- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Bunu umut da yapior aklina
Valla dogum gününü evde yapacagim Allah nasip ederse canim.ozel bir hazırlık yok su anda halaBunu umut da yapior aklina
a estiği günlerde bazenannecim bazen adımı söylüyor mikrofona.
Ne yapıcaz sekerparem doğumgününde yaa.
Ne çekim nr hazırlık ne düşünce var.
Umutun benimki ne zaman niye gelmiyor sorusundan eminim sadece geri her sey belirsiz
Gecmis olsun sekerparem
Insallah tekrarlamaz.
Bana da demisti çarpıntı olurdu jansizliktan olabilirmiş.
Tansiyon degildir canim ya çok da yorulursun.
Ben dr içsem aslinda hamilelikten kalan vitaminleri emzirince planı da gidiyordur.
Cocuklar nasik elifin gece ağlaması me durumda dis mi acaba.
Benle uyumazsa gunes de oyke ya yanyayız mecbur
Ben de cok.cok benzer durumdayımValla dogum gününü evde yapacagim Allah nasip ederse canim.ozel bir hazırlık yok su anda hala
Tembel tembel hareket ediyorum..oglanla kızın dogum gününü ayni anda bile kutlayabilirimaraları 1 ay cünkü
Elif hala ayni eliff..ama artıları olusmaya basladi.Arti ama ne artı.mesela gündüz benden ayrı en fazla 5 dk duruyor..yaka paça is yapiyorum..evi bisii goturuyor afedersin..sabah kalkip sessizce yapayim diyorum.uyaniyor.aksam yapaiym diyorum.uyaniyor..dis midir nedir bilmiyorum ama artim benim disim çıkıyor nasil empati yapmissam babada durmaz oldu..abisinde durur da abisi de yüzüne bakmıyor
Ayy cok doluyum..disim de agriyor yaa.. bogazima vuruyor taa..
Gecen halıya yogurt damlamıştı hizlica dolaba koyayip derken.o gun sildim silmesine ama sonra detayli sileyim dedim unutmuşum..o kadar unutmusum ki bugun aklima geldi.evde pis bi ooku var ama ne diye heryeri didikledim.acaba ali bi yere meyve çöpü mu atti diye..yapmayacagi sey degilama yok yok..sonra aklima hali geldi ama..halinin neresiiydi unuttum leke de yok ama koku var silsem de cikmaz di mi en iyisi kaldirip yikatmak
Evet kuzum onunla denedim bende çok teşekkür ederimkahveee derim ❤
canim doktora gitsen artık ihmal etmesen kalbini
vardır her işte bir hayır. biz de evimizi satışa koyduk. sonra 2 yil kadar kirada kalmayi düşünüyoruz bakalım hayırlısı.
10 nisanda canim. canim ara bence coco da aramıştı zamanında. çok tatlı biridir belki bir katkısı olur boncuguma
sema akca. takip et ankaraya da geliyordu sanji. Allah yardımcımız olsun. çok zormuş cocuk büyütmek.
aynen ani kalsın istedim
güzel olsun istedim arele de çekim yapınca hak geçmesin dedim. e 1 yaş bayram felan derken çok gözüme batmadı
areli atayım istedim de telefonda bulamadım. çok güleçtir zaten benim sipalar. bayılmıştım ben arelle. inşallah civan da guzel geçer
yerim ya ben seni. jadem bunların her hali güzel ki ağlasa ne olacak o nile bana güzel geliyor masallah asya ya da
Aman ne bileyim bende böyleymişim ki eski mahalle kültüründe böyleymişim bide pandemi falan da yok ta 6 yaşında geçti diyo annem telaş yaptımCanim panik atak megulken olmuyormuş.genelde bos dururken yakaliyormus. (Kirmzii oda bilgileri) ben ise genelde çok hareketli oldugumda veya cok uzuldugumde oluyor. Demir eksikligi de yaparmiş. Demir tedavisi basladim. Sanki rahatlama var. Aman kalp olmasın yaa..
