2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Önemli olan birbirini tamamlamak degil mi canımcım adi üstünde diger yarın Allah mutlulugunuzu artırırsın
Tasınma fasli bitmis sanirim.2 gun oldu bakamadim.ama aklimda ve duamdaydin insAllah hersey yolundadır
En önemlisi o tabi canım amin hepimizin mutluluğuna mutluluk katsın Rabbim Allah razı olsun canım yorulduk ama geçer 2 güne onun dışında içime sindi çok fazla büyük azcık temizlemesi vakit alacak ama Asya doya doya koşar içinde

Yeni ev sıkıntısıdır jadecim. Yarın daha iyi uyur. Hayırlı olsun tekrardan işin büyüğünü halletmişsiniz bile

Ama heliiin ne dedi gözler kalbin aynasıdir sen gör diye bekledim kizzz bi online oluyon bi gidiyon Ştreş oldum burda hahah
Doğru demiş Zaten bakışlar yeter bir insanı tanımaya
Ya sorma kızın yanında bi bakıyorum bi bırakıyorum bi mutfak bir orası derken elime teli aldıkça buraya bakıyorum işte.
Yaz tabi buraya yazmayacaksın da nereye yazacaksın çok az kişi kaldık burda dost olduk birbirimize kim mükemmel ki ama bazı insanlar göstermek istemezler bazı insanlar da kendiyle barışık gerçekten eksikleri umurlarında değil okudukça yaşadıkça anlıyorum ki aslında en sağlıklısı o. Bizim ki hastalık olan maalesef..
Canım yaa ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum..

D dilzar doğum günü fotoları gelmeye başladı. Maşallah size hepiniz de çok güzelsiniz damadım hariç yüzler gülüyor ama o da ipek gibi foto çekinmeyi pek sevmiyor sanırsam pek darlanmış kızlarını da sana benzettim ben ama Asım ı benzetemedim. Nice mutlu sağlıklı seneleri olsun kuzumun. Ömrü bahtı güzel olsun

Bak şimdi ya ben göremedim

Kız ben girip çıkıom kız rahat veriyor mu ki beni görünce onlinedan saymayın dostlarım

Asya hanım çıldırdı gece sorma verene gurban zorlamadı gündüz en azından uyudu falan derken özledik ya burayı haydom yakışıklı damadım napıyor kayın ailene nasıl yaklaştı Asya da patanti kullanır senin kıza müsadenle

Ben 1 hafta da yaparız diodum valla yalan olmasın hala hah tam oldu diyemem ama oldu baya
Zehri alan kurtulamaz iyi oldu

Ooo kedi kuş falan bir sever ki Ayy uyyy diye diye daha beni öyle sevmedi arada cilve yapar bacaklarıma yatar güler nazlanır da çok arada sarılmak öpmek için bekleyeceğiz daha benşm sarılmam da izin vermez ki sıpa ah

Hoşgeldin bahar havamis mis ama benn yumurta anca kırdım eşim belki arkadaşlarla kahve içmeye geliriz deyince acele acele yedim onlarda gelmedi boşuna acele etmişim

Ah canım benim geçmiş olsun çok neysek atlatmışlar ama zordur eminim kıyamam geçmiş gitmiş şükür üzme kendini
Ne kadar dikkat edersen et işte geldi mi geliyor ya resmen

Aslihaydo kayınailem diye tek tek yazmaya üşendiğin için kısaca yazıyorsun sanmıştım ama kayınbacı güzelmiş sevdim tam senin kalbine göre samimi bir söylem olmuş benim de kayınbacım var bi tane minnoş hem kendi küçük hem yaşı küçük ha bi de senin üşeneceğini düşünmem de ne saçma gruptaki speedy gonzaleslerden birisin sen maşallah

Kesinlikle öyle gerçekten hep istemişimdir çoğu aile bazı şeyleri ört bas ediyor ya da görmemezlikten geliyor nice Nesil aman çocukTur yaparlar ile eriyor yanlış yerlerde illa ki bir yerde sorun çıkıyor. Tepkisine şaşırmadım aslında çoğu aile böyle düşünüyor ama ben farkındalık olmak için sizinle De paylaşmak istedim fikrimi

Hahahahaha çok tatlı ya

Kızlar selamlar. Konuşmayalı nasılsınız? İnşallah hepiniz ve güzel bebekleriniz iyisinizdir. Kalppare selamlarını aldım canım çok teşekkür ederim. Benim bebişin her şeye alerjisi var ve tüm hızıyla devam ediyor malesef. Kızarıklıklar aylardır geçmedi. Kaşınmaktan uyuyamıyoruz genelde. Alerji uzmanına gittik en son. Bakalım test falan yapılacak. Bizden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…