kızlaaaaaaaarrr
eveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.
Canlarım duanizi hissettim inanin
çok daha iyiyim
bebis de iyi ama çok kustu birden.amniyon yutmuş.tikandi.hortumla aspire ettiler.korktuk biraz.sagolun varolun iyi ki varsiniz..Allah kalan arkadaslarımızin yardımcısı olsun.hepiniz bebeklerinize sağ salim kavuşn inşAllah..
Nerdeyse 1 yıl oldu yaa mucizeler büyüyor
Ne gündü be
Login • Instagram sekerparem bak bakalım incelemedim çok karşıma çıktı öyle nasıl bı sayfa bilmiyorum fikir olur ama
Bir hamurdan ayırıyorlar sanırım evet ya çok kalabalık olmayacak zaten bende duruma göre karar vereceğimBen de bazılarını önden buzluğa atayım diyorum.biz de toplam 6 kisi oluruz hatta belki 4 kişi. Makarna salatasını servis tabagina kocaman 1 seklinde yapmak istiyorum.kafamda tek net olab bupogaca borek de yaparım.kurabiye de..belki sarma.. kalabalık degiliz.ziyan olsun da istemiyorum.netten biraz baktım.bazı menuler icli kofte sarma dolma uogurtlu mezeler ile dolu.bazi menuler ise birsuru cesit kurabiye ile kurabiye tabi sart.cok da severim.ama 6 7 çesit kurabiyeyr gerek var mı ki saçma yani gerçi bir hamurdan ayirip aromalandırabiliriz ama ay bilemedim..icli kofte falan zaten yapamiyorum
Sağol canım bu sabah ta burun akmaya başladı. Mikrobunu bı sekilde bir yerden atacak heralde, yada bağışıklık düştü iyice, üstüne grip oldu bilmiyorum yani. Ama şükürler olsun iyi hali vakti.Ohh çıktınız mii inşallah toparlar artık hemen iyi olsun hemen yakışıklim
Biz hastalıkla uğraşırken kızım 1 yaşında oldu garibim.Bir hamurdan ayırıyorlar sanırım evet ya çok kalabalık olmayacak zaten bende duruma göre karar vereceğim
Evet sıralatken çok fazla kaza oluyor kuzum hepsine el atmak mümkün olmuyor hepimiz öyle büyüdük diyorum bendeGeçmiş olsun afacan asyamaah bu sislikler morarıklar düşmeler tam olarak ne zaman geçer biz hergun yeni bir morarma yaşıyoruz diyebilirim.bizim elifin de eli kayıyor genelde sıralarken dolap kapağından falan her saniye de yanında tutamiyor ki insan BKGK canım alintilayamamisim herhalde ben
Burdan etiketleyeyim dedim.gecmis olsun canimama bunlar illa oluyor panikleme.bak ben oglumda dusecek diye aklimi kaciriyordum.bir defasinda kv ile oynarken kafasinin ardini duvara vurmuş.tooook diye bir ses koptu.ben baska odadaydım.bir koştum..kosuş o koşuş gerisi şöyle --->> bi dusme düştüm ki yok boyle bisey.oylesine havaya uçmuşum ki bir ara yere paralel bi sekilde havada idim.sonra yere bir yapistim.omzumdan kopan çatırt sesini öte odadan kv duymus eyvah gitti gelin diye koştu kadin.basimin altina omzum gelmis bin şükür.muhtemelen kafam dagilirdi yani.ben omzum kırıldı sandım. ve o omzum hala o kadar ağrıyor ki..bazen elifi beslerken mola verip kolumu dinlendiriyorum. yani eğer odada ciddi anlamda tehlike olusturacak bisey yoksa panikleme.ama tehlikeli bir ortamdaysa panikle ama benim gibi düşme.dikkatli dikkatli panikle ay bu ne komik bir uyari oldu yaa hahahahha elif daha simdi uyudu herhalde sinirlerim biraz bozuldu
Ya biliyorum hepsi agliyor..ama ben okuloncesi ogretmeniyim..bizimki biraz aşırı.farkindayim
