam kaçmış gibi olsa da. Sonra zorla uyutuyorum. 7 gibi dalıyor iki gündür 9 buçuk gibi uyanıyor. Babasına güzellik yapıyor. 10 gibi eve kaçıyorum Ata mı besleyip geri dönüyorum 12 de gelip biraz oyun biraz yemek sonra uyutup gidiyorum. Eşim 8 lere girmiyor. O yüzden evde uzaktan ders yapıyor şükür. Açılsa da beden eğitimi olmaz deniyor. Son durumlar böyle. Beni sorarsan çok yoruluyorum. Bugün oruç olsam sahur yemiş olurdum. Hiçbirşey yiyecek zamanım olmadı. Ama Bebeğim iyi huzurlu olsun da bugünler de geçecektir. Öperim kuzuları
Oy Baharım doğumda da böyleydi . Umuta da bakmamışlardı. Çok yoruldun biliyorum ama kuzuların yanındaykenki huzur başka. En azından Durucuk yemek yemiştir.
Oy kuzum benim
Yok yok değilsiniz
Şükür kuzum. İyi olsun Ayşecik. Annene da gitmişsiniz Allah kabul etsin. Ben gidemedim bayadır burnumun direği sızlıyor. Dişleri de üzmeden çıkıversin Ayşemin
Kuzum adaşım nasıl oldun. Asyam da düştü ha kıyamam
Ahh canım ya çıksada rahatlasa yavrum baya zorladı süzüldü yavrum. Canım biz iki ayda bir gidiyoruz kontrole malum sıkıntılı bir dönem geçirdik takip etmek istiyor gelişim geriliği falan var mı diye ama çok şükür çok beyendi kiloda almış kendince bu ona yeter mersk etme dedi. Neyse ki öyle bir takıntım yokta sıkıntı değilMaşşallah canım Ayşeciğebiran önce çıkarsın inşallah dişlerini. Benimki de 4 ünü bir çıkardı daha doğrusu 3 çıkardı alttaki in biri yok henüz bekliyoruz bakalım. Aylık kontrole götürmüyorum ben artık ya büyüdüler bunlar ilk 2 ay götürdüm zaten prematüre olunca hastanelerdeydik hep ya. Sonra da hiç uğramadı hastaneye sadece hastalanınca gitmiştik. Sağlık ocağı ölçümü yeterli geliyor bize.
Ah kıyamam canım umarım bir şey olmamıştır kendini suçlama düşme dönemi hepsi düşüyor yapacak bir şey yokki keşke olsa da hiö dülmeselerSelam kizlar nasilsiniz.
Korktuğun.basima geldi ne yazık ki
mmama sandalyesinden düştü gunes
Dolaba bir sey koyacaktım gunesi koydum 2 adım attim arkamı hic donmeyecktim koymayacaktım onu nasil bir boş bulundum aPtalım bilmiorum.
Sarkmıştı sanirim anlık oldu çünkü ayağa kalkıp düşmemiştir umarım.
70 cm yüksek cok ama sarktı mi eliyle kendini kurtardı mi bilmiorum.
Çok ağlamadı biraz oyunlar da oynadı sonra meme istedi simdi kolumda uyuyor doktor 1saate uyandır dedi baygınlık hali bakalim kusma var mi.
Cok düşüyor hep tepelerde hep bir yaralanma.
Insallah rabbim korumuştur yataktan beşikten çıkmayı inmeyi bildiği gibi korumuştur insallah kendisini.
Sizler ne yapiyorsunuz
Ben şimdilik gozlemdeyim
Güzel haberlerinize sevindim canım zor çıkarıyorlar kolay değil tabi ama anneye de hiç kolay değil beDoktor kontrolümüzden çıktık annemi ziyaret ettik günün ve gönlün yorgunluğuyla şimdi girdik eve havada öyle güzel ki hiç giresimiz gelmedi ama eşimin dersi var yetişelim diye koştur koştur geldik. Ayşeciğin üst iki dişi gelmek üzereymiş onu 2 aydır biliyorduk zaten ama alttanda iki diş geliyormuş 4 ü birlikte huzursuzluk yapmış çok şükür başka bir sıkıntısı yokmuş. Bizden bugünün haberleri böyle sayfalara bakamadım yemek işini halledeyim şimdide
Sağol susamcım benşm ki de temkinli artık oturuyor kendince olduğu yereama eli kaydı koltuğun kenarından küt kafayı vurdu tuttuğu yere şükür az morluk az şişlik atlattık. Dediğin gibi olacak bunlar umarım hasarsız atlatırız morluk şişlik kardeşimiz yaGeçmiş olsun artık büyüdüler bu tarz düşmelerden bişey olmaz merak etme hele ki az ağladıysa.