Dis icin dr su an gömülü duruyor camim.ama gelecek gibi belirmis.ben de kendi ciksin da oyle aldiririm diye dusundum yamuk gibi cunku.ama bir tanesini aldirdim.inan o siradaki dislerimden 3 tanesi 1.5 sene icinde kırıldı hep.yani aldirdigima da pismanim.gomulu olduu icin cok hirpaladi çenemi.ve gittigim doktor coook iyi bir doktordu.ona ragmen
Eskiden insanlar herseyi disleriyle koparark yermis.zamanla catal bucak kullanimi artarak minik lokmalar yiyince cene küçülme yapmis.normalde ihtiyac olan dis simdi ihtiyac degil.zaten eski insanlara gore fiziken daha minigiz. o fotoğraf olayini babama yapmis kardesim. Zaten babamin videolari var. Hic gerek yokmuş...esim bile agladi. Ben aglayamadim. Oyleeee baktim.. gozleri kayiyor giib yapmislar..ama epey mimikler falan var.iyi yani.neden aglayamadim bilmem.cok gercekci degildi ondan herhalde
ah beraber hamur yaptık göktuğ makinanın çalışmasını izledi sevindi sandalyede baktı ben de kahvaltısını hazırladım. Karnını doyurunca ortalıkta geziyordu ben de sofra hazıryorulm bir yandan da eşimin telefonunu karıştırıyordumçamaşırlar asılıydı çamaşırlıkta sen çek komple indir üstüne altında kalmış nasıl ağlıyor dedim Allah ikaz ediyor bak ne karıştırıyorsun telefon melefon neyse sustu derken ev ahalisi de uyandı bu bahaneyle
Bak babacı sipaya baakbabasini korumuş..buyusun de ali abisi gibi bu babamim deyip senin elinden telefonu alip babasina da gotursun
Benim koca şoyle bi gözüme bakar... sonra gulmeye baslar..zaten numara yapiyorsam ben de dayanamayip gülüyorumbeceremiyorum yaaav
Zamanla alişacaktir telas etme canım..sen bol bol konuş.yaza da illa bi sosyallesme olur dert etne bu kadar
Tesekkur ederim canim..ekran alıntısı yaptımm.
Allah kolaylik versin canim..gonlunuz3 gore olsun
Yaaa amaaa yaaa ben agzimi toplayamiyorumya ben bu tızı yeyim yaaaaa ya Allahim masAllah Subhannaallah 9 goruntulenme 6 begenme var. Arada 3 kisi bakmis.merak ettim.kim aceba
O 3 kişi de gizli hayrandırCanim panik atak megulken olmuyormuş.genelde bos dururken yakaliyormus. (Kirmzii oda bilgileri) ben ise genelde çok hareketli oldugumda veya cok uzuldugumde oluyor. Demir eksikligi de yaparmiş. Demir tedavisi basladim. Sanki rahatlama var. Aman kalp olmasın yaa..
Dis icin dr su an gömülü duruyor camim.ama gelecek gibi belirmis.ben de kendi ciksin da oyle aldiririm diye dusundum yamuk gibi cunku.ama bir tanesini aldirdim.inan o siradaki dislerimden 3 tanesi 1.5 sene icinde kırıldı hep.yani aldirdigima da pismanim.gomulu olduu icin cok hirpaladi çenemi.ve gittigim doktor coook iyi bir doktordu.ona ragmen
Eskiden insanlar herseyi disleriyle koparark yermis.zamanla catal bucak kullanimi artarak minik lokmalar yiyince cene küçülme yapmis.normalde ihtiyac olan dis simdi ihtiyac degil.zaten eski insanlara gore fiziken daha minigiz. o fotoğraf olayini babama yapmis kardesim. Zaten babamin videolari var. Hic gerek yokmuş...esim bile agladi. Ben aglayamadim. Oyleeee baktim.. gozleri kayiyor giib yapmislar..ama epey mimikler falan var.iyi yani.neden aglayamadim bilmem.cok gercekci degildi ondan herhalde
ah beraber hamur yaptık göktuğ makinanın çalışmasını izledi sevindi sandalyede baktı ben de kahvaltısını hazırladım. Karnını doyurunca ortalıkta geziyordu ben de sofra hazıryorulm bir yandan da eşimin telefonunu karıştırıyordumçamaşırlar asılıydı çamaşırlıkta sen çek komple indir üstüne altında kalmış nasıl ağlıyor dedim Allah ikaz ediyor bak ne karıştırıyorsun telefon melefon neyse sustu derken ev ahalisi de uyandı bu bahaneyle
Bak babacı sipaya baakbabasini korumuş..buyusun de ali abisi gibi bu babamim deyip senin elinden telefonu alip babasina da gotursun
Benim koca şoyle bi gözüme bakar... sonra gulmeye baslar..zaten numara yapiyorsam ben de dayanamayip gülüyorumbeceremiyorum yaaav
Zamanla alişacaktir telas etme canım..sen bol bol konuş.yaza da illa bi sosyallesme olur dert etne bu kadar
Tesekkur ederim canim..ekran alıntısı yaptımm.
