2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol kuzum
Gecmis olsun canım şimdi nasıl güneşimiz??yavrum ya kıyamam şişen bir yer var mı?
Kalppare
Bilmiorum ki olmaz sanirim canim sekerdim.
Baya oldu o asi olmayalı. Seneye ilkokul ya orda olur herhalde ebe hic bahsetmedi suana kadar
Ben de hic istemiyorum..
Allah yardımcın olsun canım inşAllah kısa sürede toparlarsınız
Oyy yavrum kıyamam 4 dis epey zorlar ya allah yardım etsin de kolaycacık çıksın inşAllah

Geç gördüm geçmiş olsuun kuzum malesef bende ilk seferde fark etmedim kalkabildiğini 2 kere düştü öyle kalkıyor artık demekki dikkatli ol benimki de kafayı koltuğun kenarına çarpıp şişirdi
Geçmiş olsun afacan asyama ah bu sislikler morarıklar düşmeler tam olarak ne zaman geçer biz hergun yeni bir morarma yaşıyoruz diyebilirim.bizim elifin de eli kayıyor genelde sıralarken dolap kapağından falan her saniye de yanında tutamiyor ki insan BKGK canım alintilayamamisim herhalde ben
Burdan etiketleyeyim dedim.gecmis olsun canim ama bunlar illa oluyor panikleme.bak ben oglumda dusecek diye aklimi kaciriyordum.bir defasinda kv ile oynarken kafasinin ardini duvara vurmuş.tooook diye bir ses koptu.ben baska odadaydım.bir koştum..kosuş o koşuş gerisi şöyle --->> bi dusme düştüm ki yok boyle bisey.oylesine havaya uçmuşum ki bir ara yere paralel bi sekilde havada idim.sonra yere bir yapistim.omzumdan kopan çatırt sesini öte odadan kv duymus eyvah gitti gelin diye koştu kadin.basimin altina omzum gelmis bin şükür.muhtemelen kafam dagilirdi yani.ben omzum kırıldı sandım. ve o omzum hala o kadar ağrıyor ki..bazen elifi beslerken mola verip kolumu dinlendiriyorum. yani eğer odada ciddi anlamda tehlike olusturacak bisey yoksa panikleme.ama tehlikeli bir ortamdaysa panikle ama benim gibi düşme.dikkatli dikkatli panikle ay bu ne komik bir uyari oldu yaa hahahahha elif daha simdi uyudu herhalde sinirlerim biraz bozuldu

Ya biliyorum hepsi agliyor..ama ben okuloncesi ogretmeniyim..bizimki biraz aşırı.farkindayim
Ama o tatlışkolluğa deger balli kaymağım dedigin gibi arabalarla oynadık. Anne arabaya cok kızgın..çarpıp durdu ben de anne araba olarak o zaman ben de biraz yalnız gezeyim..cok üzgünüm çok diye uzaklastim.cocuk araba yanima gelip hepsi bir şaka ben oyunbazlık yapiyorum gel buraya dedi ben de kararsız kaldim.icimdeki Türk anne arabası at kız tribini gelmiyorum de dedi ama ben oyle yapmadım.velhasil anlastık. Bazen yemegi yaparsın ama tuz atmadigin icin eksik kalır.biri gelir tuzu hatırlatır yemegin tadı gelir.teşekkür ederim canım insanın boyle guzel insanlara ihtiyaci var.. iyi ki varsiniz hepiniz
Hahahaha annelere evlatları hep sakindir miss annesi dediyse inanma ben bile simdi aaa ali hic boyle yapmazdi diyorum esim de unuttun galiba ali bizi nasil yordu diyor
Disleriniz cikmadi cikmadi birden mi cikti..masAllah masAllah goktuguma.ama cok zorlar..Allah yardimciniz olsun canim
Ahh canım benim..gecti gitti diyelim.simdi olumsuzluklari dusunup enerjini ve sabrını bosa harcama.herseyin olumlusuna odaklan..gerekirse bu olaya bir ara dertlen.hatta buraya yaz dertleselim.ama simi uzulme.bosver.zordu ama ustesinden geldin masAllah sana azmine hayraaann
Zeyay siz ne zaman dogmustunuz canım.atağa girdiginize gore mart mi dogum zamani? Allah yardımcınız olsun canım.
Oohh masAllah prensese inci gibi dizilsinler insAllah