Ama o tatlışkolluğa deger balli kaymağımdedigin gibi arabalarla oynadık. Anne arabaya cok kızgın..çarpıp durdu ben de anne araba olarak o zaman ben de biraz yalnız gezeyim..cok üzgünüm çok diye uzaklastim.cocuk araba yanima gelip hepsi bir şaka ben oyunbazlık yapiyorum gel buraya dedi ben de kararsız kaldim.icimdeki Türk anne arabası at kız tribini gelmiyorum de dedi ama ben oyle yapmadım.velhasil anlastık. Bazen yemegi yaparsın ama tuz atmadigin icin eksik kalır.biri gelir tuzu hatırlatır yemegin tadı gelir.teşekkür ederim canım insanın boyle guzel insanlara ihtiyaci var.. iyi ki varsiniz hepiniz
Hahahahaannelere evlatları hep sakindir miss annesi dediyse inanma ben bile simdi aaa ali hic boyle yapmazdi diyorum esim de unuttun galiba ali bizi nasil yordu diyor
Disleriniz cikmadi cikmadi birden mi cikti..masAllah masAllah goktuguma.ama cok zorlar..Allah yardimciniz olsun canim
Ahh canım benim..gecti gitti diyelim.simdi olumsuzluklari dusunup enerjini ve sabrını bosa harcama.herseyin olumlusuna odaklan..gerekirse bu olaya bir ara dertlen.hatta buraya yaz dertleselim.ama simi uzulme.bosver.zordu ama ustesinden geldinmasAllah sana azmine hayraaann
Zeyay siz ne zaman dogmustunuz canım.atağa girdiginize gore mart mi dogum zamani? Allah yardımcınız olsun canım.
Oohh masAllah prenseseinci gibi dizilsinler insAllah
Diş çok mu zorluyor ki şekerparem bu sıra pek huzursuz yaAman ne cok uyudu.20 dkbu gece bir derdi var ama anlamadim.cok agliyor ya
Hayırlı olsun dişiniz maşallahEvett kızlar Asya hanımda ilk dişini çıkarfıarkadaşım gelmişti gülüyordu bi baktım bi tnae diş ay nasıl sevindim Aslihaydo sırada siz varsınız artık önceliği bayanlara verdi haydom sanırım
Bu ara bütün bebeler aynı galiba bende 3 saat uyudum şükür.Ben de pert oldum ya elif ve Haydo bu gece yeminli gibiler uyumamaya
Hayırlı olsun dişleriniz artık peş peşe gelir şimdi.Evett kızlar Asya hanımda ilk dişini çıkarfıarkadaşım gelmişti gülüyordu bi baktım bi tnae diş ay nasıl sevindim Aslihaydo sırada siz varsınız artık önceliği bayanlara verdi haydom sanırım
Bence yoğurtlu şeylere gerek yok kuzum tatlı tuzlu kurabiye poğaça falan yapcam bendeUyuyamayan ve karnı aç şekerpare ne yaparyemek hayali kurar
Ya kızlar dogum günü menüleriniz neler? Fikirlerinizi alalımpastanın yanına neler yapalım..şöyle pratik mesela bir gun önceden neleri halledebiliriz.. kurabiye sarma mesela yoğurtlu biseyler de yapmali mi? Bazı menulerde görüyorum.
Kız bizimde o kadar kabarıktı ki zaten gülünce uzaktan diş gibi duruyordu artıkYaa çok sevindiiimm maşallah kızımaHaydo hadi koçum yalnız bırakma yarini bizim dişler de kabarık ama bu kabarikliga artık güvenmiyorum patlamiyo ki napim böyle dişi
Bizde 1 den sonra hiç uyumadık diyebilirimBen de pert oldum ya elif ve Haydo bu gece yeminli gibiler uyumamaya
Doğumdan sonra tenhaya kalan kısımlar daha samimi olduk ama ben o arayı hiç hatırlamıyorum bi ara şeyyapalım doğum hikayelerini anlatalım doğum günleri de yaklaşmışken
Ne gündü be
sağol susamımHayırlı olsun dişiniz maşallahbardak testi yapmayınca direkt dişi gördün desene. Ben çıt sesini duyduktan 10 gün sonra gördüm nerdeyse. Demek çıkalı çok olmuş sizin de
Sağol bebeğimHayırlı olsun dişleriniz artık peş peşe gelir şimdi.
Aa yasina girdi mi DuruBiz hastalıkla uğraşırken kızım 1 yaşında oldu garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?