Oyy çok geçmiş olsun mama sandalyesi çok tehlikeli yaa Güneş de çok hareketli maşallah. Şimdi iyi mi? Durumu nasıl?
Size de geçmiş olsun hep geçmiş olsun yazdım bu turda herkes düşmüş herkes bir yerlerini vurmuş. Bizimki de sürekli düşüyor haliyle yeni yürüdüğü için ama artık elini kolunu koyarak kendini sakınarak düşmeyi biliyor. Yavaşlıyor hallediyor bir şekilde. Sürekli peşindeyiz ayaklandı ama çok tehlikeli bir durum yaşamadık çok şükür
Daha iyiyim canım benimŞükürüm Güneşimiz iyidir inşallah. Hamdolsun koruyor Rabbim. Ben 3 buçukta çıkıyorum 1 buçuk saat süt izni var. Ata sabaha karşı oturmayı tercih ediyor şu sıralar benim gözüme cam kaçmış gibi olsa da. Sonra zorla uyutuyorum. 7 gibi dalıyor iki gündür 9 buçuk gibi uyanıyor. Babasına güzellik yapıyor. 10 gibi eve kaçıyorum Ata mı besleyip geri dönüyorum 12 de gelip biraz oyun biraz yemek sonra uyutup gidiyorum. Eşim 8 lere girmiyor. O yüzden evde uzaktan ders yapıyor şükür. Açılsa da beden eğitimi olmaz deniyor. Son durumlar böyle. Beni sorarsan çok yoruluyorum. Bugün oruç olsam sahur yemiş olurdum. Hiçbirşey yiyecek zamanım olmadı. Ama Bebeğim iyi huzurlu olsun da bugünler de geçecektir. Öperim kuzuları
Oy Baharım doğumda da böyleydi . Umuta da bakmamışlardı. Çok yoruldun biliyorum ama kuzuların yanındaykenki huzur başka. En azından Durucuk yemek yemiştir.
Oy kuzum benim
Yok yok değilsiniz
Şükür kuzum. İyi olsun Ayşecik. Annene da gitmişsiniz Allah kabul etsin. Ben gidemedim bayadır burnumun direği sızlıyor. Dişleri de üzmeden çıkıversin Ayşemin
Kuzum adaşım nasıl oldun. Asyam da düştü ha kıyamam
Bi gün gözünü açtın 3 tane diş mi vardı ay ne değişik ya,Maşşallah canım Ayşeciğebiran önce çıkarsın inşallah dişlerini. Benimki de 4 ünü bir çıkardı daha doğrusu 3 çıkardı alttaki in biri yok henüz bekliyoruz bakalım. Aylık kontrole götürmüyorum ben artık ya büyüdüler bunlar ilk 2 ay götürdüm zaten prematüre olunca hastanelerdeydik hep ya. Sonra da hiç uğramadı hastaneye sadece hastalanınca gitmiştik. Sağlık ocağı ölçümü yeterli geliyor bize.
Azcık morardı azcık şişti geçti ama baharcım öyle çok düştü ki Asya buraya yazsam destan olurdu inan gerisine çok düştü ayaktayken ama benşm şansım yerin sağlam olması direk betona düşmediBu disler mahvetti bizi ya ne zormus yavrucaklari ne kadar.zorladi
Sagol cnm evet 5 dk birakamiyorum artik kucagimda bile durmuyor ayaklanmak istiyor. Size de gecmis olsun cok sindi nasil asya kuzusu
Sagol cnm. Nasil ipek hn yuruyor masallah ona. Bizimkide baya adimliyor.ama.kendini tutmuyor biraksak baya kotu dusecek
S Sonsuzsukurler canim gecmis olsun suan nasil güneş ?
N Nehir8077 canm.ciktiniz mi hastaneden umut nasil oldu umarim iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?