En önemlisi o tabi canımÖnemli olan birbirini tamamlamak degil mi canımcımadi üstünde diger yarın Allah mutlulugunuzu artırırsın
Tasınma fasli bitmis sanirim.2 gun oldu bakamadim.ama aklimda ve duamdaydininsAllah hersey yolundadır
Maşallah sana sende baya baya hamarat oldun. Sen yakında miside geçersin.Sağolasın canım pilav yaparım şimdi hatta belki de kek yaparım yanına adet dönemi tatlı krizi geldi
Yeni ev sıkıntısıdır jadecim. Yarın daha iyi uyur. Hayırlı olsun tekrardan işin büyüğünü halletmişsiniz bileGeç yazıyorum kuzum anca okuyorum sağolasın kolaylafım bayakendimi çok zorlamasamda ayakta durmak bile yordu yerleştir falan derken Asya iyi ya gece çok huyduzdu yorgunluğun üstüne 2 3 saat anca uyudum inan neden öyle yaptı bilmiyorum güncelleme mi diş mi alamadım
Doğru demişAma heliiin ne dedi gözler kalbin aynasıdirsen gör diye bekledim kizzz bi online oluyon bi gidiyon Ştreş oldum burda hahah
Yaz tabi buraya yazmayacaksın da nereye yazacaksın çok az kişi kaldık burda dost olduk birbirimizeayhhh ağzından bal damlıyor ayniiii ben dermişim.
şaka bir tarafa surekli kendimle bir mücadele halindeyim. kendimi, yaptığım işi hep eleştiririm. ev işi, annelik, mesleğim. tam olmadığımı biliyorum. eksikliklerimi görüyorum. şunu da yapabilirdim, şöyle davranabilirdim. vs vs. bu da yoruyor beni. ama baska türlü de olmam mümkün değil. eksiklerim varken mükemmelmis gibi davranamam ki. bazen etrafıma bakıyorum, insanlar nasıl da kendilerini harika mükemmel görüyor ve gösteriyor. eskiden inanırdım. simdi inanmıyorum da. olamaz ki çünkü, mümkün değil insaniz. acaba gerçekten öyle mi hissediyorlar yoksa sadece dışarı mi öyle yansitiyorlar en çok bunu merak ediyorum. öyle düşünüyorlarsa gerçekten ne mutlular diyorum. en mükemmel anne, en mükemmel es en mükemmel çalışan gibi hissediyorlarsa bu cok buyuk bir mutluluk. ama bunu asla bilemeyiz sonucta ben de tüm gün etrafta ayyy tüh bugun çocuğuma haksızlık ettim, şu ders için daha iyi hazirlansaydim diye alnıma pişmanlıklarımi yazıp da gezmiyorum. sadece cok samimi olduğum arkadaşlarımla paylaşırım. belki benimle ilgili de böyle düşünen vardir. sadece kendimle kavgaliyim az buçuk.
bu arada benim hakkımda soylediklerin tüm güzel şeyler için çok teşekkür ederim. insallah dua niyetine gecer. senin sandığın gibi biri olurum.
(bak mesela simdi ne cok yazdın millet de cok merak ediyordu senin ic dünyanı diye çekişiyorum kendimle) ama anlatmak iyi geliyor ne yapayım.