Elif bu gece uyumadı..agladı ağladı bugun misafir vardi acaba nazar mı oldu...
O uyudu ben acıktım mutfağa gitmemenin 99 sebenini sayıyorum simdi...
1.kilo alırsin
2.kilo alırsin
3.kilo alırsin
4.kilo alırsin
5.kilo alırsin
...
....
.......
.........
99. kilo alırsin

100. Bana ne yaa

Uyuyamayan ve karnı aç şekerpare ne yapar yemek hayali kurar
Ya kızlar dogum günü menüleriniz neler? Fikirlerinizi alalım pastanın yanına neler yapalım..şöyle pratik mesela bir gun önceden neleri halledebiliriz.. kurabiye sarma mesela yoğurtlu biseyler de yapmali mi? Bazı menulerde görüyorum.

Vertigom zirvede kuzum yok be düzelmiyor şanslıysam 10 kez kalkıyor işte ordan pay biç sağlık olsun da diyorum büyüdükçe azalır belki kuzu sizde iyi olun günlerdir çok üzüldüm çektinşz BÖyle duru da umutta çok etkilendi yakında eski düzenlerine dönerler

Kaç kişi olacak ona bağlı aslında tuzlu kurabiye ve sarma Börek çok önceden yapıp buzluğa koyabilirsin İstersen patates salatası ya da kısır tarzı da olabilir bizim ki aile arasında olacak küçük o yüzden tam menüm oturmadı ama ne yapsak o olur

Ben de bazılarını önden buzluğa atayım diyorum.biz de toplam 6 kisi oluruz hatta belki 4 kişi. Makarna salatasını servis tabagina kocaman 1 seklinde yapmak istiyorum.kafamda tek net olab bu pogaca borek de yaparım.kurabiye de..belki sarma.. kalabalık degiliz.ziyan olsun da istemiyorum.netten biraz baktım.bazı menuler icli kofte sarma dolma uogurtlu mezeler ile dolu.bazi menuler ise birsuru cesit kurabiye ile kurabiye tabi sart.cok da severim.ama 6 7 çesit kurabiyeyr gerek var mı ki saçma yani gerçi bir hamurdan ayirip aromalandırabiliriz ama ay bilemedim..icli kofte falan zaten yapamiyorum

Böyle dedi ve 9 çesit kurabiye yapti

Yaa çok sevindiiimm maşallah kızıma Haydo hadi koçum yalnız bırakma yarini bizim dişler de kabarık ama bu kabarikliga artık güvenmiyorum patlamiyo ki napim böyle dişi

Oglumda patates salatasını 3 renge döndürüp kat kat pasta şeklinde yapmıştım.havuclu pancarlı ve sade.o kadat cazibeli olmustu ki esim dalga geçmişti bu daha bi ben pastayim diyor bence bunu uflesin diye bir daha ders oldu.pasta seklinde bi sekil vermem

Çıktık evdeyiz kusma ateş geçti, biraz isalimiz devam ediyor, ama ondada azalma var. 6 gün daha antibiyotiğe devam o kadar. Şükürler olsun iyi ablası.
Ohh çıktınız mii inşallah toparlar artık hemen iyi olsun hemen yakışıklim

Ben de pert oldum ya elif ve Haydo bu gece yeminli gibiler uyumamaya
nzh99 un lafı var ya..gözlerime cam kaçmış gibi bu gece bari sallarken buraya bakıp eveleyip geveliyorum..yoksa uyuyup ayagimdan dusurucem diye korkuyorum
Bu gece amma yazdım..sabaha kizlar ulen şekerpare gene uzun uzun yazmisin oku oku bitmedi geveze hatun diyecekler

Ay canım benim seni çok iyi anlıyorum sen bensin yaz ve sekerparem okuruz güzel oluyo he ben yazamıyorum eskisi gibi Haydonun peşinde koşmaktan artık iyice yuruyo gözü kara kanepeye falan tirmaniyo düştü düşecek diye hep arkasındayım

Ben de gündüz hic yazamaz oldum.hepimiz hemen hemen öyleyiz aslında.eskisi gibi cene çalmak ne mümkün..ama kahve icerken ya da elif uyurken bakiyorum arada.iyi geliyor bana demek haydom iyice hızlandı aman masAllah diyelim kuzuma elif düştüğünden beri yürümüyordu ama dün birkac adım attı şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…