Çok sevindim Bahar inan ya Allahım tez toplasın en kötüsü bu olsun inşallahÇıktık evdeyiz kusma ateş geçti, biraz isalimiz devam ediyor, ama ondada azalma var. 6 gün daha antibiyotiğe devam o kadar. Şükürler olsun iyi ablası.
Sağol kuzumGeriden geliyorum kusuruma bakmayın. Geçmiş olsun Karya kuzuma. Ayaklandı inşallah. Heryer çok tehlikeli artık.
İnstagram da var. Çok güzel tesettür kombineleri de var. Bir yeri beğeninde farklı bir sürü kombin sitesi geliyor. Her modeli tesettüre göre yapabiliriz yazıyorlar.
Hey maaşallah yürüyor kuzu öyle mi. Ayakları na taş gözlerine yaş değmesin
Berbat bir gece geçirdik şükür sabah uyumuş. Annem uykusuz kalsada sorun olmaz babamı rahatsız etmeyim demiş. 10 gibi kahvaltı yaptırmak için gittim . Öğlen de uyuttum. 1 buçuk saatim kaldı. Eli hep dişini kaşıyor.
Oy kuzum Göktuğ um nasıl rahatsız ettiyse dişler çıkmış rahatlamış şükür. İnci gibi dizilsinler
Seni okuyunca gözümden iniverdi. Ah ne zor “analık” Allahım şifalar versin.çekirdek ailenizi ayırmasın
Biz de varız ebrucum. Biz geriden takipteyiz
Biz de biz de
Kuzum bana tesettürlü modeller de geliyor örnek bulup atayım sana dünürüm. Gelinciğime de
Gecmis olsun canımSelam kizlar nasilsiniz.
Korktuğun.basima geldi ne yazık ki
mmama sandalyesinden düştü gunes
Dolaba bir sey koyacaktım gunesi koydum 2 adım attim arkamı hic donmeyecktim koymayacaktım onu nasil bir boş bulundum aPtalım bilmiorum.
Sarkmıştı sanirim anlık oldu çünkü ayağa kalkıp düşmemiştir umarım.
70 cm yüksek cok ama sarktı mi eliyle kendini kurtardı mi bilmiorum.
Çok ağlamadı biraz oyunlar da oynadı sonra meme istedi simdi kolumda uyuyor doktor 1saate uyandır dedi baygınlık hali bakalim kusma var mi.
Cok düşüyor hep tepelerde hep bir yaralanma.
Insallah rabbim korumuştur yataktan beşikten çıkmayı inmeyi bildiği gibi korumuştur insallah kendisini.
Sizler ne yapiyorsunuz
Ben şimdilik gozlemdeyim
Ben de hic istemiyorum..Kalppare
Bilmiorum ki olmaz sanirim canim sekerdim.
Baya oldu o asi olmayalı. Seneye ilkokul ya orda olur herhalde ebe hic bahsetmedi suana kadar
Allah yardımcın olsun canımBiz şimdi eve geldik etiketlemissiniz cevap veremedim acele ile şimdi çocuklara yemek yapıyorum, işleri bu yoluna sokayım hepinize cevap vericem kusuruma bakmayın. Duru geceyi benimle hastanede yanımda geçirdi. 2 sinede ben baktım eşimle.