Canım yaa ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum..Eşim evdeyken bitsin diye motor taktıkmalum yardım eden olmadığı gibi teklif eden de olmadı dilucuu bile kimseden beklediğim ya da çağıraxağım için değil de neyse
Ooo sabah kahvemi içtim bile iş bitmeden kabul olur mu
Yok be grupta baya oldu taşınan darısı evi satınca size olsun kuzum Allah içine sindirsinoh geçmiş.olsun ve hosgelmissiniz yeni evinize. hadi bakalım grubun ilk tasinani sen oldun darısı da bize
KaçırdımKızlar maskeli de olsa bir resim attim. En azindan az cok aklinizda belli olurum.birazdan silerim ama kim gorurse artik
Bak şimdi ya ben göremedimAhhh ahhh hic olmaz mı? Artık kalbimin içi sıkışıyor tarifi yok.kabz hali.midir bu diye düşünüyorum..üzüntü hali gibi sanki bi anda kara bulutlar çöküyor gibinedir bu hal anlamadım ki
Evet dünürüm dun bugun bakamadim.dün kv de idim.bugun de isler guclerden fırsatım olmadi.biz iyiyiz cok şükür.senin damat bu gece bardak kırdı.bardak un ufak oldu.nedense epey de ses çıkardı.bi de uykuluydu sipam..cok korktu bosluguna geldi herhalde.siz nasılsınız? Gelinimle baldız ne haldeler
Oohoo yemek de piştiyse yerlestin demektir jadem
Yaaa alemsin dünürhayal ettim bi gülme geldi vallahi
Sagolun kızlaren cok baharın bkgk yani ve helinin gormesine sevindim ama durup durup bi goremedik seni diyorlardi gerci yarım oldu ama olsun alistik maskeyle yasamaya zaten
Kız ben girip çıkıom kız rahat veriyor mu kiDilzar
Sen
Bahar bkgk
Sonsuz umut
Helin
Ebru
Sonsuz sukurler de gormustur online di
Jade online di ama gordu.mu bilmiyorum
Ya ben de kendimi bi tuhaf hissediyordum.en iyisi maskeli bir fotograg da olsa koyayim dedimayy içim ılık ılık oldu ya ..sanki ben de sizi görmüşüm gibi çoğunuzu gördüm zaten
Asya hanım çıldırdı gece sormaOyy dünürüm yoruldun ama değdi bak bitmiş ne güzel Güzeller güzeli asyam napiyo
Evet enerjisi çok iyi ben soğuk olur belki diyodum dil bilmediği için ama değil konuşmaya çalışması o çabası çok hos maşallahkayinailem hatta görümce kelimesini sevmem yıllardır kayinbacim derim ben buldum bunu patenti bana ait
Ben 1 hafta da yaparız diodum valla yalan olmasınAminn canım çok şükür bu günleri gösteren Rabbime
Hadi geçmiş olsun canım maşşallahınız var
Tabi çocukların anlamasını istemediğimiz zaman konuşuruz ama artık büyük kızım anlıyordoğum günü menüm de su böreği(hazır ), sarma(buzluktan kv sarmıştı ), etsiz çiğköfte Adıyaman usulu(ben yaptım bunu ), tuzlu kurabiye(ben yaptım bunu da) bir de pastamız vardı işte yetti iyi oldu.
Tamam damarlara o zehir girdiyse artık kolay kolay çıkmaz
Teşekkürler canım benim
Ooo kedi kuş falan bir sever ki Ayy uyyy diye diyeYaa hayıır vampir miiineyse bizimki gülünce dişleri görünmüyor. Demek öyle çıkan varmış. Şaşırtıcı değil.
Haklısın canım biz de insanız ama elimden geldiğince sabırlı olmam gerekiyor. Benim annem biraz öyle bir kadındı önce kızar sonra sever. Hem güler hem ağlar, hem yapar hem pişman olur. Maalesef rahatsızmış sonradan anlaşıldı ama insan çok yıpranıyor duygusal olarak ne yapacağını ne hissedeceğini bilemez oluyor. İzleri de kaldı bizde maalesef.. ne kadar bilsem de farkına varsam da düzeltemiyorum.. O yüzden bu ani duygu geçişleri en çok korktuğum şey..
Yaaa ben kaçırdım
Ama ama gülmezseniz bişey diyeceğim ben de mısırı dilimle yemeyi çok severimşekilsiz olunca elinden bazen kayıveriyor ve düşüyor ama diline yapışıyor çok güzel yeniyor ali de bunu farkettiyse belki
Sarılalım kardeşim
Şimdi kedi resmine bebeklerine falan ayy oyy yapa yapa alıştırdım biraz sevgi kumkumalığı öğretmeye çalışıyorum. Bazen bize de yapıyor ayy ayyy diye
Hoşgeldin baharGüzel pazarlar herkese nevrüz bayramımız kutlu olsunalmila 8 de uyandı ama biz 10 gibi uyuyoruz geç yatıyor minnoşko bir ara ayağını ağzıma sokuyordu filan kahvaltıya patatesli kek yaptım onu bekliyorum herkese afiyet olsun
Ah canım benim geçmiş olsun çok neysek atlatmışlar ama zordur eminim kıyamam geçmiş gitmiş şükür üzme kendiniGünaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Benden haberler maalesef hastalıkla ilgili.
