2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Size de geçmiş olsun cnm
Ahh boncuk damadım nasıl da öpermiş kardeşini koyamazmış

İnşallah Rabbim nasip etsin isteyen dileyen herkese

Bize de tam yetmiyor gibi hele son bir saat baya zorlu geçiyor.

Aslında düzen olarak güzelmiş 1 3 arası uyuması gün içinde huysuzlanmıyorsa ben devam ederdim sanırım. Biz diyorum ya 7de kalkıp 1 saatlik tek uykuyla akşam etmiş insanız değişik bir bünye

Oyy yavrular nasıl güzelsiniz maşallah geçmiş olsun durucuk
Aslihaydo geçmiş olsun canım
Birde şunu nasıl yazıyoruz yazmak istediğim. Bir söz varda yapamadım
Kendi fotona tıklayınca hesap detayları kısmına gir canim orda özel başlık kısmına yazınca cikiyo boyle

Size de geçmiş olsun cnm
Ahh boncuk damadım nasıl da öpermiş kardeşini koyamazmış
Hiç kıyamaz zarar kendi bile verse öper
kim düşse birşey olsa, öptüğün anda ağlamayı keser. Önceden biz öperdik acıları geçsin diye. Artık bize ihtiyaç duymuyorlar. Birbirini öperek susuyorlar.
Geçmiş olsun duruya da
Sağol canım.
geçmiş olsun, Umut da başucunda, severim onların kardeşliğini
Birinin başına birşey gelse, hemen diğeri gelir öper geçsin diye.
Oyy yavrular nasıl güzelsiniz maşallah geçmiş olsun durucuk

Kendi fotona tıklayınca hesap detayları kısmına gir canim orda özel başlık kısmına yazınca cikiyo boyle
Sağol canım

Yaa sabah kızartma yaptım ben de kızlara aklıma sen geldin yağ yanığı da ayrı bir acı olur kiyaramazlar yoruyor lar analarını. Daha büyük şeyler de olabilirmiş Allah korumuş sizleri canım onhnla geçmiş olsun
Aman ın n senin maceralar da kötü olmuş ya aslında öğretmen kapatabilir herkesin sesini ben bakıyorum derslerde açık mikrofon varsa kapatıyorum söz isteyen kendi açıyor. Öğretmen katılımcıları ekranın bir köşesine sabitlese ordan görür kimden ses geldiğini de muhtemelen bilmiyordur. Benim kıza anlattım da anneee yaaa rezil ettin beni diyor bi de cadı
Yalnız kilo cetveli de süper ama. Başlangıç 62 şu anki kilo da 62. Çok istikrarliyim vesselam
Güzel bence evde olup almamayı başarmak da
Biz yine bildiğiniz gibi
Geçmiş olsun canım Göktürk, karizmatik erkek
Kızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Benimki düşmez çok huysuz oluyor 2saattam dayanma süresi halen sabah 7civarı kalkıyor 11 de yatıyor 1 saat yaklaşık uyuyor sonra bir de 4 de yatıp 1-2 saat arası uyuyor 9-9,5 arası akşam uykusu artık. Uyuyacam diye ağlıyor hiç dayanamıyor ki
Oyyy güzel gelinim geçmiş olsun kuzucuma ne tatlılar birbirlerini sakinleştiriyorlar demek öperek

Eveeett foto çekimimzi biz de yaptırdık stresini üstümüzden attık Göktuğ biraz ağlasa da fena değildi işte dikkatini dağıttık 4 elden şebeklik yaptık falan 1 saatte bitti gitti şükür.
Parasını ödedik kadın bir durdu size yılbaşı öncesi ücreti mi verdim ben dedi.yok dedim şubatta aldım rezervasyon. Ama 700 lira olması lazım dedi. Baktık Watsap konuşmalarına 550 lik paket istiyorum yazmışım ben zaten direk. Hımm tamam benim hatam o zman kusura bakmayın sizinki de böyle olsun artık dedi. Eşim arkadan farkını ödeyelim ödeyelim diyor daha dışarda bir sıkıştırdım bunu ben anlaşmışım ona göre gelmişim niye ekstra para ödeyim dedim hee işte öyle dedim ne var kızıyorsun diyor bu adamın bu bilmezlikleri öldürecek beni

Kızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Bizimde öyle bazen çok ağlıyor ama uzmanlara çok bakma sen çocuk hazır hissettiğinde oluyor bence her çocuk Farklı arada yapıyorsa devam et baktın her gün yapıyor denersin canım

Hadi bakalım hayırlı olsun göktuğ beye biz yaptıramadık almila krize girdi Evde yapacağım bende elbiseleriyle artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…