Oyy yavrum kıyamamDoktor kontrolümüzden çıktık annemi ziyaret ettik günün ve gönlün yorgunluğuyla şimdi girdik eve havada öyle güzel ki hiç giresimiz gelmedi ama eşimin dersi var yetişelim diye koştur koştur geldik. Ayşeciğin üst iki dişi gelmek üzereymiş onu 2 aydır biliyorduk zaten ama alttanda iki diş geliyormuş 4 ü birlikte huzursuzluk yapmış çok şükür başka bir sıkıntısı yokmuş. Bizden bugünün haberleri böyle sayfalara bakamadım yemek işini halledeyim şimdide
Geçmiş olsun afacan asyamaGeç gördüm geçmiş olsuun kuzum malesef bende ilk seferde fark etmedim kalkabildiğini 2 kere düştü öyle kalkıyor artık demekki dikkatli olbenimki de kafayı koltuğun kenarına çarpıp şişirdi
Ya biliyorum hepsi agliyor..ama ben okuloncesi ogretmeniyim..bizimki biraz aşırı.farkindayimküçükken hiç ağlıyor muydu diye sormadım ama yaramaz mıydı uykusu nasıldı diye sordum sadece bence benim eşim balık değil es geç onuAli ya sana bayılıyorum çocuk onlar nasıl sitemler yuvam yok nedir ya ölüyorum anlasana valla bebeğim ben şunu da çok iyi biliyorum bütün çocuklar zorlukla büyüyor hepsi ağlıyor falan ona pekte çözüm yok
Annemde bir yerden salla kendini der hep ağrı olunca ben yere çok oturuyorum oda tetikler mi acaba sağol tavsiyelerini için kuzum
Hahahaha@Sonsuzsukurler geçmiş olsun canım Güneş kıza yine afacanlık hat safhada maşşallah. Allah kolaylık versin canım sana
Kalppare benim adam küçükken hiç ağlamazmış çok akıllıymış küçüklüğü deliliğini şimdiye saklamış zaar ki
@dilzar o asımın abla diyen dillerini yerim yerimmmtosbik maşallah kuzuma.
Ahh canım benim..gecti gitti diyelim.simdi olumsuzluklari dusunup enerjini ve sabrını bosa harcama.herseyin olumlusuna odaklan..gerekirse bu olaya bir ara dertlen.hatta buraya yaz dertleselim.ama simi uzulme.bosver.zordu ama ustesinden geldinDemekki hep böyle olacak. İnan yapacak bir şeyim yok, ne diyim. Allah düşürmesin hastanelere tek çocuk neysede, iki olunca kime yanacağimi şaşırdım. Bunla gelip geçmiş olsun inşallah. Yorulmak hemde ne yorulmak, belim bacaklarım ağrıyor nefesim sanki bana yetmiyor. İnşallah bu gece biraz olsun dinlendirim.
Zeyay siz ne zaman dogmustunuz canım.atağa girdiginize gore mart mi dogum zamani? Allah yardımcınız olsun canım.Saol canım çok şükür dişleri de çıksa hayırlısıyla zaten bir lokmalık canı vardı iyice süzüldü yavrum ama gece huzursuzluklarını atak haftasına bağladı 1 haftaya fırtına diner dedi hadi bakalım bekliyoruz. Ata kuzuma ondan mı huzursuz bir an evvel rahatlasalar inş.
Ahh canım ya çıksada rahatlasa yavrum baya zorladı süzüldü yavrum. Canım biz iki ayda bir gidiyoruz kontrole malum sıkıntılı bir dönem geçirdik takip etmek istiyor gelişim geriliği falan var mı diye ama çok şükür çok beyendi kiloda almış kendince bu ona yeter mersk etme dedi. Neyse ki öyle bir takıntım yokta sıkıntı değil
Oohh masAllah prenseseEvett kızlar Asya hanımda ilk dişini çıkarfıarkadaşım gelmişti gülüyordu bi baktım bi tnae diş ay nasıl sevindim Aslihaydo sırada siz varsınız artık önceliği bayanlara verdi haydom sanırım
Vertigom zirvede kuzum yok be düzelmiyor şanslıysam 10 kez kalkıyor işte ordan pay biç sağlık olsun da diyorum büyüdükçe azalır belki kuzu sizde iyi olun günlerdir çok üzüldüm çektinşz BÖyle duru da umutta çok etkilendi yakında eski düzenlerine dönerlerİnşallah canım ya bakalım kısmet iyi olsunlar da tek derdim yorgunluk olsun. Ev ortamında ne kadar zorlukta olsa, hastanedeki den daha az yorucu oluyor. Birazda mutsuzluk yoruyor.
sayfalarida okuyamadım gözlerim yandı. Benim damat ne yapıyor iyimi, dişlerle aranız nasıl. Senin gelin sürekli ısırıyor, önceden ne güzel öperdi.
İnşallah canım sen nasıl oldun. Migreninmi vardı Vertigonmu Karıştırıyorum. Kızın uykusu nasıl düzelme varmı. 3 gündür benimkinin bozuldu.