Annem 75 babam 72 yaşında ikisi de 7 gundur corona.
Annemin zaten hipertansiyon ve obezitesi var. Ayriyeten Vertigo. Çok zor geçiyor onunki.
Babam daha az kronik hastalığa sahip.
Spor yapar yemesine dikkat eder babam daha kolay geçiriyor. Yine de bunyeleri sarsıldı. Allah'ım tüm hastalara şifa versin
Başladığında annem hiç dışarı çıkmadığı için grip veya soğuk algınlığı sandı. Babam da ateslenince test yaptilar ikisi de pozitif
:'((
Şuan ilaçları içiyorlar ve sağlık bakanlığı ile takip ediliyorlar ama biz hala bulamadık nereden kaptılar. Babam sadece ekmek almaya ekmek büfesine gidiyordu. Haftada bir pazara kadar gidiyor kasaba manava uğruyordu. Maskesiz dolaşmaz. Yine de bulmuş bir yerden. Neyse atlattilar daha iyiler Allah'a şükürAl
Aman aman anneler siz dikkat edin.
Sakın bu hastalığı kapmayin. Anne-babam atlatana kadar akla karayı seçtik Herkese sevgiler
Aman da aman nasıl dinler söz bak sen yaS Susam_tanesi Ayşe de 7.30 da kalktı ama ben bugün pazar Ayşe nolur çok uykum var az daha uyuyalım dedim ve mama verdim uyuduksaat 10 olmuş kalktığımızda
Annemlerdeyim ya ondan bu sultanlık bacıHoşgeldin baharhavamis mis ama benn yumurta anca kırdım eşim belki arkadaşlarla kahve içmeye geliriz deyince acele acele yedim onlarda gelmedi boşuna acele etmişim
Kesinlikle öyle gerçekten hep istemişimdir çoğu aile bazı şeyleri ört bas ediyor ya da görmemezlikten geliyor nice Nesil aman çocukTur yaparlar ile eriyor yanlış yerlerde illa ki bir yerde sorun çıkıyor. Tepkisine şaşırmadım aslında çoğu aile böyle düşünüyor ama ben farkındalık olmak için sizinle De paylaşmak istedim fikrimigözler kalbin aynasıdır canim biz anladık ❤
bi ara insta şifremi verecem sana tek tek herkese bakarsin
ya o kadar doğru birşey söyledin ki. bence saglik ocaginda olmasi gerekiyor psikolog ve pedagog. ruh sagligi olmadan hiçbişey mumkun degil. boy kilo takibi disinda da cocuklar takip edilse. o zaman bircok seyin farkedilmeasi de gecikmemis olur.
süpersin canim . ist3 bu sevmekle çıkabilecek keşifler. gönül bağınız daim olsun
ah susam uzduysem özür dilerim. bazen korktuğumuz şeyleri daha çok çekeriz onun için düşünemeye çalış. sevgini ipek hissediyordur zaten ben burdan bile hissediyoeum cabani
cok gecmis olsun. cok korkuyorum. ruhen ikiye ayrilmis durumdayım. bi yanim nasil tatil planlari yapmak iste4ken bir yanim da corona gerçeğini yuzume carpiyor. annen ve baban umarim daha iyilerdir bidaha hastalik ugramasin onlarq. mecbur dikkat edecez. normallesme baslayinca bizde ekstra tedbir oluyor anlamadim bu isten. bitse artik ya.
sen yaparsin canim benim. bir gun yazacaksin bize suraya atandim diye. inaniyorum ben. ✌
Hahahahaha çok tatlı yailahi jadem, zenginliğim gizli diyorsun. dogru yoldasin parayla imanın kimde oldugu belli olmazmış.ben de yine canımın darda olduğu bir zaman taktiydim, elim degip de çıkaramadım sonra. kolye dediysem el kadar sanma haa , tırnağım kadar bir kalpcik.
hatta cok oynuyor Asim diye bir gün yavrum bunu senin eşine vereceğim dedim. büyük kizim anında ona vereceğine bana ver demesin mi!! Allaaah dedim simdiden görümcelik başlıyor demek.
ssss aramızda kalsin. sevgili i dünürüm duymasın. vazgeçer bir de Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?