Ah sonsuzum çok teşekkür ederizYa yesimmcok guzel masallah nazar değmesin
Daha bundan güzelini yapmayin bacimmm yaa kiskananlar çatlayabilir bknz ben
Hic boyle hevesim yoktu aklımı çeldi resmen asya Prensesim
.Ne kadar güzel tatli minnak dadduk tam bir leydi
Bandanamiz yok bizim nerden alsam ben de yesimim ya
Benden de sana kalp kalp kalpAhahahha şimdi Asya düşünsünberaber kırlarda koşarlar
Gönlümüze göre dünürlük keyfisibenden sana kahve o zaman
Diş konusunda aydinlandim şu an thanksssCanim panik atak megulken olmuyormuş.genelde bos dururken yakaliyormus. (Kirmzii oda bilgileri) ben ise genelde çok hareketli oldugumda veya cok uzuldugumde oluyor. Demir eksikligi de yaparmiş. Demir tedavisi basladim. Sanki rahatlama var. Aman kalp olmasın yaa..
Dis icin dr su an gömülü duruyor camim.ama gelecek gibi belirmis.ben de kendi ciksin da oyle aldiririm diye dusundum yamuk gibi cunku.ama bir tanesini aldirdim.inan o siradaki dislerimden 3 tanesi 1.5 sene icinde kırıldı hep.yani aldirdigima da pismanim.gomulu olduu icin cok hirpaladi çenemi.ve gittigim doktor coook iyi bir doktordu.ona ragmen
Eskiden insanlar herseyi disleriyle koparark yermis.zamanla catal bucak kullanimi artarak minik lokmalar yiyince cene küçülme yapmis.normalde ihtiyac olan dis simdi ihtiyac degil.zaten eski insanlara gore fiziken daha minigiz. o fotoğraf olayini babama yapmis kardesim. Zaten babamin videolari var. Hic gerek yokmuş...esim bile agladi. Ben aglayamadim. Oyleeee baktim.. gozleri kayiyor giib yapmislar..ama epey mimikler falan var.iyi yani.neden aglayamadim bilmem.cok gercekci degildi ondan herhalde
ah beraber hamur yaptık göktuğ makinanın çalışmasını izledi sevindi sandalyede baktı ben de kahvaltısını hazırladım. Karnını doyurunca ortalıkta geziyordu ben de sofra hazıryorulm bir yandan da eşimin telefonunu karıştırıyordumçamaşırlar asılıydı çamaşırlıkta sen çek komple indir üstüne altında kalmış nasıl ağlıyor dedim Allah ikaz ediyor bak ne karıştırıyorsun telefon melefon neyse sustu derken ev ahalisi de uyandı bu bahaneyle
Bak babacı sipaya baakbabasini korumuş..buyusun de ali abisi gibi bu babamim deyip senin elinden telefonu alip babasina da gotursun
Benim koca şoyle bi gözüme bakar... sonra gulmeye baslar..zaten numara yapiyorsam ben de dayanamayip gülüyorumbeceremiyorum yaaav
Zamanla alişacaktir telas etme canım..sen bol bol konuş.yaza da illa bi sosyallesme olur dert etne bu kadar
Tesekkur ederim canim..ekran alıntısı yaptımm.
Allah kolaylik versin canim..gonlunuz3 gore olsun
Yaaa amaaa yaaa ben agzimi toplayamiyorumya ben bu tızı yeyim yaaaaa ya Allahim masAllah Subhannaallah 9 goruntulenme 6 begenme var. Arada 3 kisi bakmis.merak ettim.kim aceba
Daha fazla daha dahaAnlamıyorsun yeterince kokoş değilneyse kendi çekimlerimiz daha güzel olacak sağol dünürcüm
Hiç kıyamam kuzum al al olmuş yanaklar ateştenTeşekkür ederim teyzecimEki Görüntüle 2797102
Teşekkür ederim kuzumYaa çok güzel olmuşkaça yaptırdınız çekimi
İnşallah geçer kuzum etki eder hemenYok gitmicem dün gece saat 3 çe kadar hastanedeydim. Bakıldı herseyine antibiyotik başladık. 3 günden sonra iyileşme gösterir dedi. Bu gün ilacın ilk günü.
