2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahhh ağzın bal yesin

Merhaba, İki gündür eşimle kızım biraz rahatsızdı. Birkaç gün önce çok rüzgarlı bir günde dışarı çıkmışlardı üşütmüşler ikisi de. Onları iyileştirdim ama bu sefer de Kuzeyle ben sanki grip olacak gibiyiz. Bugün Kuzey'in biraz burnu akıyor. Tam hatırlayamıyorum ama bebeklere peditus soğuk algınlığını önlemek için mi veriliyordu? Kızıma aferin veriyorum böyle durumlarda hemen hastalık başlamadan geçiyor. Ben de nurofen alıyorum. Ama bebeklere ne veriliyordu hatırlayamadım. Şimdi doktora sorsam ateşi çıkıp sürünene kadar bir şey verdirmeyecek. Kongest vardı bir de aferinin muadili ama bir yaşından önce mi veriliyordu onu hatırlayamadım.

Asim tıpkı babası bir teli bana benzemiyor

normal canım yadırgıyordur belki evi alışık olmadığı bir ortam yeni yeni düzen kuruluyor allah kolaylık versin

iburamin zero vermisti bize eczaci. biz de peditus isteğiyle gittik ama önceden kullanmamis o yüzden veremem demiş

Bizde iki kez üşüttü aferin ve calpol kullanabilirsin demişti aferin 3 günde fayda etmişti

sagolasin canimmm. ayna misali bende kendini gordum cancagizim..

bence de hastalik. inşallah kendimizle daha barışık oluruz.

Sağolasın canım darısı size valla
Gel sende kardeşim seni de alalım derneğimize Bende hep gösteriyorum öpücük atmayı hiç yapmıyor bugün 2 kere dil çıkarmayı gösterdim hemen öğrendi hemen arka arkaya nasıl yapıyor ya

Ne güzel güle güle sağlıkla otur yeni evinde. Güzel güzel anılar biriktir. Asya yabanciladimi evi. sende yoruldun ama degilmi.
Sağol canım benim inşallah iyi gelsin yabancıları ilk 2 gün yanındaysan ağlamıyor ama giderken kendi başına kalmak istemedi bugün daha iyi açılmaya başladı uzaklaşıyor ufak ufak
Yoruldum ama belim anlayışlı oldu çok şükür ağrım yoktu acısı sonra çıkar mı bilmem

32 mi kedi

Tabş zenginliği gizliyorum bize gelen paraya gelmesin iman demişken bu sene oruç tutsak çok zorlanır mıyız kızlar diye soracaktım lafı açıldı sorayım
Benşm kolyemde büyük değildi ama ben minimal takımlara aşığım ruhum fakir
Aaa yaşasın görümcelik ahahahah

Maşallah sana sende baya baya hamarat oldun. Sen yakında miside geçersin.
Puding yaptım canım onu istedi Aaa miss ile yarışacak enerjim asla yok en son rakip ben olurum evin yakınında bim var belki orda kapışırız ürün kovalamaca ben tatlı yapmayı çok seviyorum yemekte severim benşm derdim temizlikle

Sağol canım iyiyiz sizler nasılsınız özledik valla geçmiş olsun bebe işine inşallah sonuçlar güzel çıkar olumlu olur her şey sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…