2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya bu site bı ben de mi sorun cikariyo bı büyük bı küçük oluyo rengi falan da değişmiş ben mavi kullanıyordum bordo olmuş yine bildirimleri açınca bı problemle karşılaştık diyo saga çeke çeke o kutucuğu yok edip yenilemek gerekiyor cıldıriciiiiimmmm

Ah sonsuzum çok teşekkür ederiz valla evde de olsa yap hatıra kalsın belki bende yapmazdım kendim çekerdim ama çekiliş kazandım insta dan
Güneşimi de görmek isteriz süslü ben instagramdan bi sayfadan aldım senn kuşlanmıyordun sanırım instagram kübünün atolyesi siye bir yer yakının varsa instagramı olan bi göz at istersen çok uygun fiyatı 20 si 60 TL

Ahahahha şimdi Asya düşünsün beraber kırlarda koşarlar
Gönlümüze göre dünürlük keyfisi benden sana kahve o zaman
Benden de sana kalp kalp kalp
Diş konusunda aydinlandim şu an thanksss evet çok gerçekçi olmuyor video ama ben böyle şeylerde etkileniyorum çok
Anlamıyorsun yeterince kokoş değil neyse kendi çekimlerimiz daha güzel olacak sağol dünürcüm
Daha fazla daha daha bak başka talip çıkarma başımıza

Bende soru yok sanırımgıcıklık sana

Benden de sana kalp kalp kalp
Diş konusunda aydinlandim şu an thanksss evet çok gerçekçi olmuyor video ama ben böyle şeylerde etkileniyorum çok
Daha fazla daha daha bak başka talip çıkarma başımıza
Bi kızı bin kişi ister dünür vardı bizimde çok talibimiz gönlümüz kaydımı yanlış olmaz bizde

Yaaa çok güzeller maşallah Asya yerim onu
Ben daha ayarlayamadım fırsattım da olmadı hiç bizim kalacak gibi

Allah seni miss ya güldürdün beni göktuğ şimdiden babacı bak arkasından iş çevirttirmiyor
Tükürürüm onun babacılığına her ihtiyacını anası görsün o babacı olsun olmazzz öyle şey
Bak ne aklıma geldi alakasız ama anlatayım dün gelmiş ıııhhh ıhhh kucağıma çıkacakmış aldım noldu dedim yatıyor koluma normalde yapmaz pek baktım altını doldurmuş resmen altımı değiştir diyor sıpa
Nereye gidiyoz oğlum adddaaa.
Betül nerde diddiiii
Oyuncak nerde attıııı
Baya dilendi dilli düdük
Gözünü saçını kulağını gösteriyor gel gel yapıyor o koca elleriyle artık
Oyyy güzeller güzeli kuzum süzülmüş bakışlar al yanaklar yarına düzelir inşallah ilaç etkisini gösterir yavaştan

Yaa şekerpare ne kadar düşüncelisin çok güzel olmuş

Yaa kızlar google amca fotoğraf atmış sabahleyin geçen yıl bu gün diye doğum iznine ayrılalı 1 hafta olmamış ben mutfağı dökmüşüm fotosunu çekmişim öyle can hıraş temizlik yaptıydım bitsin de iznin kalanında doğuma kadar sadece yemek yapıp yatacaktım ahaliyi okula gönderip nerden bileydim 1 hafta sonra doğuracağımı ciddi ciddi.hastaneye yattığım gün evde kadın vardı temizliğe çağırmıştım ben sessiz sessiz hazırladım valizi içim buruk sonuç gösterecem ama biliyorum ki yatış verecekler büyük ihtimal. Anneme diyorum doğum olursa şurda şu var burda bunu alırsınız gelirken. Bebeğin eşyalarını gösterdim bunları şuna koy falan annem diyor kızım doğsa bile umutlanma onu küveze koyarlar bez alır geliriz biz daha küçük diye evden çıkarken yardımcı abla bile şaşırdı nereye gidiyorsun diyordedim doğuma sanırım bilmiyorum hiç başıma neler gelecek öyle helalleşip çıkmıştık yengemle. Ayy ayyy ne günlerdi şükür kucağımıza aldık büyütmek nasip oldu şimdi annnneee annnneee diye geziyor kuzucuk

Kıyamam boncuğum ya Allah şifa versin umut nasıl oldu kendine geldi mi iyileşsin bir gün boyunca eşim baksın iyi bir uyku hakkın artık
Sağol canım umut iyi Allah'a şükür, şükürde kız hasta diye hep oda kucağımda. Sallanmadan uyuyan çocuklar artık sallanıyor, üstelik tek tekte sallanmıyor illa aynı anda olacak.

Eşimde çok yorgun hastanelerde sabahladı , üzerine çalıştı onada kıyamıyorum idare etmeye çalışıyoruz

Ne stresli günlerdi bebekten sonra tek derdimiz temizlikti. Cam silenler silmeyenler olarak ayrılmıştık. Birinin koca koca camları vardı, sayısıda fazlaydı ama kim hatırlayamadım. Şekerparedeki hafıza bende yok kesin hatırlar. Karnımızı çeker koyardım. Zaman ne çabuk geçti. Hamilelik dışındaki zaman çabuk aktı. Bende durunun ilk hallerine baktım ne kadar değişmiş.

Anası gibi hızlı gonzalaes bizimkine de babası geçen şey dedi diş desen yok yürüme desen yok konuşma desen yok Asya kuş pek numaran yok seninde ha dedi benimki anca miyavlıyır dilsiz düdük kedi ne diyor diyorum miyav miyav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…