Ah kuzum benim yaaa calpol mu versenAman ne cok uyudu.20 dkbu gece bir derdi var ama anlamadim.cok agliyor ya
Kaç kişi olacak ona bağlı aslında tuzlu kurabiye ve sarma Börek çok önceden yapıp buzluğa koyabilirsin İstersen patates salatası ya da kısır tarzı da olabilir bizim ki aile arasında olacak küçük o yüzden tam menüm oturmadı ama ne yapsak o olurUyuyamayan ve karnı aç şekerpare ne yaparyemek hayali kurar
Ya kızlar dogum günü menüleriniz neler? Fikirlerinizi alalımpastanın yanına neler yapalım..şöyle pratik mesela bir gun önceden neleri halledebiliriz.. kurabiye sarma mesela yoğurtlu biseyler de yapmali mi? Bazı menulerde görüyorum.
Ben de bazılarını önden buzluğa atayım diyorum.biz de toplam 6 kisi oluruz hatta belki 4 kişi. Makarna salatasını servis tabagina kocaman 1 seklinde yapmak istiyorum.kafamda tek net olab buKaç kişi olacak ona bağlı aslında tuzlu kurabiye ve sarma Börek çok önceden yapıp buzluğa koyabilirsin İstersen patates salatası ya da kısır tarzı da olabilir bizim ki aile arasında olacak küçük o yüzden tam menüm oturmadı ama ne yapsak o olur
Böyle dedi ve 9 çesit kurabiye yaptiBen de bazılarını önden buzluğa atayım diyorum.biz de toplam 6 kisi oluruz hatta belki 4 kişi. Makarna salatasını servis tabagina kocaman 1 seklinde yapmak istiyorum.kafamda tek net olab bupogaca borek de yaparım.kurabiye de..belki sarma.. kalabalık degiliz.ziyan olsun da istemiyorum.netten biraz baktım.bazı menuler icli kofte sarma dolma uogurtlu mezeler ile dolu.bazi menuler ise birsuru cesit kurabiye ile kurabiye tabi sart.cok da severim.ama 6 7 çesit kurabiyeyr gerek var mı ki saçma yani gerçi bir hamurdan ayirip aromalandırabiliriz ama ay bilemedim..icli kofte falan zaten yapamiyorum
Yaa çok sevindiiimm maşallah kızımaEvett kızlar Asya hanımda ilk dişini çıkarfıarkadaşım gelmişti gülüyordu bi baktım bi tnae diş ay nasıl sevindim Aslihaydo sırada siz varsınız artık önceliği bayanlara verdi haydom sanırım
Ben de pert oldum ya elif ve Haydo bu gece yeminli gibiler uyumamayaAman ne cok uyudu.20 dkbu gece bir derdi var ama anlamadim.cok agliyor ya
Ohh çıktınız mii inşallah toparlar artık hemen iyi olsun hemen yakışıklimÇıktık evdeyiz kusma ateş geçti, biraz isalimiz devam ediyor, ama ondada azalma var. 6 gün daha antibiyotiğe devam o kadar. Şükürler olsun iyi ablası.
Ben de pert oldum ya elif ve Haydo bu gece yeminli gibiler uyumamaya
Ay canım benim seni çok iyi anlıyorum sen bensinnzh99 un lafı var ya..gözlerime cam kaçmış gibi bu gece bari sallarken buraya bakıp eveleyip geveliyorum..yoksa uyuyup ayagimdan dusurucem diye korkuyorum
Bu gece amma yazdım..sabaha kizlar ulen şekerpare gene uzun uzun yazmisin oku oku bitmedi geveze hatun diyecekler
Ben de gündüz hic yazamaz oldum.hepimiz hemen hemen öyleyiz aslında.eskisi gibi cene çalmak ne mümkün..ama kahve icerken ya da elif uyurken bakiyorum arada.iyi geliyor banaAy canım benim seni çok iyi anlıyorum sen bensinyaz ve sekerparem okuruz güzel oluyo he ben yazamıyorum eskisi gibi Haydonun peşinde koşmaktan artık iyice yuruyo gözü kara kanepeye falan tirmaniyo düştü düşecek diye hep arkasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?