2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlaaaaaaaarrr

eveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.

Ne gündü be

Bir hamurdan ayırıyorlar sanırım evet ya çok kalabalık olmayacak zaten bende duruma göre karar vereceğim

Ohh çıktınız mii inşallah toparlar artık hemen iyi olsun hemen yakışıklim
Sağol canım bu sabah ta burun akmaya başladı. Mikrobunu bı sekilde bir yerden atacak heralde, yada bağışıklık düştü iyice, üstüne grip oldu bilmiyorum yani. Ama şükürler olsun iyi hali vakti.

Evet sıralatken çok fazla kaza oluyor kuzum hepsine el atmak mümkün olmuyor hepimiz öyle büyüdük diyorum bende senin düşüş çok fena olmuş yavrum ya iyiki bişey olmamış
Oyun yine teori pratiğe uymadı desene anne yüreği işte Aliye yürek dayanır mı ya maşallah süphanallah
Teşekkür ederiz şekerparem kolayca çıksın diğerleri de inşallah tavşan olsun da iyice seveyim

Hayırlı olsun dişiniz maşallah bardak testi yapmayınca direkt dişi gördün desene. Ben çıt sesini duyduktan 10 gün sonra gördüm nerdeyse. Demek çıkalı çok olmuş sizin de

Bence yoğurtlu şeylere gerek yok kuzum tatlı tuzlu kurabiye poğaça falan yapcam bende

Yaa çok sevindiiimm maşallah kızıma Haydo hadi koçum yalnız bırakma yarini bizim dişler de kabarık ama bu kabarikliga artık güvenmiyorum patlamiyo ki napim böyle dişi
Kız bizimde o kadar kabarıktı ki zaten gülünce uzaktan diş gibi duruyordu artık ben umudumu kesmiştim haydi haydom arkandayım yiğidim

Hayırlı olsun dişiniz maşallah bardak testi yapmayınca direkt dişi gördün desene. Ben çıt sesini duyduktan 10 gün sonra gördüm nerdeyse. Demek çıkalı çok olmuş sizin de
sağol susamım yom ben ağzına bile bakmayı bırakmıştım çıkınca görürüm artık deyip öyle de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…