Yakıştı ama sıpa yaBiliyorum ama leoparla özdeşleşti asya gözümde
Bende soru yok sanırımgıcıklık sanaYa bu site bı ben de mi sorun cikariyo bı büyük bı küçük oluyo rengi falan da değişmiş ben mavi kullanıyordum bordo olmuş yine bildirimleri açınca bı problemle karşılaştık diyo saga çeke çeke o kutucuğu yok edip yenilemek gerekiyor cıldıriciiiiimmmm
Bi kızı bin kişi ister dünür vardı bizimde çok talibimizBenden de sana kalp kalp kalp
Diş konusunda aydinlandim şu an thanksssevet çok gerçekçi olmuyor video ama ben böyle şeylerde etkileniyorum çok
Daha fazla daha dahabak başka talip çıkarma başımıza
Yaaa çok güzeller maşallah Asya yerim onuEveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Tükürürüm onun babacılığınaAllah seni miss ya güldürdün benigöktuğ şimdiden babacı bak arkasından iş çevirttirmiyor
Oyyy güzeller güzeli kuzum süzülmüş bakışlar al yanaklar yarına düzelir inşallah ilaç etkisini gösterir yavaştanTeşekkür ederim teyzecimEki Görüntüle 2797102
Yaa şekerpare ne kadar düşüncelisin çok güzel olmuş
Kıyamam boncuğum ya Allah şifa versin umut nasıl oldu kendine geldi mi iyileşsin bir gün boyunca eşim baksın iyi bir uyku hakkın artıkTeşekkür ederim teyzecimEki Görüntüle 2797102
Sağol canım umut iyi Allah'a şükür, şükürde kız hasta diye hep oda kucağımda. Sallanmadan uyuyan çocuklar artık sallanıyor, üstelik tek tekte sallanmıyor illa aynı anda olacak.Kıyamam boncuğum ya Allah şifa versin umut nasıl oldu kendine geldi mi iyileşsin bir gün boyunca eşim baksın iyi bir uyku hakkın artık
Ne stresli günlerdi bebekten sonra tek derdimiz temizlikti. Cam silenler silmeyenler olarak ayrılmıştık. Birinin koca koca camları vardı, sayısıda fazlaydı ama kim hatırlayamadım. Şekerparedeki hafıza bende yokYaa kızlar google amca fotoğraf atmış sabahleyin geçen yıl bu gün diyedoğum iznine ayrılalı 1 hafta olmamış ben mutfağı dökmüşüm fotosunu çekmişim öyle can hıraş temizlik yaptıydım bitsin de iznin kalanında doğuma kadar sadece yemek yapıp yatacaktım ahaliyi okula gönderip nerden bileydim 1 hafta sonra doğuracağımı ciddi ciddi.hastaneye yattığım gün evde kadın vardı temizliğe çağırmıştım ben sessiz sessiz hazırladım valizi içim buruk sonuç gösterecem ama biliyorum ki yatış verecekler büyük ihtimal. Anneme diyorum doğum olursa şurda şu var burda bunu alırsınız gelirken. Bebeğin eşyalarını gösterdim bunları şuna koy falan annem diyor kızım doğsa bile umutlanma onu küveze koyarlar bez alır geliriz biz daha küçük diye evden çıkarken yardımcı abla bile şaşırdı nereye gidiyorsun diyor dedim doğuma sanırım bilmiyorum hiç başıma neler gelecek öyle helalleşip çıkmıştık yengemle. Ayy ayyy ne günlerdi şükür kucağımıza aldık büyütmek nasip oldu şimdi annnneee annnneee diye geziyor kuzucuk
Sağol kuzum olsun sende süsler kendin çekersin maksat anı değil miYaaa çok güzeller maşallah Asya yerim onu
Ben daha ayarlayamadım fırsattım da olmadı hiç bizim kalacak gibi
Anası gibi hızlı gonzalaes bizimkine de babası geçen şey dediTükürürüm onun babacılığınaher ihtiyacını anası görsün o babacı olsun olmazzz öyle şey
Bak ne aklıma geldi alakasız ama anlatayımdün gelmiş ıııhhh ıhhh kucağıma çıkacakmış aldım noldu dedim yatıyor koluma normalde yapmaz pek baktım altını doldurmuş resmen altımı değiştir diyor sıpa
Nereye gidiyoz oğlum adddaaa.
Betül nerde diddiiii
Oyuncak nerde attıııı
Baya dilendi dilli düdük
Gözünü saçını kulağını gösteriyor gel gel yapıyor o koca elleriyle artık
Oyyy güzeller güzeli kuzum süzülmüş bakışlar al yanaklar yarına düzelir inşallah ilaç etkisini gösterir yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?