2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bim sana plaket göndersin sizin evde okullu çok o yüzden üütü olması normal pijama dışı kıyafet var mı ben unuttum ya

Ohhh aradan çıkmış olur kolay gelsin diycem de bitmiş bile
Sağol Dünürcan im yeni evinle aran nasıl
Teşekkürler miss teyzemin
Ayy kim bilir ne pozlar vermiştir sempatik yakışıklım bu arada hakkını aramissin konu kapanmış eşin sen olmasan orda fazladan parayı verecek sana yatsın kalksın dua etsin
Ya şu çocuğu az çirkin giydir yüzüne de karalar falan çal nazara geliyor benim boncuğum geçmiş olsun
Diyene baaaakk kokoş kokoş giydiriyosun asyami e biz de yanına yakisalim diye tarz giyiyoruz napalim
Vahh yavrum vahh noldu böyle ya geçmiş olsun kankamıza⚘
Teşekkürler sekerparemm
Şimdiden doğum günü kutlu olsun canım ikisinin de Allah hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin kuzulara

Mesleği ne olur bilmiyorum ama mühendis mimar falan olursa ne güzel olur hayırlısı olsun Rabbim güzel yazılar yazsın evlatlarımıza

Ahh ahh bi de beni düşün benim oğlan heyecanlı bi tip..oyle yaramazlık niyetiyle değil ama bağıra bağıra konuşuyor bazen.oglum sakin vs diyoruz ama baskılıyor muyum diye kendimi kötü hissediyorum
Evet ses kontrolü erkeklerde biraz daha az heyecanlar Allah yardımcın olsun kuzum benşm

Daha çok erken aslında ama denemeler yapıyorlar kendilerince heralde

Çok geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin yavrulara şu diş derdinden kurtarsın

Ayy geçti mi doğum günü iyi hadi darısı bize olsun foto bekleriz ha

Ay kuzum Allah yardımcın olsun ne oldu bu bebelere böyle ya

Yeni evle aram iyi dünür alıştım gitti
Kokoş kokoş giydiremiyorum da artık öyle arada kaldım ki olan az kıyafeti kaldı alışveriş yapsam mevsim değişecek napayım bilemedim uzun kollu 2 3 daha alsam yeter heralde

Kızlar Berat kandiliniz kutlu olsun geçen seneki Berat kandili nde ata kuzumu kucağıma almıştım hamdolsun Allah’ım kimsenin kucağına boş bırakmasın hicri takvime göre bugün Ata’nın doğum günü minik beratımın

Ahh kuzumm masada ne işi varmış ya nasıl tırmanmış ahh kuzum kiyamam zıpır kız.. gecmis olsun
Masaya ben koydum beni izliyordu sonra umutta geldi masaya çıktı. Güzel güzel oturuyorlardı. Benim kız her yerinden gıdıklanır. umutta gidikliyordu. Duruda gülüyordu. Biraz fazla güldü katılır gibi o sıra düşeceğini anladım umut dur felam derken yetişemedim.

eveeet sabah sabah doktor ziyaretini yaptık. sizlere de insallah olmaz ya faydalı olur diye paylaşayım. silverdin krem iyilestirirken karartırmis icinde gümüş olduğu için. acilde de onu sürdüler dedim. enfeksiyon kapmasin diye kullanılır ama karartarak iyileştirir dedi.

bu arada benim yanik 2. dereceymis. büyük bir ihtimal iz kalır dedi. iz kalmasın diye bir jel krem, (1 hafta sonra yara kapanınca kullanılacak) nemlendirsin diye bepantol onarıcı krem. bir de solento pigmenta diye güneş kremi verdi. gunes kremi ve bepantolu masaj yaparak kullanacağım. ve en zoru kabukları soyacaksin dedi. onu becerebilir miyim bilmiyorum. böyle işte benden haberler.

Sesin çıkmayınca tahmin etmiştim doğum günü yaptığını. Kutlu mutlu olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünler ailesine vatanına milletine hayırlı etlat olsunlar inşBi foto bekliyoruz artık
Hay Allah ne oldu ki böyle sadece diş mi kulağı falan mı ağrıyor acaba Bi göstersen mi acaba
Ayy yavrularım ya ne oldu böyle ne dişlermiş ya kırdı geçirdi kuzuları. Alime de geçmiş olsun şifalı olsun inş aşısı
Aaa ne güzel Ata kuzusu bir kandil Bebeği demek o zaman onunda hicri doğum günüsü kutlu olsun kandil aydınlığıyla bereketiyle huzurla dolu olsun ömrü

Alışamamıştır belki yeni eve daha canım bir de şuan ayrılık kaygısı yaşama dönemindeler hepsi bir dönemden çıkıp öbürüne giriyorlar sonumuz hayrolsun
kantaron yağını sordum da eczaci bu halde sürme sakin dedi. bilmiyorum ki ya, esim de cildiyeye gidelim diyor. cildiyenin alanı mi ki yanik?
normal nemlendirici sürülür mu miss? bilen varsa bir el atın hatunlar.
Ben yazana kadar gitmişsin doktora iyi de etmişsin canım kabarcıklar inmeden bişey sürme yazacaktım ben de. Pembe deri çıkınca sürülüyor iz kalmasın diye.
İnşallah geçer kabarcıklar da sönünce o deriler hissizleşir zaten alırsın yavaş yavaş

S Susam_tanesi kaçak mısın 2 gündür ben mi görmüyorum
Kalppare doğum gününüz kutlu mutlu nice sağlıklı yaşlarınız olsun canım hadi sana da geçmiş olsun
Günaydın miss. Evet yaa okuyorum da pek yazamadım dün akşam yemekte birileri vardı akşam bulaşıkları topladım sabah da eşim ipeke bakarken uyudum biraz ipek uyurken de ocağı falan silmemiştim onları yaptım makinayı boşalttım çay koydum falan falan. Şimdi oturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…