Allah kolaylik versin canim..gonlunuz3 gore olsun
Yaaa amaaa yaaa ben agzimi toplayamiyorumya ben bu tızı yeyim yaaaaa ya Allahim masAllah Subhannaallah 9 goruntulenme 6 begenme var. Arada 3 kisi bakmis.merak ettim.kim aceba
Yaaa hepsi çok güzel sizi de merakla beklemedeyimYaaaaaçok güzelsin Asya kuşu çok maşallah sana
Leoparda sevmem hiç haLeoparlıya alışmış kız bunlar o yüzden kokoş gelmedi jadeye
Offf çok yükselmiş ya kıyamam ben onaSağol canım benim umutun ilgiye ihtiyacı yok, kusan isal olan ateşi olan Duru. Duru baya hasta, şuan ateş 39.8 o kadarda ilaç verdim.
Yaa çok güzel olmuşEveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Yok gitmicem dün gece saat 3 çe kadar hastanedeydim. Bakıldı herseyine antibiyotik başladık. 3 günden sonra iyileşme gösterir dedi. Bu gün ilacın ilk günü.Offf çok yükselmiş ya kıyamam ben onanapcaksın gitcekmisin doktora
Teşekkür ederim teyzecim
Camim benimTeşekkür ederim teyzecimEki Görüntüle 2797102
Biliyorum ama leoparla özdeşleşti asya gözümdeLeoparda sevmem hiç ha
Sağol canım güneş le umut nasıl. Neler yapıyorsunuzCamim benim
Rabbim sifa versin insallah hemen kiza sürede
Canım benim düşünüp şu arada yazmışsınMaşallah asya kuzuma,Resimler çok güzel, çünkü kızımız çok güzel. Onun o ayacıklarini yerim.
Sağol teyzesi sizi Dr sabırsızlıkla bekliyoruzAy maşallah Asya kuzusu çok güzel olmuşsun
Valla arele bayıldım civan kuzumla da çok güzel olur eminimkahveee derim ❤
canim doktora gitsen artık ihmal etmesen kalbini
vardır her işte bir hayır. biz de evimizi satışa koyduk. sonra 2 yil kadar kirada kalmayi düşünüyoruz bakalım hayırlısı.
10 nisanda canim. canim ara bence coco da aramıştı zamanında. çok tatlı biridir belki bir katkısı olur boncuguma
sema akca. takip et ankaraya da geliyordu sanji. Allah yardımcımız olsun. çok zormuş cocuk büyütmek.
aynen ani kalsın istedim
güzel olsun istedim arele de çekim yapınca hak geçmesin dedim. e 1 yaş bayram felan derken çok gözüme batmadı
areli atayım istedim de telefonda bulamadım. çok güleçtir zaten benim sipalar. bayılmıştım ben arelle. inşallah civan da guzel geçer
yerim ya ben seni. jadem bunların her hali güzel ki ağlasa ne olacak o nile bana güzel geliyor masallah asya ya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?