2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizimki veriyor elindekini ama kendi oyuncağı olmuyor gebelde eşimin yeğenleri var erkek olan daraltmasa kızla oynar ama erkek kıskanıyor araya giriyor sesi de çok yüksek benim ki alışkın değil korkuyor
Demek ali ile tanişsalar yandilar asya senin pacana yapışir herhalde oglym diye demiyorum biraz heyecanlanınca biraz sesi artıyor

Ve evet genelde de herseye heyecanlaniyor

Yengenin inşallah bir daha olmaz kanaması
Diş galiba bakalım ayşe nasıl oldu huysuzluk durumu

Kızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Kuzum bence eğer istemiyorsa zorlama genel geçer kurallar her bebekte aynı olmak zorunda değil Eylül kuzum tek uyku istiyor demekki

Kalppare sorma çok fenaymış bizim Sena . Sena-fena diyorum ben ona . Bir de etkinlik kutusunu boşaltmışlar , pet şişelerden birinde ponpon ve fasulyeler vardı . Ponponların sayısı tam ama fasulyeler yok dün kakasından bir tane çıktı kalan 9 u ortada yok . Yalnız hiç bırakmadım ama ne ara oldu anlamadım

yanik geçiyor da şekerim parem beni üzecek yoracak biraz belli oldu. acısı az buçuk hafifledi derken, gerginlik hissi basladi, kolumu az uzatsam, yirtilacak gibi geriliyor. bir de kasinti eklendi, tırnaklaya tirnaklaya kaşımamak icin zor tutuyorum. Arada da hala sulanıyor. pazar yanmıştı. bir hafta olacak nerdeyse ama daha sürecek.

pazartesi aile hekimine göstereyim diyorum tekrar, gecen Asimcigi asi yaptırırken ben de pansuman yaptırayım dedim (acildeki doktor üç pansuman hastanede yaptır demişti. ) kızcağız fito krem sürdü, e ben onu evde de yapıyorum. gitmedim daha. ebe de bakti, iki üç günde bir gel, durumuna bakalim dedi. pazartesi bir gideyim de hem iz kalmamasi icin ne gerek sorayım.insallah bilir. göbeğimdeki yanik bundan cok daha hafifti iz kaldi. bunda da kesin kalır sanki. b

Ayyy merakla bekliyorum güleç sıpamı Ya eşine öyle söylerken hayal ettim seni lüzumsuzluk yapmasalar olmaz insan not alır ne demek fark istemek

Boşver miss biz bime gelmesini bekleyelim ben ütü yapmıyorum pek üniforma sadece eşim pantolonları sevmez ütülü pek bişeyıkmaz bende bi yere gitmiyorum ütülük pek kıyafetine yok

Yormaz mi kuzum elbet yorar, öyle durumlarda insanın sinirleri bozuluyor. Memeyi çok istemesiyle hepten kesmeyi isteme durumuna bile geldim. İnşallah asya kuşum oyalancak birşeyler bulur. Sende azda olsa rahat etsen iyi olurdu.
Ben kendimde çok bunaldım dışarı çıkalım dedik yarından için ev görmeye görümcem ler geliyormuş nasip olmadı
Sağol canım inşallah çabuk geçer diyelim

Ayyy merakla bekliyorum güleç sıpamı Ya eşine öyle söylerken hayal ettim seni lüzumsuzluk yapmasalar olmaz insan not alır ne demek fark istemek
Kadın ben 3. Paketi aldım sanmış yazdığımı dikkate mi almamış bilemedim ki 550 lik paket dedim anlaştık sonra da 2 konsept + pasta patlatma yaptık. 3 konsept fiyatıymış bu da he neyse oğlumun nasibi öyleymiş watsap konuşmasına bakınca tamam dedi zaten hiç ikilemedi fotolar bende albüm 1 aya çıkar dedi seçtim 55 tane daha eleyip yolluycam tekrar yarın. Gözün yandı 700 foto baktımGüleç oğlan şaşkındı genelde ne yapacağını pek bilemedi yine de aralarda yakalamış kadın.
Eşime dedim de işte o da artistlik yapıyor veririz falan ayy dedimmm Umudum- un dediği gibi kaç senedir buranın suyunu içip ekmeğini yiyon yok arkadaş sende bişey hadi onu geçtim anası babası çok eli sıkıdır onlardan da mı kapmadın bişeyler

Boşver miss biz bime gelmesini bekleyelim ben ütü yapmıyorum pek üniforma sadece eşim pantolonları sevmez ütülü pek bişeyıkmaz bende bi yere gitmiyorum ütülük pek kıyafetine yok
He valla bim candır bugün iş bankası yayınları kitapları gelmiş gidemedim sabah işim çoktu hazırlık vs. Yarın Bi dolanırım belki oğlum pek seviyor kitapları çekip çekip ahhh aaaa diye getiriyor oku diye kaldıysa bakalım.
Ütü işi de kızların formaları bizim okul önlükleri bir de benim şallar trikolar falan çoktu artık hiçbiri yok şalları ütü istemeyenlere kullanıyorum yıka yıka. Okula gitmeyince rahatım şükür ne neye uyumlu önemi yok montu çektim mi içime pijamayla çıktığım da çok oluyor hele bim sabahları

Pazartesi gideriz diye düşünüyorum genel bi kontrole o zaman sorarık benimki ağza pek götürmüyor da güven olmaz ben almıyorum elinden gözüm üstünde bekliyorum zaman geçince daha başka bir şey veriyorum hopp cebe atıyorum cepleri hep ıvır zıvır dolu oluyor bi davet edeceğim bakalım az çok anlarız nasıl anlaşıyorlar göreceğiz tamam o zaman şekerparem gezide ilkyardıö kısmı da sende
Yaaa sensin kalbi güzel

Off bol nemlendir canım kantoron yağı var mı o çok iyi gelir iz kalmamasını da yardımcı olur. Bir de yumurta akıyla elma suyu iz kalmasın diye kabarcıklar geçince henüz pembeyken aklına geldikçe sür

Demek ali ile tanişsalar yandilar asya senin pacana yapışir herhalde oglym diye demiyorum biraz heyecanlanınca biraz sesi artıyor
Ve evet genelde de herseye heyecanlaniyor
Sanmam ben bi gün durdum ya akşam başımda ağrı kütlesi vardı batıyorduresmen şakaklarım inan ki ve ben kreşte çalışırken bile böyle ağrım olmamıştı sen düşün

Jadesi Asya kuzum evi de yadırgıyor olabilir. çocukları tasinma sandığımızdan daha cok etkiliyor. 1.5 yaşındaydı kizim taşınırken, o da huysuzlasmisti.
Ama ilk günlerden daha fazla tepkili 2 gündür anlamadım valla dilzarım
Fito krem iyidir bu arada elma rendesi derler iz kalmasın diye yumurta beyazı bide altarnatif tıp daha iyidir araştır bence

Dediğin gibi nasibi oymuş Ya eminim çok tatlılar vardır 700 foto mu abooo kız insan şaşı olur erkeklerin çoğu tamah etmez böyle şeylere benimki de olsa verelim derdi

Off bol nemlendir canım kantoron yağı var mı o çok iyi gelir iz kalmamasını da yardımcı olur. Bir de yumurta akıyla elma suyu iz kalmasın diye kabarcıklar geçince henüz pembeyken aklına geldikçe sür
kantaron yağını sordum da eczaci bu halde sürme sakin dedi. bilmiyorum ki ya, esim de cildiyeye gidelim diyor. cildiyenin alanı mi ki yanik?
normal nemlendirici sürülür mu miss? bilen varsa bir el atın hatunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…